Annonce

Deportivo La Coruña - Atlético Madrid: Begge hold scorer: Ja

Match center
2. marts 2017 kl. 20:45 - Fodbold, Spanien - Primera División
Estadio Municipal de Riazor    Clos Gómez
2. maj. 2018 kl. 16:21 02/05

Kommentarer (1)
Denne side indeholder henvisnings-links
Chance: 48%
Betvalue: 102,72%
Spilbar ned til odds: 2,08
Rigtig/forkert:
Unibet Spil nu hos Unibet

Deportivo fyrede mandag træner Garitano efter det ydmygende 4-0 nederlag til bundstrids-konkurrenterne Leganes, og ansatte den tidl. Betis-træner Pepe Mel.

Ofte ser man en positiv reaktion på et trænerskifte, hvilket giver spillerne lidt mere luft og tro på tingene, men man er pt. i gang med et travlt program med mange kampe på kort tid og spørgsmålet er om denne kamp kommer for tidligt til at kunne se en effekt.

Atletico er dog svækket en smule i defensiven, og derfor finder jeg en smule værdi i at begge hold kommer på tavlen; Begge mandskaber skal bruge point, og Deportivo har en "ok" hjemmebane.

DERFOR SKAL DU SPILLE DEN:

* Udskiftning på trænerbænken har i denne sæson fået en del hold til at løfte sig spillemæssig; Osasuna, Gijon og Valencia har alle leveret flotte resultater i kampene efter trænerskiftet. Spillerne skal ud og vise Mel at det er dem han skal satse på!

* Pepe Mel er en god tekniker, og en træner der førte Betis til EL og bedste placering i La Liga i årene 10-13; Har dog ikke været så succesrig i de senere år.

* Atleticó er stadig en smule svækket på højrebacken, hvor Juanfran sidder ude med skade, og Deportivo mangler Albentosa (forsv-fast) der sidder ude med karantæne.

* Deportivos hjemmebane Riazor er det sted de har hentet flest point, og man score i snit over eet mål pr. hjemmekamp (4-2-4 : 15-11); Deportivo har scoret i 7 af deres 10 opgør på Riazor.

DET SKAL DU HOLDE ØJE MED:

* Bundkampen er tæt, og eet point og en kedelig 0-0 vil været tilfredstillende for hjemmeholdet.

* Seneste opgør mellem disse 2 mandskaber endte med en kneben 1-0 sejr til Atleticó.

* Trods manglen af Juanfran, har man kompetente afløsere til positionen.

* Atleticó har holdt CS i halvdelen af deres udekampe i denne sæson (6 af 12).

* Atleticós førstevalg i målet Oblak er tilbage, og har fået nogle kampe i benene, og nærmere sig topform.

Trupnyt:

Deportivo; Pepe Mel størst mangel kan blive den centrale midtbanemand Borges (fast), som meldes yderst tvivlsom til opgøret; Marca forventer dog at han er med. Forsvarsspiller Albentosa sidder ude med karantæne og forventes at det bliver Sidnei og Arribas i det centrale forsvar.

En lille svækkelse i defensiven, da man har roteret en del i denne sæson.

Atleticó; Simeone mangler højrebacken Juanfran (fast) og Saul (midt-fast) sidder ude med karantæne - ellers har man alle faste klar.

Det forventes af MARCA at Thomas får en start på midten i stedet for Saul, en større svækkelse på den defensive midtbane. Thomas har kun spillet 5 kampe og 62 minutter samlet, og er altså reserve, uden den store kampform.

Forventet startopstilling:

Deportivo (4-2-3-1): Lux; Juanfran, Arribas, Sidnei, Luisinho; Mosquera, Borges (tvivlsom); Gil, Colak, Kakuta; Andone.

Atleticó (4-4-2): Oblak; Filipe, Godin, Gimenez, Vrsaljko; Gabi, Koke, Thomas, Carrasco; Torres, Griezmann.

Markedet:

Unibet/888 ligger højst med sine 2,14 og bwin efter med 2,1 - resterende bookmaker med licens ligger under grænsen og uden værdi.

  • Stort udvalg af sportsgrene
  • Ofte fokus på Skandinavien/DK
  • Stærk mobil platform

Kommentarer

Feedback