Annonce

Dundalk - Cork City: Stephen Folan til at score

9. marts 2018 kl. 21:00 - Fodbold
2. maj. 2018 kl. 16:31 02/05

Kommentarer (6)
Denne side indeholder henvisnings-links
Chance: 8%
Betvalue: 160,00%
Spilbar ned til odds: 12,50
Rigtig/forkert:
Betfair Sportsbook Spil nu hos Betfair Sportsbook

Dette bet vil være min kæphest så længe Betfair lægger så højt ud på odds som de gør. Ja, det er meget sandsynligt at Stephen Folan ikke scorer, men odds 20 er simpelthen for meget.

Stephen Folan scorede til 4-0 i sidste uge mod upåagtede Limerick. Dundalk endte med at vinde 8-0, så den kamp er måske ikke den mest sigende for Folans chancer for at score generelt, men når man samtidig tager med i ligningen at Folan scorede i 3 af 6 træningskampe, så begynder det at ligne et ”lidt” for højt odds.
Stephen Folan, der er gledet direkte ind i Dundalks centerforsvar, blev før sæsonen hentet hos Galway, der endte sidste sæson med at rykke ud af den bedste irske række. Og på trods af, at han spillede hos Galway og på trods af hans position i forsvaret lykkedes det ham at score 5 gange, hvilket er lidt mere end hver 7. kamp for Galway.

Det der gør ham ”målfarlig” er hjørnesparkene, hvor han stort set hver gang er med fremme. Senest mod Limerick ”Duffy did turn provider just before the half-time break when his corner was powered to the net by Stephen Folan who netted his first competitive goal for the club after having a fine goal scoring pre-season.” (http://www.dundalkfc.com/).
Selv om jeg ser dødbolde, som en oplagt mulighed for mål i denne topkamp, så skal jeg lige nævne at Dundalk generelt ikke får mange hjørnespark i kampene mod Cork. En håndfuld vil være højt sat, men når de kommer, vil man med næste 100% sikkerhed se Stephen Folan med fremme i feltet.

Tanker omkring chancevurdering
Bookmakerne giver Dundalk 75% chance for at score 1 mål og 42% chance for at score 2 mål. HVIS Dundalk scorer 1 mål, hvilket er det mest sandsynlige, så vil jeg faktisk give Folan små 10% chance for at være sidste mand på bolden. Og da han jo også kan score et evt. 2, 3, osv mål, så lad os gi’ ham i alt 8% chance for at score.
Det giver et mega-value-bet, som man NÆSTEN ikke kan forsvare.

  • Høje odds på 2-vejs spil
  • Hyppige promotions til kunder
  • Stort livebetting-udbud
Feedback