18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Complexity - OG: (AH: -1,5 Maps) 1

16. juni 2020 kl. 20:00 - BLAST Premier Spring 2020 Europe Finals
16. jun. 2020 kl. 16:27 (Opdateret 16. jun. 2020 kl. 21:11) 16/06
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Kommentarer (4)

BLAST Premier Spring 2020 Europe Finals

Chance (1-X-2) inklusiv handicap: 37-0-63%
Betvalue: 104,71%
Spilbar ned til odds: 2,70
Rigtig/forkert:
Bethard Spil nu hos Bethard
Godt spillede COL hold møder et OG der vil gøre alt for, at komme tilbage på sporet!
Det taler for
 • COL har set rigtig gode ud. 14 gode kampe ud af deres seneste 16 kampe. Kun 3 nederlag ud af de 16 kampe.
 • OG spiller langt fra på niveau. De mangler nye ideer og ser svage ud.
 • En bredere map pool kan gøre udslaget i denne kamp.
 • Med en win% på næsten 66 - Så må selvtilliden være høj hos COL. Man spiller faktisk en fin omgang cs.
 • Taget formen i betragtning, samt profilerne for COL er begyndt, at vågne op. Så er COL et niveau højere i øjeblikket end OG. Både hvad angår stats generelt, men også spillet overall.
Hold øje med
 • COL har det med, at smide et map her og der. Som regel til de mindre team. OG er et klasse hold, hvor melodien bare ikke er fundet endnu.
 • Mand for mand, har OG et mandskab der sagtens kunne være en top15-10 hold.
 • På dagen har OG individulister der kan rykke alle teams rundt. De spillere har bare ikke vist højt niveau i mange måneder nu.
 • COL har 2 svage punkter. Det er Rush & Poizon. De er ikke stabile nok og svinger meget i kampene. De misser timing og skud KONSTANT. Dette skal ændres til kampen.
Oddsmarked

Bethard ligger lige i den tunge ende hvad angår odds. De fleste er lidt lavere på denne 2-0 til COL. Synes det fint betalt.

OG kan knapt nok huske, hvornår de har leveret 2 flotte resultater i træk. De ligger på en win % på 45.

De taber til hold som C0ntact, Godsent, VP, Havu & Forze. Ja der er gode hold imellem. Men deres forventninger, er de ville i #top10. Vil man det, skal alle ovenstående hold slås. 

Mantuu er den eneste mand jeg synes der holder niveau. Deres nyeste mand, men klart også ham der spiller bedst. Trods OG dårlige form, viser han stadigvæk en ratio på 1.13. Det super flot. 

Nu har OG ikke vundet mange maps set over de seneste 3 måneder og tror ikke denne kamp bliver anderledes. De har INGEN positive map stats procenter. det vil sige hvor de ligger over 50% i winrate. Dette ser jeg COL kan udnytte med deres brede map pool. 

Jeg forventer, at se Nuke eller Mirage fra COL side. Det er 2 maps hvor jeg mener COL er kæmpe favorit til, at vinde. Det er 2 maps OG sagtens kan spille. De har bare ikke vist gode resultater i alt den tid, de har spillet sammen.

Col vinder 75 & 64% på de 2 maps. Det tydeligt, at se de 2 maps ligger på rygraden. OG kunne være frække, at gå Inferno eller Dust2 vejen. Kunne også blive Train. Det er 3 maps jeg ser rimelig åbne. COL har ikke set for gode ud på Inferno, det har OG sådan set heller ikke. Men Train & Dust2 ligger mere til COL - Dog er OG slet ikke ude af kampen i de 3 maps. Og ser den helt åben.

Formen lige nu for OG peger ned af, de mangler løsninger, de har en IGL der ikke kan få styr på tropperne. Det har nu været tydeligt at se i deres seneste 4/5 kampe + lidt mere. De viste dog lidt gnist mod Havu, hvor det blev til et tæt nederlag. Der så vi noget af det gamle OG. Men kan de ramme den lige i rø... som de gjorde mod Forze for nogle kampe siden. Så kan de også sagtens tage et map mod COL. Det skal bare være deres eget pick. 

Formen for COL er meget konstant, de spiller en fin omgang cs. Konfig er begyndt, at vise sit gamle jeg. Obo er kommet i gear igen!(Det har så taget et godt stykke tid) Og BlameF viser bare klassen kamp for kamp. Han er vel i øjeblikket de bedste IGL hvad angår stats. det meget imponerende. Deres super talent Obo er endelig begyndt, at komme ind i kampen. Den unge rifler er begyndt, at vise fremragende spil og virker som en mand der er svær at stoppe. 

Jeg troede faktisk mit spil var blevet lagt op, men de sene morgentimer må havde haft misset det. Så med omkring 4 timer til start, beklager jeg det sene tip. 

God kamp

 • MobilePay indbetalinger
 • Overskuelig hjemmeside
 • Hurtig support
Feedback