18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Crystal Palace - Brighton: (AH: 0,0) 2

Match center
18. oktober 2020 kl. 15:00 - Fodbold, England - Premier League
Selhurst Park    Stuart Attwell
13. okt. 2020 kl. 14:14 (Opdateret 18. okt. 2020 kl. 16:58) 13/10
205
+1
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Kommentarer (1)

Crystal Palace tager hjemme imod Brighton i denne 5 runde af PL. Jeg har sat mine penge på en Brighton sejer. Et hold som jeg har en fidus til i år, og som ikke helt har fået point efter fortjeneste, hverken i år eller sidste år.

Chance (1-X-2) inklusiv handicap: 32-30-38%
Betvalue: 104,86%
Spilbar ned til odds: 1,84
Rigtig/forkert: 1-1
Bet365 Spil nu hos Bet365
Det taler for
 • Brighton har i deres første 4 PL kampe gjort rigtig god figur især offensivt, og har en xGF på 1,4 sammenholdt med sidste år hvor den lå på 1,08. I denne sæson har de 4 kampe og mod Chelsea, Manchester United og Newcastle havde de en xGF der var højere end modstanderne, men fik 1 sejer og 2 nederlag.
 • Kampen bliver interessant for det er virkelig to vidt forskellige hold. Brighton vil have bolden og diktere spillet. I alle Brighton's kampe i denne sæson har de haft mere boldbesiddelse end modstanderne. Det modsatte gør sig gældende for Crystal Palace, som har haft mindre boldbesiddelse end deres modstander i 15 ud af deres seneste 17 kampe.
 • Det at Brighton kommer til at være meget på bolden tror jeg bliver udslagsgivende. Brighton skaber chancer imod alle hold, og hvis vi sammenligner Crystal Palace med et hold, som Newcastle, som Brighton mødte i 2.runde. Så havde Brighton evnerne til at komme frem til gode muligheder og endte med en xGF på 1,6,
 • Crystal Palace har i år en xGF på 0,7. Sidste år lå de på 0,9. Crystal Palace kommer altså ikke frem til mange muligheder og chancer, og deres spil er meget sat op på, at man vil forsvar det man har, og så satse på omstillinger.
 • Crystal Palace var skræmmende ringe mod Chelsea, og tabte helt fortjent. Crystal Palace endte med et xG på 0,1 hvilket giver god mening eftersom de ikke engang havde et skud på mål. De spillere Crystal Palace har på den sidste 1/3 har høj kvalitet, men hele holdet er bare sat op på en måde, hvor man har så defensivt et mindset, og det tror jeg passer godt til Brighton.
 • Kigger man lidt på sidste sæson, så havde Brighton en xP på 48.02 og Crystal Palace en xP på 38.26. Det endte dog med at Crystal Palace fik 43 point og Brighton 41 point. Ud fra hvad jeg har set fra de to hold over de sidste mange kampe syntes jeg der er mere kvalitet i Brighton holdet, og tror markant mere på dem end Crystal Palace.
Hold øje med
 • Jeg var skuffet over Brighton's indsats mod Everton. De tabte fortjent 4-2 og på xGF og xGA endte kampen 2,34-1,17, og selvom Everton var bagud i store dele af kampen formåede de aldrig rigtig at få greb om kampen, og være det dominerende hold, i min optik.
 • Sidst de to hold mødtes vandt Crystal Palace 1-0 og havde en xG på 2,1 imod Brighotn's 1,7. Jeg kan være nervøs for Brighton's forsvar når det gælder omstillinger. Brighton angriber med mange folk, og har en høj bagkæde, som vil passe godt til de hurtige folk fra Palace.
 • Brighton har lukket 10 mål ind i deres første 4 kampe, og i deres seneste kamp mod et stærkt Everton hold, var de ikke imponerende i bagkæden. Brighton skal steppe op, og skal især forsvare sig bedre på dødbolde, hvor de har indkasseret 3 mål allerede. (her tænker jeg ikke på straffespark som de også har indkasseret 2 mål på)
Oddsmarked

Oddset er faldet fra de 2,09, som det startede i hos bet365, til de nu 1,97. Over landskampspausen har odsset bevægede sig imellem de 1,95-1,99

Min CV er lavet ud fra, hvad jeg har set so far fra de to hold, og sammenholdt med hvordan deres xG ser ud både i år, men også sidste sæson. 

Holdene:

Crystal Palace har en del skader i bagkæden, hvilket også har ført til at man har hevet Kouyate ned i midterforsvaret. 
På skadeslisten er Cahill, Schlupp, Nathan Ferguson, Tomkins, Van Aanholt, og man har ikke fået nogen forstærkninger ind til defensiven. 

Brighton har et par tvivlsomme spillere i 

Jahanbakhsh og Propper, men ingen af dem indgår i start 11-eren, en anden spiller er Lamptey som har haft et mindre skadesforløb, men burde være klar til dette opgør. 

Kilder

twitter.

https://fbref.com/en/

resultat.dk 

 • Stort udvalg
 • Tidlige odds
 • Markedets bedste livebetting

Kommentarer

Feedback