18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Coach of the Year: Monty Williams vinder Coach of the Year

31. januar 2021 kl. 20:00 - Basketball, USA - NBA
7. jan. 2021 kl. 21:53 (Opdateret 8. jan. 2021 kl. 07:00) 07/01
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Kommentarer (2)

Monty Williams og Phoenix Suns er startet sæsonen godt, og med svingende præstationer fra konkurrenter og en god historie ligner han et tidligt bud på Coach of the Year.

Chance: 20%
Betvalue: 180,00%
Spilbar ned til odds: 5,00
Danske Spil Spil nu hos Danske Spil

Argumenter for spillet:

  • Phoenix Suns er startet sæsonen rigtig stærkt (6-2) og ligner et hold, som vil være at finde i toppen af Western Conference, når sæsonen engang er slut.
  • Tilgangen af Chris Paul har tilført holdet erfaring og vinderrutine, hvilket var præcist hvad det talentfulde hold fra sidste år manglede. I NBA Bubble gik de ubesejrede 8-0 og lignede et hold, som for alvor ville tage skridtet op i år — og indtil videre har det også været tilfældet.
  • Mange af Suns’ konkurrenter i Western Conference er startet skidt. Det giver Suns perfekte muligheder for at snuppe et højt seed, hvilket generelt er vigtigt for en træner i Coach of the Year afstemningen.
  • Det plejer at kræve en topplacering eller en signifikant stigning i sejre for at vinde Coach of the Year. Phoenix Suns sluttede sidste år med en statistik på 34-39 og en sejrsporcent på .466. Holdets nuværende sejrsprocent på .750 holder formentlig ikke hele året, men de burde stadig slutte et pænt stykke over .500.
  • Suns’ spil i NBA Bubble fik vendt mange hoveder, og Monty Williams vandt også Coach of the Bubble. Forventningerne til Suns har dog stadig ikke været alt for høje, hvilket er positivt for spillet, da Williams dermed potentielt vil have ‘overpræsteret’ med sit hold.
  • Disse awards er ret ofte også drevet af medie-narrativet, og specielt på dette aspekt vinder Monty Williams stort. Han er en African-American træner i en liga, hvor der ofte er fokus på manglende diversitet blandt trænerne. Derudover har han en ufattelig sørgmodig historie bag sig, hvilket kan svinge stemmer i hans retning, da amerikanerne elsker et godt comeback.

De største favoritter til at blive Coach of the Year er ifølge bookmakerne:

Steve Nash (odds 7.00)

Han er en rookie HC med ansvar for et af de mest talentfulde hold i NBA. De har fået en relativ skidt start (3-4), men de skal nok få vendt skibet og slutte højt i Eastern Conference. Jeg tvivler stærkt på, at Nash vinder Coach of the Year. For det første er hans hold så talentfuldt, at der vil blive stillet spørgsmålstegn ved hans reelle effekt på resultaterne. Derudover ligner Nets ikke et hold, som kommer til at tromle alle deres modstandere og opnå en statistisk, som er uproportional med hvad der forventes af dem.

Erik Spoelstra (odds 15.00)

Spoelstra fik utrolig meget ros for at føre Miami Heat til NBA Finals sidste sæson, hvilket også var et fremragende svendestykke. Jeg har dog tvivl om, hvorvidt Heat er i stand til at leve op til de nu høje forventninger til holdet. Selvom det er tidligt på sæsonen, så har holdet heller ikke set så overbevisende ud i de første kampe. De er 3-3 efter seks kampe og har tabt til blandt andre Orlando Magic. Ligesom Nets skal de nok få en plads i playoffs, men spørgsmålet er, om de kommer til at hive et af de førende seeds hjem?

Doc Rivers (odds 15.00)

Rivers blev fyret i Los Angeles Clippers inden sæsonen og i stedet hyret i Philadelphia. Det ville være et sjovt twist, hvis han gik hen og vandt Coach of the Year blot et år efter at være blevet kritiseret så heftigt. 76ers er dog startet rigtig stærkt, og de ligner også et hold, som kommer til at blande sig i toppen af Eastern Conference. Ben Simmons og Joel Embiids helbred er altid en ubekendt, og de har nærmest kun mødt dårlige hold til at starte med. Hvis 76ers holder niveauet hele sæsonen er Rivers helt klart en kandidat til Coach of the Year — men der skal altså et top-seed i Eastern Conference til for at sidste sæsons blamage i Los Angeles bliver glemt.

Frank Vogel (odds 17.00)

Lakers vandt NBA Finals sidste år, og de er også storfavoritter til at vinde titlen igen. Jeg har dog meget svært ved at se, hvordan Vogel skulle vinde prisen. Forventningerne er allerede tårnhøje til Lakers, og derudover så bliver trænere associeret med LeBron James ofte overset, fordi hans indflydelse på holdet er så stor.

Tyronn Lue (odds 17.00)

Træneren for Los Angeles Clippers er selvfølgelig også i feltet. Clippers blev noget overraskende slået ud allerede i Western Conference Semifinals sidste år, hvilket også ledte til en fyreseddel for Doc Rivers. I stedet er hans assistent, Tyronn Lue, blevet forfremmet, og jeg må også her sige, at jeg tvivler på hans chancer i Coach of the Year-ræset. Clippers er et enormt talentfuld hold, men de har haft flere interne stridigheder, og spillet på banen har også været svingende. De tabte for eksempel med 51 point til Dallas Mavericks, hvilket var det største nederlag i holdets historie. Clippers kommer til at vinde deres mængde kampe, men det bliver ikke nok til at kvalificere Lue til feltet af nominerede til juli/august.

  • Høje odds på udvalgte kampe
  • Mange livebetting markeder
  • Stærk mobil-app
Feedback