Annonce

Chicago Bulls - Boston Celtics: Jimmy Butler scorer en double double

Match center
22. april 2017 kl. 01:00 - Basketball, USA - NBA
United Center
2. maj. 2018 kl. 16:23 02/05

Kommentarer (1)
Denne side indeholder henvisnings-links
Chance: 28%
Betvalue: 114,80%
Spilbar ned til odds: 3,57
Rigtig/forkert:
Bet365 Spil nu hos Bet365

Med Rondo ude af nattens kamp er der flere rebounds og assists der skal fordeles mellem Bulls spillerne. Og Chicagos superstjerne Jimmy Butler skal nok tage en stor del af det ansvar.

Spillet går ud på at Butler skal ende på 10 i minimum to kategorier. Han skal nok få scoret 10 points, så han skal enten samle 10 rebounds eller 10 assists. Ikke nemt, men chancen er ganske udemærket og oddset er godt.

Taler for spillet

På trods af Rondo fik 9 rebounds og 14 assists i sidste kampe, endte Butler stadig på 8 i begge kategorier. I første kamp havde han 9 rebounds og kun 3 assists. Med Rondo ude er der større ansvar for Butler til at kreere.

Butler er en superstjerne, som tiltrækker meget fokus fra forsvaret, når han har bolden.

Chicago er et godt rebound hold, men de har ingen store spillere, der sluger dem til sig. Butler er en del af, at Bulls i de to første kampe har out-reboundet Celtics.

Jeg spår en ret tæt kamp, så jeg er rimelig sikker på, at Butler nok skal spille en hel del minutter. Han har spillet henholdsvis 40 og 43 minutter i de to første kampe.

Taler mod spillet

Chicago er ét af de dårligst skydende hold i ligaen. Så selv hvis Butler lægger den ene god aflevering efter den anden, er det ikke sikkert, at Bulls spillerne kan ramme med gode procenter.

Det bliver spændende at se hvordan Bulls kommer til at spille uden Rondo. Med ham har de spillet flydende i de to første kampe. Nu er der større chance for, at deres spil bliver ubalanceret og for isolationspræget, hvilket vil skade Butlers chance for at opnå 10 assists.

Uden Rondo hviler der også et endnu større ansvar på Butler i den defensive ende. Hvis han skal dække Isaiah Thomas op det meste af kampen vil det tage kræfter (Butler virker dog til at være en type der er i umenneskelig god form) og han vil heller ikke være i så god rebound position, når han forsøger at dæmme op for Thomas' skudforsøg.

  • Stort udvalg
  • Tidlige odds
  • Markedets bedste livebetting

Kommentarer

Feedback