Dallas Stars - Colorado Avalanche: Colorado ML

Match center
30. december 2016 kl. 02:30 - Ishockey, USA - NHL
American Airlines Center
2. maj. 2018 kl. 16:19 02/05

Kommentarer (4)
Denne side indeholder henvisnings-links
Chance: 41%
Betvalue: 110,70%
Spilbar ned til odds: 2,44
Rigtig/forkert:
Bet365 Spil nu hos Bet365

Et skadesplaget Dallas hold møder et skidt kørende Colorado hold. Det er 4. opgør mellem dem denne sæson, hvor Dallas har vundet 2 af de første 3. Dallas drømmer stadig om playoffs mens Colorado vel mest drømmer om draften næste år.

Det taler for spillet:

  • Colorado har det bedst på udebane, hvor man har vundet 8 af 17 kampe
  • Varlamov er blevet hjemme fra turen og Pickard har faktisk været den bedste målmand i år
  • Dallas har defensivt haft problemer med at ”rydde” målfeltet, og Colorado har en spillestil og spillertyper der gerne tager det beskidte job foran målmanden
  • Dallas så ikke overbevisende ud mod NHL's dårligste hold, Arizona, i sidste kamp

Det taler mod spillet:

  • Colorado scorer for få mål, både i åbent spil og i powerplay
  • Dallas har, selv med skader, bedre balancerede kæder offensivt og har profilerne der med enkeltmandspræstationer kan vinde kampe
  • Colorado har haft problemer med deres PK, 4 kampe i streg har de lukket mål ind der

Colorado:

Det har især været Colorado's kampe med Varlamov i mål hvor målene er væltet ind. Pickard har stået fint på det seneste og har gjort sit for at holdet kunne vinde, men problemet har været i den anden ende – blot 6 mål har Colorado scoret i de sidste 5 kampe, og deres powerplay er iskoldt med 1 mål på de sidste 21 forsøg.

De har egentlig spillet et par gode kampe og fik en fin sejr i Chicago, og vil man se eksempler på fjollede mål så kan man se højdepunkter fra nederlaget til Calgary senest.

Dallas:

Dallas har måttet slide for deres sejre og er stadig for ustabile, specielt defensivt, til at de for alvor kan rykke opaf i tabellen. De har spillet disciplineret hockey uden at lave for mange dumme straffe og så står de overfor et ok program med en enkelt udekamp til nytår, men ellers kan de blive hjemme frem til 7 januar.

Kæden med Benn-Seguin-Spezza har været godt kørende, specielt Spezza har med sine 5 point i sidste 3 kampe været brandvarm.

Konklusion:

Dallas er favorit, men jeg synes Colorado's spil de sidste 2 kampe har været lovende og oddset afspejler primært tabellen og stats, så synes værdien ligger på dem i denne kamp.

Det er egentlig ikke fordi de så ofte ender i overtid mod hinanden, men begge hold er i en situation hvor 1 point vil være brugbart og så må man tage det sidste point i OT/SO, og derfor vælger jeg ML selvom jeg egentlig har lidt fidus til Colorado i denne kamp. Colorado har vundet 4/5 når de har ramt overtid mens Dallas er på 2/9.

Målmænd:

Colorado: Calvin Pickard (confirmed)

Dallas: Kari Lehtonen (unconfirmed)

CV Dallas-Colorado (ML): 59-41

  • Stort udvalg
  • Tidlige odds
  • Markedets bedste livebetting

Kommentarer

Feedback