18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Chicago Blackhawks - Colorado Avalanche (2019-12-19 03:00) - Nathan MacKinnon: Over 1,5 Point

19. december 2019 kl. 02:00 - Ishockey, USA - NHL
18. dec. 2019 kl. 11:17 (Opdateret 19. dec. 2019 kl. 07:21) 18/12
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Kommentarer (2)
Chance (Over-Under): 45-55%
Betvalue: 112,50%
Spilbar ned til odds: 2,22
Rigtig/forkert: 1
Unibet Spil nu hos Unibet

Natten til torsdag møder Chicago Blackhawks Nathan MacKinnon og resten af Colorado Avalanche, og jeg forudsiger en stor aften for den canadiske stjernespiller.

Nordicbet giver til sammenligning 2,15.

Det taler for:
- MacKinnon er stjernen på Colorado og ligger nummer tre på pointlisten i hele ligaen med 51 point i 33 kampe. Canadieren er en yderst stabil herre med blot fem kampe uden point i denne sæson, og i 15 af dem har han lavet mindst 2 point.

- MacKinnons store pointproduktion er til trods for, at hans to normale kædekammerater, Mikko Rantanen og Gabriel Landeskog, begge har været ude med skader i store dele af sæsonen. Begge spillere er nu fit, og MacKinnon forventes at skulle spille i kæde med Rantanen og Andre Burakovsky, mens Landeskog er en del af overtallet.

- MacKinnon er i storform med point i 13 af sine seneste 14 kampe fordelt på 9 mål og 16 assists - i 8 af disse af det blevet til mindst 2 point.

- Chicago (13-15-6) har ikke overraskende haft en skidt sæson indtil videre, hvor det har haltet både offensivt og defensivt. Holdet har lukket 3,12 mål ind pr. kamp i sæsonen, mens det i december alene er 3,42.

- Chicago mistede deres førende spiller i +/-statistikken, Calvin de Haan, tidligt i kampen mod Vegas d. 10. december. Canadieren har været ude lige siden, og i mellemtiden har man lukket 5, 5, 4 og 3 mål ind i kampene uden de Haan. Chicago er generelt hårdt ramt på backlinjen med skader til også Duncan Keith, mens Olli Maatta er tvivlsom.

- Holdene spillede to kampe mod hinanden i slutningen af november, og her lavede MacKinnon henholdsvis 3 og 4 point.


Det taler imod:
- Colorado er det klart mest formstærke hold, men mens Chicago endelig fik vendt en stime af nederlag i holdets seneste kamp mod Minnesota, tabte Colorado i St. Louis mandag.

- MacKinnon er blevet prøvet med lidt forskellige kædekammerater på det seneste. Det blev kun til 1 point mod St. Louis, da han spillede ved siden af Burakovsky, og måske mangler kemien i mellem dem endnu.

- MacKinnon har kun været over 1,5 point i 7 ud af sæsonens 18 udekampe.

- MacKinnon havde før de seneste to indbyrdes kampe ikke haft den store personlige succes mod Chicago. Kun i 7 af de foregående 27 tilfælde var canadieren over 1,5 point - dette er delvist grundet, at MacKinnon har udviklet sig stort i de seneste år samt, at Chicago gradvist er blevet et dårligere hold siden 2015.

- Colorado mangler den vigtige offensive back, Cale Makar, der er ude med en skade.


Colorado mangler som sagt Makar samt Erik Johnson og Colin Wilson.

Chicago er uden de Haan og Keith, mens Maatta, trods at have spillet mod Minnesota, stadig står listet som tvivlsom. Drake Caggiula og Andrew Shaw er formentlig også ude af kampen.

  • Stort udvalg af sportsgrene
  • Ofte fokus på Skandinavien/DK
  • Stærk mobil platform
Feedback