18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

DAMWON Gaming - Cloud 9: 2

Match center
6. maj 2021 kl. 15:00 - eSport, League of Legends
3. maj. 2021 kl. 13:54 (Opdateret 6. maj. 2021 kl. 15:43) 03/05
123
+2
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Kommentarer (7)

Findes under 'Esports' --> 'League of Legends' --> 'Mid-Season Invitational'

Chance (1-2): 75-25%
Betvalue: 106,25%
Spilbar ned til odds: 4,00
Rigtig/forkert:
888sport Spil nu hos 888sport
Årets første store internationale turnering, MSI, starter på torsdag med et brag af en kamp mellem Nordamerika og Sydkoreas to pt. bedste hold. DWG er favoritter, men C9 er ikke uden chance i gruppespillets BO1-format.
Det taler for
 • Efter at C9 har erhvervet sig Perkz fra G2, har de set stærke ud i LCS. De gik 13-5 i Regular Split og ubesejret igennem Playoffs (9-3 totalt i maps). Perkz var shotcalleren hos G2, og hans store internationale erfaring er et stort plus for C9 til dette års MSI.
 • DWG er ikke vant til at spille BO1 i den hjemlige liga. Mens der i LCS spilles BO1 igennem Regular Split, spiller de BO3 i LCK.
 • Perkz og Fudge vs. Showmaker og Khan har potentialet til at blive nogle tætte matchups. Hvis én eller begge matchups går C9s vej, kan det blive en hård kamp for DWG. Under LCS Playoff finalen fik C9 First Blood i top lane på alle 5 maps - måske vi ser et lignende fokus på at få Fudge tidligt foran i hans lane?
 • Der spilles på en ny patch, 11.9, hvor LCS finalerne blev spillet på 11.5 og LCK på 11.6. Holdene er allerede i Island, hvor de træner på den nye patch. Det er samtidig den første kamp i turneringen. Hvis C9 har fundet en niche-strategi på den nye patch, skal den næsten tages i brug allerede til denne kamp.
 • C9 kan gøre ondt på DWG i early game. DWG havde under Regular Split en GD15 på +1203 og under deres 6 Playoff kampe en GD15 på -196. C9 havde +1035 under Regular Split og +626 under Playoffs.
Hold øje med
 • DWG er spiller for spiller og som hold et niveau eller to over C9 og er retmæssigt favoritter i dette opgør.
 • Der er stor forskel på de to junglers. DWGs Canyon er klart den bedste jungler i verden, og han bærer en stor del af DWGs success på sine skuldre. Jeg glæder mig til at se hvordan C9 håndterer det enorme pres som han lægger i alle lanes.
 • DWG gik 16-2 i serier (33-10 i maps) under LCK Regular Split og vandt både semifinalen og finalen uden at droppe et map under Playoffs. LCK er måske ikke så stærk som den tidligere har været som liga, men det er stadig skræmmende stats i den, trods alt stadig, stærkeste liga i verden.
 • C9 må ikke komme bagud i early game. Så bliver der pludselig meget langt hjem for dette spil da DWG er stærkest i mid- og lategame.
Oddsmarked

Startede i odds 5,25 hos Unibet og 888sport, men faldt hurtigt til 4,25. 

Danske Spil og NordicBet har endnu ikke åbnet for odds på dette opgør. 

Top lane kan være nøglen for C9
DWG har siden de vandt Worlds i 2020 skiftet ud i top lane, hvor Nuguri er skiftet ud med Khan.
Nuguri var/er den bedste top laner i verden, og hans skifte er et tab for DWG. 
Khan har ikke været nær så dominerende som Nuguri var.
Khan har tilsyneladende fået en rolle som tanken på holdet, hvor han primært har spillet Sion, Gnar, Gangplank, Ornn og Renekton. 
Samtidig har C9's Fudge spillet sig op under Spring Split, hvor han ellers ikke startede særligt godt. Han har lidt flere proaktive champions i hans champion pool, med Camille som hans mest spillede, og pocket picks som Irelia og Jax. Det store spørgsmål bliver hvordan de to junglers fokuserer deres energi på mappet!

Kampen spilles som BO1, altså afgøres dette på ét map. Selvom DWG er et generelt stærkere hold, skal der ikke mange fejltrin til i et early game, før C9 kan øjne en underdog sejr! 

Kilder

https://oracleselixir.com/
https://lol.fandom.com/wiki/2021_Mid-Season_Invitational

 • Mange specialspil
 • Ingen gebyrer

Kommentarer

Feedback