18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Danmark - Tjekkiet

Infokamp
Match center
8. september 2012 kl. 20:15 - Fodbold, VM
Parken
6. sep. 2012 kl. 19:07 (Opdateret 13. dec. 2018 kl. 17:00) 06/09
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Vi skal have sparket gang i VM-kvalifikationen og Danmark åbner mod EM-kvartfinaledeltagerne fra Tjekkiet.

Danskerne er gjort til relativt store favoritter til trods for, at Nicklas Bendtner sidder ude med karantæne og Niki Zimling er skadesramt - samt det faktum, at Olsen mangler 1.-, 2.- og 3.-valget på venstrebacken.

Tjekkerne er dog heller ikke forskånet for fravær og må undvære offensivspillerne Vaclav Pilar (holdets lyspunkt under EM) og Tomas Rosicky (ofte skadesramt, men rutineret omdrejningspunkt hos tjekkerne). Også Tomas Necid er skadet - og så har Milan Baros jo indstillet landsholdskarrieren.

Danmarks favoritværdighed har dog ikke rod i statistikken; det er nemlig blevet til blot een sejr over Tjekkiet/Tjekkoslovakiet i de seneste 22 opgør. Siden Tjekkiet blev til en selvstændig nation har Danmark een sejr, fire uafgjorte og tre nederlag på kontoen.

Med ny konstellation i både forsvar, midtbane og angreb har jeg svært ved at finde ræson i at Danmark skal være så relativt store favoritter som bookmakerne gør dem til. Omvendt gør de offensive mangler hos Tjekkiet ondt på gæsterne - og så lukker Danmark jo ikke så forfærdeligt mange mål ind på eget græs.

Så er der hele spørgsmålet om i hvor høj grad de to hold vil gå efter sejren i et opgør, der ligner kampen om gruppens andenplads. Tjekkerne kan velsagtens overleve med et enkelt point, men skal Danmark ikke frem over stepperne?

SPILMULIGHEDER

Under 2,5 mål virker som det sandsynlige udfald, men med odds 1,65 (Scandic) som højeste, virker det til at bookmakerne har luret den fidus.

CV-mæssigt er jeg ude i cirka 47-29-24 og har dermed ikke været i stand til at finde værdi i nogle udfald. Der skal dog blot rykkes een procent til X'et før der er værdi i 3,41 hos Mermaidbet.

 

TRUPNYT

Danmark er uden Nicklas Bendtner (ang) og Niki Zimling (midt). Samt midterforsvarer Bjelland plus de to venstrebacks Boilesen og Simon Poulsen (og den fleksible midtbanemand Silberbauer der før har vikarieret på venstrebacken). Venstrebacken står altså umiddelbart mellem den urutinerede Juelsgaard og Daniel Wass der egl er højrekantsmand, men ofte spiller venstreback for Évian TG i Frankrig.

Tjekkiet må undvære Vaclav Pilar (kant/off. midt), Tomas Rosicky (off. midt) og Tomas Necid (ang).

Danmarks trup:

Mål: Stephan Andersen, Anders Lindegaard, Kasper Schmeichel

Forsvar: Daniel Agger, Daniel Wass, Jores Okore, Lars Jacobsen, Simon Kjær, Jesper Juelsgaard

Midtbane: Christian Eriksen, Jakob Poulsen, Kasper Lorentzen, Nicolai Stokholm, Thomas Kristensen, William Kvist, Leon Andreasen, Lasse Schöne

Angreb: Michael Krohn-Dehli, Dennis Rommedahl, Nicklas Helenius, Tobias Mikkelsen, Nicolai Jørgensen, Andreas Cornelius

Tjekkiets trup.

Petr Cech, Chelsea

Jaroslav Drobny, Hamburger SV

Jan Lastuvka, Dnipro

Theodor Selassie, Werder Bremen

Roman Hubnik, Hertha Berlin

Michal Kadlec, Leverkusen

David Limbersky, Viktoria Plzen

Fratisek Rajtoral, Viktoria Plzen

Tomas Sivok, Besiktas

Marek Suchy, Spartak Moskva

Vladimir Darida, Viktoria Plzen

Josef Husbauer, Sparta Prag

Tomas Hübschman, Shakhtar

Petr Jiracek, HSV

Milan Petrzela, Augsburg

Jaroslav Plasil, Bordeaux

Jan Rezek, Antarthosis Famagusta

Vaclav Kadlec, Sparta Prag

David Lafata, Jablonec

Tomas Pekhart, Nürnberg

Matej Vydra, Watford

  • Høj tilbagebetaling

Kommentarer

Feedback