18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Deportivo Alaves - SD Huesca: Over 2,0 Mål

Match center
18. april 2021 kl. 16:15 - Fodbold, Spanien - LaLiga
Estadio Mendizorroza    Alejandro Hernández
16. apr. 2021 kl. 16:50 (Opdateret 18. apr. 2021 kl. 18:05) 16/04
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Kommentarer (2)
Chance (over-præcis-under): 44-25-31%
Betvalue: 109,04%
Spilbar ned til odds: 1,70
Rigtig/forkert: 1-0
Bet365 Spil nu hos Bet365
På Estadio Mendizorroza støder bundholdende Alaves og Huesca sammen i et bundbrag. Jeg forventer en underholdende kamp imellem to offensive point søgende hold!
Det taler for
 • Hjemmeholdet Alaves står overfor en vigtig kamp. De ligger med kun 24 point på en 19. plads og har dermed 3 point op til redning. Elche og Eibar der yderligere ligger til at rykke ned står overfor hhv. Osasuna og Atl. Madrid og man kunne sagtens forstille sig at begge bund hold taber de kampe, og dermed kan Alaves rykke længere op. 
 • Udover de meget vigtige point der er på spil, er Huesca også kommet tilbage i form. De har seneste præsteret med en sejr over Levante og Elche og har dermed end meget bedre formkurve end Alaves der også kan findes ved bunden. Huesca ligger på en 16. plads med 27 point og med kun 2 point ned til en nedrykningsplads. Under Huesca ligger Valladolid med og 27 point. Så bunden i ligaen er meget tæt! 
 • Begge hold skal jagte en sejr her. Med kun 8 liga runder tilbage, er der ikke råd til 1 point med den tæthed der i bunden af ligaen. Kigger vi også holdendes seneste 5 kampe er linje hos hjemmeholdet gået over 2 gange og 1 gang endt med præcis 2 mål. Huesca er gået over linjen 3 gange og 1 gang ramt linjen præcist.  ​​​​​​​
 • Selvom Huesca har præsteret bedst af de to hold, mener jeg heller ikke Alaves er helt tabt bag en vogn. Deres 5 seneste kampe har været svære kampe, dog burde de have vundet over Cadiz, men den endte 1-1. De kom til flest chancer og muligheder og burde have lukket kampen. Jeg forventer meget at Alaves kommer på tavlen imod et Huesca hold der også på fremmed græs ofte lukker mål ind. 
 • På en xG tabellen ligger begge hold egentlig fint nok. Alaves på eget græs er stadig med i top 15 her også. Det samme er Huesca på fremmed græs. Så selvom begge hold ikke er de bedst offensive er bestemt heller ikke de dårligste.  på xGA ligger begge hold i top 6 over dem giver flest muligheder væk.  ​​​​​​​
 • Huesca har i deres 10 seneste udekampe kun holdt deres mål rent 1 gang. Alaves har det 2 gange på deres seneste 10 hjemmekampe. Jeg forventer meget at begge hold kommer på tavlen her. Selve match up'et er der til det. 
Hold øje med
 • Det er en vigtig kamp for begge hold, derfor kan man heller ikke afvise at der kan være en hvis nervøsitet i blandt holdende, og der kan frygten for at tabe sætte ind.  Det ligner dog ikk Huesca træner Rojo Martin at spillet på et resultat. Han vil hellere satse offensivt og afgøre kampen. 
 • Alaves og træner Calleja kunne dog godt finde på at spille sig frem til uafgjort resultat. De har en stabil offensiv og skulle de først foran 1-0 eller skulle der stå 1-1 kunne jeg godt se Alaves stille sig dybt og tage for store chancer. 
 • Jeg forstiller mig at begge hold og især gæsterne fra Huesca gerne ville spille hurtigt fra start af. Forhåbentligt giver det anledning til et hurtigt mål der kunne åbne kampen. Det modsatte kunne så dog ske, hvor kampen først rigtig starter i 2. halvleg. 
 • Alaves har et stabilt forsvar imod de mindre hold, og kan være sværer at scorer imod, dog har de selv haft svært rent offensivt med at skabe store chancer og deres muligheder for at lukke kampen når de er foran har heller ikke set for godt ud!
Oddsmarked

Det rene 1X2 marked har ved Bet365 oddsene: 2,45 - 3,10 - 3,20. Det giver et CV på 39% - 31% - 30% altså med Alaves som værende favoritter. Jeg mener ikke at Alaves skal være så store favoritter. Motivationen er i mine øjne lige begge hold, og Huesca's seneste formkuve mener jeg Huesca skal have en noget større chance i kampen. 
Derfor kunne et interessant spil være Huesca DNB til 2,15 ved Bet365 eller den rene Huesca kunne også være interessant. 

Jeg kan rigtig godt lide det væddemål vi er ude på her. Vi krydser selvfølgelig fingre på at der falder over 2 mål. Men skulle der kun falde 2 mål præcist får vi altså pengene tilbage. Derfor syntes jeg det er et rigtig fint væddemål. 
Der er faldet over 2,5 mål i 5/6 af deres seneste indbyrdes kampe. Ved seneste opgør lå oddset på over 2 mål til odds 1,55 ved Comeon. Så at vi nu får odds 1,91 syntes jeg er rigtig fint! 

Det jeg forventer er, at begge hold kommer forholdsvis offensivt fra start. Huesca plejer i hvert fald at give den gas fra start fløjtet også falder de lidt i tempo hen af kampen her kan Alaves sagtens satse på omstillinger som de iøvrigt er rigtig gode til. Huesca har farten og den kreative offensiv fra blandt andet Mir og Ramirez. De kan sagtens bringe Huesca foran i kampen her. 
Imens for Alaves kan de satse på deres hurtige angriber Joselu der sagtens kan gøre det uventede. 
Kort sagt forventer jeg egentlig en underholdende kamp. Mere underholdende end hvad papirert siger. 

Trup Nyt:

Alaves forventer jeg kommer i en 4-4-2 formation. 
Pacheco - Aguirregabiria - Tachi - Duarte - Navarrp - Jota - Battaglia - Pina - Rioja - Joselu - Perez
De må undvære: Ely - Abqar - Garcia og Lejeune. Lejeune er fast midt forsvar og vigtig mand for Alaves defensiv. Dette er helt sikkert et tab for hjemmeholdet. 

Huesca forventer jeg i en: 3-5-2 formation.
Fernandez - Vavro - Pulido - Insua - Lopez - Ferreiro - Mosquera - Seoane - Galan - Mir - Ramirez
De må undværer: Valera - Silva - Ontiveros - Maffeo 

Kilder

Flashscore.com - Betxpert.com - Understat.com - Whoscored.com - Marca.com - Transfermarkt.com - Derportivoalaves.com - Sdhuesca.es

 • Stort udvalg
 • Tidlige odds
 • Markedets bedste livebetting

Kommentarer

Feedback