18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Tips & Spilforslag : Daniel Moreno - Rui Costa: 2

14. juli 2013 kl. 10:45
Opdateret
3
0
Jeg hedder Dennis Nissen og er spilekspert for feltet.dk, hvor jeg jævnligt kommer med spil og analyser til diverse cykelløb. Jeg har beskæftiget mig med betting på cykling i et stykke tid og håber jeg kan bringe overskud til dem der følger.

De spilforslag jeg vil anbefale vil hovedsageligt have et odds på 1.80 - 2.20, da det er der jeg har den bedste statistik igennem årene. Så de helt store overraskelser vil jeg nok ikke komme med.

Har du et spørgsmål, kan du smide en mail til [email protected] eller fange mig på MSN
Vis mere
Vis mindre
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Spillemyndighedens hjælpelinje: stopspillet.dk
Selvudelukkelse: rofus.nu | Spil ansvarligt | 18+
Kommentarer (3)
Chance (1-2): 30-70%
Betvalue: 103,60%
Spilbar ned til odds: 1,43
Rigtig/forkert:
NordicBet Spil nu hos NordicBet
15. etape,

Holdkonkurrencen betyder meget for Movistar, og her er Rui Costa en vigtig brik, da han er deres tredjebedste mand i bjergene. Costa kan derfor ikke bare falde tilbage (efter at have hjulpet sin kaptajn) og miste en masse tid.

Daniel Moreno fra Team Katusha er lidt en alt eller intet-rytter på denne etape, for enten vil han spare på kræfterne når han har hjulpet sin kaptajn, eller også vil han være med i kampen om etapesejren, men det forudsætter han går med i et udbrud, som holder hjem.

Rui Costa kører for Movistar og de satser meget på holdkonkurrencen. Det så man på 14. etape hvor Imanol Erviti fra Movistar blev hægtet af udbruddet, men sluttede bedre end Tejay Van Garderen, der slap førergruppen senere end Erviti. Det synes vi viser, at Movistar gerne vil vinde holdkonkurrencen, og derfor vil Rui Costa nok også køre 100% på 15. etape, selvom han ikke kan følge med de bedste. Det vil sige, han falder ikke bare tilbage og taber 20 minutter fordi han er færdig med at hjælpe sin kaptajn.

Daniel Moreno har ikke set alt for godt ud i dette års Tour de France. På 8.etape skuffede han en del ved at slutte som nummer 25 og var næsten to minutter dårligere end Costa.

De har begge tabt tilpas meget, så begge kunne godt få lov til at slippe fra feltet og gå efter en etapesejr, hvilket Katusha nok gerne ville have. Hvis Moreno ikke går med i et udbrud som holder hjem, så er vi rimelig sikre på at Costa vil slutte bedre end Moreno, fordi Costa skal køre for holdkonkurrencen.

  • Tidlige odds
  • Stort udbud af over/under
  • Stærk app

Interesseret i mere? Så sørg for at se vores daglige odds tips og betting tips.

Fremtidige tips

Kommentarer

Feedback