Deportivo La Coruña - Real Madrid: (AH: -2,5) 2

Match center
20. august 2017 kl. 22:15 - Fodbold, Spanien - Primera División
Estadio Municipal de Riazor    José González
2. maj. 2018 kl. 16:25 02/05
Kommentarer (1)
Denne side indeholder henvisnings-links
Chance (1-X-2): 69-0-31%
Betvalue: 102,30%
Spilbar ned til odds: 3,23
Rigtig/forkert:
Unibet Spil nu hos Unibet

Real Madrid kommer fra en samlet sejr over Barca på 5-1 og virker ustoppelige. Deportivo La Coruna virker ikke forbedret henover sommeren, og kan sagtens løbe ind i et stort nederlag, her i første runde.

Det taler for spillet:

 • Historisk set har Real Madrid haft det svært når de har besøgt Riazor, men den tid er forbi. De sidste tre opgør er endt 2-6, 0-2, 2-8.
 • Seneste kamp stillede Real Madrid med (daværende) B-hold, og oddset lukkede i 3,30 – denne gang kommer de i (næsten) stærkeste og burde ikke give mere end sidst.
 • Selvom det er sæsonens første kamp, så har Real Madrid en masse offensive spillere der virker varme, og Zidane har utroligt mange muligheder.
 • Deportivo La Coruna mangler både stabilitet og kvalitet (især offensivt) og det virke ikke til at de har gjort det store ved det her i pausen - Det virker lidt som et hold uden nogen rigtig plan.
 • Sidste sæson vandt Real Madrid 8 ud af deres 19 udekampe med minimum 3 mål.
 • Real Madrid Kommer fyldt med Selvtillid hvor de klaskede Barca 5-1 over to kampe og endda holdte igen på kræfterne i hjemmekampen. Isco og Bale fik slet ikke spilletid og er formentlig med fra start til dette opgør. 

Det skal du være opmærksom på:

 • Sidste sæson slog Galicerne Barca 2-1 hjemme, mens Atletico Madrid kun fik 1-1.
 • Real Madrid var det eneste hold som vandt med mere end et mål på Riazor, sidste sæson.
 • Real Madrid er uden C. Ronaldo, som uden tvivl er deres mest målfarlige spiller, og også ofte ham der jagter ”de ligegyldige mål”.
 • 3 mål er mange og det er slet ikke sikkert at der er nogen motivation for at vinde så stort.

Argumenter i kursiv er de elementer jeg mener markedet særligt overser/fejlvurderer.

Oddset:

Også værdi: 888sport og Betfair har også odds 3,30

Oddsudvikling: Oddset har været helt oppe i 3,55 da det var højest, men virker til at være på vej nedad nu. Lige inden jeg lagde spillet op var Betfair ude med 3,40 men er somsagt også faldet til 3,30.

Markedsoverblik: Ved brug af oddsportalen, er der ikke mange der har spil ude på dette, men dem der har ligger på odds 3,1.

 

Trupnyt:

Deportivo La Coruna

Deportivo La Coruna må undvære E. Colak (fast, midtbane), da han har karantæne, men erstatningen Borges er ikke nogen svækkelse. Derudover har de et hav af tvivlsomme spillere, hvor det mest markante er deres frontangriber Andone (fast) som de meget nødigt kan undvære. Jeg vil opdatere skaderne i morgen (lørdag) når det er mere klart hvem der er ude.

Den bedste signing de har lavet denne sommer er F. Shär (midterforsvar), som må forventes at gå direkte ind i startopstillingen. Læs evt. Janek Kirkegaards La liga optakt, hvor han beskriver alle transfers i klubberne.

Real Madrid

C. Ronaldo (fast, angriber/kant) er fortsat ude med karantæne, og det er naturligvis en spiller man altid gerne vil have til rådighed

 

Bud på startopstillinger:

Kommer tættere på kampstart

Kilder: Soccerstats.com, Whoscored.com, Marca.com, Transfermarkt.com, www.rcdeportivo.es/en, Oddsportal.com

 • Stort udvalg af sportsgrene
 • Ofte fokus på Skandinavien/DK
 • Stærk mobil platform

Kommentarer

Feedback