18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Copenhagen Flames - GODSENT: (AH: +3,5 Runder map 1.) 1

28. april 2020 kl. 15:00 - ESL One: Road to Rio - Europe
28. apr. 2020 kl. 13:51 (Opdateret 10. jun. 2020 kl. 12:03) 28/04
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Kommentarer (1)

ESL One: Road to Rio - Europe

Chance (1-X-2) inklusiv handicap: 60-0-40%
Betvalue: 105,00%
Spilbar ned til odds: 1,67
Rigtig/forkert:
Danske Spil Spil nu hos Danske Spil

Copenhagen Flames mod GODSENT i deres anden kamp i gruppe B. GODSENT jagter deres første sejr. Copenhagen Flames kan med endnu en sejr ligge sig på 2-0 og 6 points.

Dette spil går på første map og jeg giver CF +3,5 runde forud for mappet.

Hvad taler for:

- Dette vil være 1 map som spillet handler om, det vil være CF eget map pick. Så de vil trods alt føle sig hjemme, når de selv kan vælge hvilket map de vil spille. Der ser jeg en klar fordel for spillet. De mødtes for halvanden måned siden, der tabte CF 0-2 men 2 maps hvor linjen holdte.

- Map pool: Den kommer jo til, at have stor indflydelse på dette spil: Jeg forventer vi ender på Inferno i dag. Der har CF en win% på 80. Ender vi på Inferno, der har CF slået teams på det map, som GODSENT har tabt overbevisende til. Ender vi på Train, der har CF en win% på 50, Train er også et map de viser gode takter på. Og hvor Godsent sagtens kan være med og de presser også gode hold der. Den er mere 50/50. Det sidste map som kunne blive aktuelt i min bog er Nuke, der vinder CF kun 40% dog. Men er 2-2 i win/lost siden deres nye mand Queenix. Det er dog et map Godsent godt kan spille og vil se det som et rimelig lige opgør dog med Godsent som favorit. Havde jeg været helt 100% på vi endte på Inferno, så mener jeg CF vil være favorit og derfor er der god værdi, at hente på 1 map vinder. Men da jeg frygter der sker lidt overraskelser i veto holder vi os lidt ”safe”. Dog er dette 3 maps som jeg mener CF ikke vil tabe mere end hvad linjen tillader.

- Trods CF vandt lidt heldigt mod Contact så må det alligevel havde boosted selvtilliden hos de unge mænd. De viste høj moral og gav ikke på noget tidspunkt op. Det kan de sagtens bringe med ind i kampen mod Godsent. Hvor der igen skal findes godt spil og god moral, for at vinde kampen.

- Trods jeg vil sige Godsent på dagen er et niveau bedre end CF. Så består Godsent af spillere som ikke har leveret noget mindeværdigt i mange år. Det er ved, at blive nogle halvgamle rotter. +/- et par placeringer så har de ligget på nogenlunde samme rank i snart 6 måneders tid. Så det er habilt cs vi ser fra dem, men heller ikke mere. CF på en god dag, kan sagtens spille op mod disse rotter fra Godsent.

- CF har jo fået Queenix med på holdet, og har faktisk gjort det OK i forhold til han skulle erstatte en af de bedste på holdet i Teses. Men over hele linjen synes jeg faktisk, man ser forbedringer allerede i spillet. Refrezh er vågnet lidt mere op og levere nu en ratio på 1.0 og er begyndt, at have flere positive kampe. ”Farlig” er holdets helt store stjerne. Spiller lige nu på en 1.19 ratio og ikke mindst 1.26 i impact. Han flyver rundt på mappet med sin awp og er meget offensiv i sit spil. Kan de ramme et map de føler sig hjemme på, så vil man se ”Farlig” lede efter first kills fra alle sites af. Leverer "Farlig" så plejer det som regel, at løfte holdet og flere byder ind. Dog er det set de sagtens kan vinde uden han skal ligge på +25 kills. 

Hold øje med:

- Hvis Godsent virkelig vil gøre livet surt for CF, så går de offensivt til stålet i vetoen og går på et ban på Inferno. Dog har Godsent det med at instant ban Mirage. Det er også et ban CF flames plejer, at ban og da det er CF der starter Veto, er det spændende hvem der satser og hvem der ikke gør. Det er selvfølgelig lidt usikkert i forhold til dette spil. Ender vi på Nuke el Train, så er Godsent 100% med da det er maps de har det OK på.

- Godsent er lige nu et niveau højere end CF. CF har lavet en roster ændring og det vil bare tage tid, at spille ham ind. Spiller for spiller på DAGEN har Godsent også det bedre hold. De har en trio af Zehn, Styko & Maden(Sidstnævnte klart stjernen i mine øjne) – Vælger deres 4 mand Maikelele så at have en god dag, som han endnu niveauet til. Han har bare flere dårlige maps end gode efterhånden. Krystal er en god IGL, men det er også det. Der kommer ikke mange frags ud af ham. Men hans rolle er tydelig, og det er, at være hjernen og det er det.

- CF har det med, at spille en omgang rodet cs. Og tit satser de også med en ekstra mand på de forskellige sites, som man normalt ikke vil spille. Dette kan tabe dem en masse runder. Og er klart ikke noget der taler for dette spil. Godsent er et erfarent hold med en masse erfarne spillere som har prøvet alt. Så spiller CF alt for offensivt og tosse cs, så tror jeg Godsent vil løbe over dem.

- Godsent har spillet mod hold der er meget bedre end CF. De ligger #18 i verden som selvfølgelig giver dem adgang til en del større turneringer end CF lige nu. Så når man bare møder top #10 hold hele tiden, så forbedres ens spil selvfølgelig. CF har mødt hold som er niveauer under hvad Godsent møder. Så klar fordel til Godsent på den linje. 

Jeg har valgt, at gå lidt passiv til dette spil. Men finder dog endnu en lille værdi. Spilet kan også godt gå på  +2,5 runde som findes hos nogle bookies. Der ser jeg også værdi, samt CF til, at vinde første map kunne jeg også sagtens finde værdi. Jeg er gået lidt ”sikkert” til værks. Mener trods alt CF er 50/50 om at tage første map hvis ikke lille favorit. Men igen kommer dette an på hvilket map vi ender på. Hold evt øje med vetoen og spil derefter. Rammer vi som jeg håber Inferno, så ser jeg gode chancer for dette spil. Rammer vi andre maps er dette jo også beskrevet. Så klarer vi den nok alligevel :-)

God kamp

  • Høje odds på udvalgte kampe
  • Mange livebetting markeder
  • Stærk mobil-app
Feedback