18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Tips & Spilforslag : Derby - Southampton: 1

Match center
15. oktober 2011 kl. 16:00 - Fodbold, England - England Championship
Pride Park
Opdateret
0
Efter fire års pause er jeg nu tilbage hos BetXpert som ekspert for den engelske The Championship. Jeg har en stor passion for engelsk fodbold og særligt den næstbedste række, som altid er garant for fantastisk underholdning, uforudsigelighed og gode engelske dyder som fight og fair play.

Det er også i denne række vi finder tidligere storhold - ikke bare i England men i Europa. Nottingham Forest har to gange vundet Europa Cuppen for mesterhold, Leeds har været i Champions Leagues semifinale, mens Birmingham så sent som i 2011/12 sæsonen var tæt på avancement fra Europa Leagues gruppespil.

Men her er også plads til de små klubber, der ser The Championship som deres forjættede land. Min store interesse for rækken startede for mere end tolv år siden, da jeg fik øjnene op for netop én af disse små klubber, Crewe Alexandra. Selvom de nu må nøjes med en tilværelse i den tredjebedste række (efter den fantastiske oprykning i sidste sæson), så følger jeg stadig de næstbedste hold i England tæt.

The Championship er nemlig ligaen, der har det hele!
Vis mere
Vis mindre
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Spillemyndighedens hjælpelinje: stopspillet.dk
Selvudelukkelse: rofus.nu | Spil ansvarligt | 18+
Chance (1-X-2): 29-28-43%
Betvalue: 109,33%
Spilbar ned til odds: 3,45
Rigtig/forkert:
Pinnacle Spil nu hos Pinnacle
Topkamp i The Championship på Pride Park, hvor Derby, trods hjemmebanefordelen, er voldsomt undertippede.

Southampton har imponeret stort i denne sæson, og ligger efter ti kampe på førstepladsen, men blot to pladser og tre point længere nede finder vi Derby.

Jeg kan godt forstå, hvorfor Southampton er favorit i denne kamp: de har vist sig overraskende stabile i sæsonens første ti kampe, mens lørdagens modstander er lidt mere flagrende i deres præstationer og resultater.

Derby er ikke et hold, jeg forventer, slutter i top-6 i denne sæson, mens Southampton lige nu er det store spørgsmålstegn. Kan de fortsætte deres fantastiske stime og slutte i toppen af rækken? Eller vil luften (som vi har set det med den anden oprykker Brighton) langsomt begynde at sive ud af ballonen?

Netop fordi man ikke rigtig ved, hvor Southampton står, mens Derby er meget svære at blive kloge på, så kunne dette opgør umiddelbart godt ligne en kamp, man skulle holde sig fra. Alligevel forsøger jeg mig med spil på 1-tallet, da oddset simpelthen er skruet for højt i vejret.

Derby har stadig flere spillere siddende uden for med skade, men det har de haft et stykke tid nu, og de har klaret sig glimrende uden. Derudover har Southampton kun hentet ét point i deres seneste tre udekampe. Med over 30.000 tilskuere i ryggen vil hjemmeholdet blive båret frem i, hvad der bør blive en noget tættere affære, end oddsene antyder. Pengene over treenhalv gange igen er umuligt at modstå.

DERBY COUNTY

Nr. 3: 10k, 19 pt. (6-1-3). Hjemme: 3-1-1 (10-4). Ude: 3-0-2 (4-7).

Nigel Clough og hans Derby-mandskab har sammen med Southampton og Brighton været blandt sæsonens helt store positive overraskelser. Inden landskampspausen nåede holdet dog at tabe med hele 0-4 ude mod Leicester, og netop det resultat (oven på en flot stime) viser, hvilket hold vi har med at gøre: Derby er simpelthen ikke til at blive kloge på.

De startede sæsonen som lyn og torden med fire sejre i fire kampe, men så tabte man de to næste mod knap så prangende modstandere. Mod al forventning fik man vendt bøtten med det samme og hentede 2-1 ude over Nottingham Forest og 3-0 hjemme over Millwall. 1-1 hjemme mod Barnsley var en streg i regningen, men her spillede man ifølge Clough noget af det bedste fodbold siden han kom til for snart tre år siden. Kun målene manglede.

Nu har man så haft to uger til at komme sig oven på lussingen i Leicester, og spillerne vil være ekstra tændte på at hviske tavlen ren efter det store nederlag. Samtidig har truppen, der har været hårdt ramt af skader, helt sikkert haft godt af en længere pause. Hjemme på Pride Park jagter Derby nu den fjerde sejr i seks kampe, og med undtagelse af blunderen mod Burnley (1-2) har holdet både resultat- og spillemæssigt været rigtig stærke foran hjemmepublikummet.

Trupnyt: Saul Deeney (må – reserve), Dean Leacock (fo – ikke længere i Cloughs planer), Chris Riggott (fo – ny), James Bailey (mi – fast), Nathan Tyson (an – ny) sidder alle ude med skader. Shaun Barker (fo – fast i sidste sæson) samt Paul Green (mi – fast i sidste sæson) nærmer sig et comeback, og det samme gør Jake Buxton (fo – reserve) og Stephen Pearson (mi – ikke længere i Cloughs planer). Jeff Hendricks (mi – fast) samt Jamie Ward (an – fast) måtte begge trække sig fra deres respektive landshold med skader, men de er begge klar til kampen mod Southampton. Endelig er Kevin Kilbane (fo – fast) tilbage igen, og han skal nu slås med Gareth Roberts om venstreback-pladsen.

Selvom skadeslisten er lang, så er det kun Bailey, der er en reel svækkelse fra det Derby-hold, vi har set i år. Barker og Green har ikke spillet efter sommerpausen, men de har gode chancer for at gå ind på holdet, når de bliver klar. Riggott og Tyson vil være gode forstærkninger, når de bliver klar, men pointen her er, at skadeslisten ser værre ud, end den egentlig er.

SOUTHAMPTON

Nr. 1: 10k, 22 pt. (7-1-2). Hjemme: 5-0-0 (15-4). Ude: 2-1-2 (10-8).

Oprykkerne fra havnebyen har vist sig som en stabil medspiller i toppen af rækken. Mine forventninger er nu, at de vil hænge på til den bitre ende. En direkte oprykningsplads bliver svær – specielt hvis West Ham og Leicester kommer rigtigt i gang, men jeg tror bestemt på dem blandt de fire hold, der skal spille oprykningsspil (altså nr. 3-6).

Ligesom Derby hentede Southampton maksimumpoint i de fire første kampe, bl.a. via to udesejre over Barnsley (1-0) og Ipswich (5-2). Herefter gik man i stå på udebane, men på hjemmebane kører det fortsat som smurt med 15 point i fem kampe. I femte runde tabte man 2-3 ude mod Leicester, mens det ligeledes ude er blevet 1-1 mod Burnley, hvor ”The Saints” først udlignede ti minutter før tid, samt 1-2 i Cardiff, hvor reduceringen først faldt i overtiden.

Southamptons seneste kamp blev vundet 4-0 hjemme over Watford, og det er den, de nu skal bygge videre på. På Pride Park skal man forsøge at vende den nedadgående udebaneform, og med stærke angribere som Richard Lambert (8 ligamål) og David Connolly (4) vil topholdet skabe store problemer for langt de fleste forsvar i denne række. Heldigvis for Derby har de kæmpetalentet Frank Fielding, der tidligere har været indkaldt til landsholdssamling for England, i målet.

Trupnyt: David Connolly er igen tilgængelig, efter han fik en pause i kampen mod Watford. Dan Harding (fo – fast) træner med igen og ventes at være inkluderet i truppen, mens Radhi Jaidi (fo – fast i sidste sæson) og Lee Barnard (an – fast i sidste sæson) også er ved at være oven på igen efter deres skader. Denne kamp kommer dog nok lidt for tidligt for de to. Daniel Seabourne (fo – fast) er fortsat ude, efter han blev overfaldet uden for en natklub.

NB: Læg mærke til, at der også er rigtig fin værdi i 1-tallet ved Draw No Bet/Asian 0:0-væddemål. Det kan med min chancevurdering spilles helt ned t.o.m. odds 2,49.

  • Markedets højeste odds
  • Ingen personlige limits
  • Mange asian handicap spil

Interesseret i mere? Så sørg for at se vores daglige odds tips og betting tips.

Fremtidige tips

I morgen
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
14:00 Ryan Thomerson - Jack Bradford: 1
1,53
Placer Bet
Søndag 26. Maj 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
11:00 Carlos Alcaraz Grand Slam titler 2024: : O Grand Slam titler
3,25
Placer Bet
11:00 Antal Grand Slams Novak Djokovic: : 0 sejre
2,70
Placer Bet
11:00 Jannik Sinner antal Grand Slams 2024: : 1
1,72
Placer Bet
20:45 Frosinone - Udinese: Under 2,5 Mål
1,90
Placer Bet
Mandag 27. Maj 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
21:00 Falcons - Complexity (Turnering H2H): 2
1,83
Placer Bet
21:00 NaVi - MOUZ (Turnering H2H): 2
1,90
Placer Bet
Torsdag 6. Juni 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
12:00 Flest mandater uden EPP og S&D: Identitet og Demokrati (ID)
2,38
Placer Bet
Fredag 7. Juni 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
23:55 DK's trup: Udtaget: Jacob Bruun Larsen
10,00
Placer Bet
Fredag 14. Juni 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
21:00 Kommer med i den engelske EM-trup: Kalvin Phillips
2,00
Placer Bet
21:00 EM 24 - når finalen: ☆ Skotland ☆
101,00
Placer Bet
21:00 Gruppe C-special: Danmark går videre fra gruppespillet
1,75
Placer Bet
21:00 Gruppe D-special: Holland går videre fra gruppespillet
1,75
Placer Bet
21:00 EM24: går videre fra gruppen: Slo, Slk, Kro, Sch, Ser, Hol, Rum, Tyr
1,70
Placer Bet
21:00 Går videre: Italien
1,55
Placer Bet
21:00 Udtages til Englands EM-trup: Ollie Watkins
1,40
Placer Bet

Kommentarer

Feedback