18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Diana Marcinkevica - Ekaterina Reyngold: 1

2. januar 2022 kl. 05:30 - w25 - Navi Mumbai - hardcourt
2. jan. 2022 kl. 01:23 (Opdateret 2. jan. 2022 kl. 10:41) 02/01
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Kommentarer (4)

Finale i Indien.

Chance (1-X-2): 51-0-49%
Betvalue: 100,98%
Spilbar ned til odds: 1,96
Rigtig/forkert: 0-2
Marathonbet Spil nu hos Marathonbet

Kort optakt.

Der er lagt op til på papiret helt lige opgør i denne finale, men samme møde fandt sted sidste uge hvor Marcinkevica vandt i en afgørende tiebreak.

Reyngold har været et af lyspunkterne her i Indien over de sidste 2 uger. Hun har i længere tid vist godt topniveau og taber som regel kun med det yderste af neglene. Hun var i en finale i Tunesien tidligere på året, og har nu slået Berberovic 2 gange på 2 uger, hvilket er yderst stærkt med tanke på hvad form Berberovic kom i. Nu står den på Marcinkevica igen som fik skovlen under hende i sidste uge, en sød hævn kan vente her, men tror også Marcinkevica er tilfreds med hvem hun skal møde.

Marcinkevica tabte sidste uges finale, og har 2 gange tidligere været i finalen her i Navi Mumbai. Hun har også tidligere i karrieren vundet titel her i Indien, så umiddelbart et land hun befinder sig godt i. Hun har smidt et enkelt sæt undervejs, men har klaret de sidste to kampe med 2-0. Hvis man tager denne uge i betragtning har Reyngold været bedst, men kan godt lide Marcinkevica's resultater fra Indien fra tidligere år.

I denne dyst vægter jeg erfaringen højere end aktuel styrke, dog kan man via sidste uges resultat sige at de på dagen kan være lige gode.

Desværre er oddset faldet i mens jeg skrev denne optakt, så har lige måtte justere den en smule ned.

God kamp.

  • Høj tilbagebetaling
  • stort spiludvalg og egne odssættere. Flot velkomstbonus også
Feedback