18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Chelsea - Wolverhampton Wanderers: Over 2,5 Mål

Match center
27. januar 2021 kl. 19:00 - Fodbold, England - Premier League
Stamford Bridge    Andy Madley
27. jan. 2021 kl. 10:26 (Opdateret 27. jan. 2021 kl. 20:57) 27/01
176
+1
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

Chelsea og Wolves mødes i denne runde 20. Jeg har kigget lidt på de to holds seneste kampe, samt match hvordan de to hold muligvis vil gå ind til dette opgør.

Chance (Over-Under): 52-48%
Betvalue: 105,56%
Spilbar ned til odds: 1,92
Rigtig/forkert: 0-0
NordicBet Spil nu hos NordicBet
Det taler for
 • Chelsea er inde i en sløj periode, som har kostet Lampard jobbet. 7 point på de seneste 8 kampe er det blevet til for det stortsatsende Chelsea mandskab, og de skal igang med en sejr i dette opgør, hvis de vil i top 4, for der er mange hold der gør det rigtig fornuftigt i denne sæson, som gør livet svært for Chelsea.
 • Chelsea har ellers startet sæson rigtig fornuftigt især defensivt, men det halter for tiden, og kigger vi på deres seneste kampes xGA så er den 1,2-0,9-2,4-0,8-2,1-0,5 til sammenligning havde de i oktober og november en xGA på 0,1-2,2-0,7-0,4-0,6-0,6-0,2 så jeg synes de defensivt er begyndt at være mere sårbare, hvilket xGA også indikere.
 • Wolves er ved at ligge der spil lidt om, og det koster defensivt, at de er gået fra 3-4-3 til 4-3-3, i sidste sæson havde de en samlet xGA på 34,8 (den næstbedste i PL 19/20) i år ligger de efter 19 kampe på 23,4, og især de seneste kampe har været mod WBA, Brighton og Man. Utd lå deres xGA højt
 • Wolves har offensivt gjort det fornuftigt på det seneste, og har i de seneste 7 kampe scoret 11 mål, men det halter, som sagt defensivt, så det er heller ikke blevet til mange point på trods af målene. Wolves har mange gode folk offensivt som kan gøre ondt på Chelsea, så hvis de fortsætter de offensive takter, så venter der også mål til dem i dette opgør.
 • Farten i de forreste folk hos Wolves er voldsom, Neto, Silva og ikke mindst Traore har der en klar fordel mod Silva og Zouma, hvor de kan true dem i omstilligner og dybden, hvis de kan få succes med at få Chelsea til at ligge højt, og køre på omstillinger, så tror jeg der venter store chancer til Wolves, for hverken Silva og Zouma er de hurtigste CB'er i PL.
Hold øje med
 • Hvordan stiller Wolves op rent taktisk, det er jeg usikker på. Vil Nuno holde fast i den "nye" kurs, og spille mere offensivt, eller vil han imod en stærk modstander i Chelsea rokere og spille med wingbacks, som de gjorde med stor succes sidste sæson. Spiller de med wingbacks, tror jeg det bliver mere en 5-3-2 hvilket ikke lyder særligt målsøgende.
 • Hvem skal score målene for Wolves? jeg er i tvivl om Fabio Silva er klar til at træde ind på den store scene, og det er nok også forklaringen på at man kigger med lys og lygte efter en ny angriber i Wolves. Crutone er kommet tilbage, men ham har jeg aldrig set det store lys i.
 • Hvordan vil Chelsea forholde sig til fyringen af Lampard, er også interessant at se. Tuchel er en offensiv manager, men vil han kører videre med det Lampard har givet ham, i denne første kamp, eller vil de gå til angreb fra start i dette opgør. Hvis det bliver et taktisk opgør, hvor Chelsea ikke tør satse offensivt, så bliver det svært at komme over de 2,5 mål.
 • Sidst de to hold mødtes var den meget chancefattig forestilling, men den endte 2-1, jeg tror vi har brug for et tideligt mål i dette opgør, for at åbne kampen. Sker det ikke, kan det meget vel blive med et Chelsea hold der er meget på bolden, men ikke får skabt de store chancer.
Oddsmarked

Oddset på over 2,5 er startet i de 1.70ish de fleste steder, og har så bevæget sig pænt op til de nu 2.03 hos NordicBet, som jeg spiller her. 

Det bliver et tæt opgør, så jeg tør ikke spå om 1-X-2 men hvis man synes at X'et kunne være interessant så står den til odds 4.30 hos 888sport.

Holdene:

Et forsigtigt bud på holdopstillingerne er herunder:

Chelsea
Mendy; James, Zouma, Silva, Chilwell; Kovacic, Mount, Havertz; Ziyech, Abraham, Hudson-Odoi

Wolverhampton
Patricio; Semedo, Coady, Boly, Saiss; Neves, Moutinho, Dendoncker; Traore, Silva, Neto

Jeg er meget i tvivl om hvad der sker rent taktisk i dette opgør, og glæder mig til at se hvad de to dygtige træner vil præsentere for os. Sikkert er det, at Wolves er uden Marcal, Jimenez og Jonny, og derudover er Podence tvivlsom.
Hos Chelsea er Kant'e tvivlsom, og jeg tænker ikke han starter i dette opgør.

 • Tidlige odds
 • Stort udbud af over/under
 • Stærk app

Kommentarer

Feedback