18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Deportivo La Coruna - Barcelona: Deportivos første målscorer - Riki

Match center
20. oktober 2012 kl. 22:00 - Fodbold, Spanien - LaLiga
Estadio Municipal de Riazor
19. okt. 2012 kl. 15:49 (Opdateret 13. dec. 2018 kl. 17:00) 19/10
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Chance: 15%
Betvalue: 105,00%
Spilbar ned til odds: 6,67
Rigtig/forkert:
Bet365 Spil nu hos Bet365
Depotivos høje og fysisk stærke angriber Riki står overfor et decimeret Barcelona forsvar som er hårdt ramt af skader.

Riki har i denne sæson nettet tre gange på sæsonens første syv kampe, men bliver altså flot betalt tilbage som Deportivos første målscore i denne kamp, og er Deportivos topscorer for sæsonen. Han har dog spillet med en brækket næse på det seneste så det kan være han ikke går ind i duellerne i luften med fuld kræft. Riki er dog en fantastisk targetmand og med sin store styrke i luften får en svækket Barcelona-defensiv noget at se til.

Barcelona kommer til Deportivo med en del forsvars mangler, og især Puyol (forsvar) samt Alves (højreback) er store savn. Pique (forsvar) er tvivlsom! Og når en del af reserverne også er ramt af skader bliver det altså muligvis Song & Mascherano der igen skal husere i center, en konstellation som ikke har vist sig som en stabil en af slagsen.

1X2 CV: 10-17-73

Iván Sánchez-Riko Soto er Deportivos spydspids, og er at samme statur som en af verdens bedste boks-spillere Fernando Llorente. Rikis helt store force er bolde i luften, og noget der kan blive udnyttet til fulde i dette opgør da det bliver Mascherano (1,75cm) og Alex Song (1,83cm) der muligvis skal dække op for den høje angriber. Der kommer nok til at stå Barcelona på meget af spillet i denne kamp, og Deportivo skal først og fremmest fokusere på det defensive, og sandsynligvis udnytte de chancer der skulle opstå, og især på dødbolde vil de altså have en force i boksen. Og han er en meget direkte spiller, da han endnu ikke har lavet en assist i sæsonen, så når han modtager bolden i en gunstig position vælger han altså at trykke af.

Riki stats 2012:

Alder/Højde: 32/1,87

Position: Angriber

Kampe : 7

Skud: 15 – 7 inden for rammen.

Mål/Assist: 3/0

  • Stort udvalg
  • Tidlige odds
  • Markedets bedste livebetting

Kommentarer

Feedback