18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Chelsea - Tottenham Hotspur: 1

Match center
29. november 2020 kl. 17:30 - Fodbold, England - Premier League
Stamford Bridge    Paul Tierney
28. nov. 2020 kl. 12:02 (Opdateret 29. nov. 2020 kl. 19:26) 28/11
529
+1
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Kommentarer (3)

Chelsea står over for Tottenham i denne 10.runde af PL, to hold der har fundet formen, og ser rigtig stærke ud for tiden. Jeg har dog valgt at kigge Chelsea's vej, og det har jeg af flere grunde.

Chance (1-X-2): 50-25-25%
Betvalue: 107,50%
Spilbar ned til odds: 2,00
Rigtig/forkert:
Betfair Sportsbook Spil nu hos Betfair Sportsbook
Det taler for
 • Chelsea er igang med noget utroligt spændende, og både defensivt og offensivt har de på det seneste set utroligt stærke. Chelsea har over de seneste 5 kampe en målscore på 16-2 og generelt har de bare været fantastisk spillende. Så selvtilliden
 • Kigger vi på deres sidste indbyrdes opgør, så overlistede Lampard, Mourinho i de kampe. Lampard skiftede fra en 4-3-3 til en mere kontrollerenede 3-4-2-1, og slog Mourinho's Tottenham to gange sidste sæson ved at lave denne taktiske manøvre. Så Lampard har bestemt kvalifikationerne til at slå Mourinho på taktik brættet.
 • Til dette opgør tror jeg Lampard holder fast i sin nuværende 4-3-3, og det har før vidst sig at kunne åbne de fleste forsvar, hvilket godt kunne blive aktuelt til dette opgør, hvor Tottenham nok vil spille som de gjorde mod City i sidste runde, hvor de bestemt ikke så meget til bolden. Kigger vi på boldbesiddelse så har Chelsea et gns på 60.3 %Tottenham har et gns på 53%.
 • Det at Chelsea nok kommer til at være meget på bolden, tror jeg vil passe de offensive folk i Chelsea rigtig godt. Ziyech, Abraham og Werner ser skarpe ud for tiden, og de får enda lidt bedre betingelser nu hvor Alderweireld er ude, som jeg ser som den bedste forsvarspiller for spurs.
 • Kigger vi på de to trupper så har Chelsea en edge i bredden. Tottenham har en del tvivlsomme, og det kan blive svært at ændre meget for Tottenham, for de har ikke så meget at skyde med fra bænken som Chelsea har, i min optik.
Hold øje med
 • Tottenham er uhyggelige på omstillinger, som vi også så i sidste runde, hvor de vandt over Man. City med en boldbesiddelse på blot 33 % og en xG der hed 0.7 mod 1.3. Mourinho sagde også efterfølgende at City kunne tage bolden med hjem, så tog han de 3 point. Så Mourinho har en klar tilgang til kampene når han møder de store hold, og det virker jo af og til, må man sige.
 • Tottenham har et uhyggeligt angreb i Kane, Son og Bergwijn, som kan true de mere fysiske Chelsea forsvarsspillere. Jeg tror i hvert fald ikke Zouma eller Tiago Silva får fanget Son eller Bergwijn i en løbeduel.
 • Tottenham har ikke tabt en kamp i de seneste 8 PL kampe, og må i den grad have tro på deres træner og sig selv. Denne selvtillid, men ikke mindst tro på Mourinho skal man ikke tage fejl af. Hvis spillerne er fuldt indstillet på hvad Mourinho vil, så kan han skabe resultater, og med en nuværende 1.plads er han godt på vej, med at skabe store ting i Tottenham.
 • Begge hold vil nok ikke gå uhæmmet efter en sejer hvis vi står 0-0 i det 80 min. Jeg kan se begge hold være udmærket tilfredse med et point, hvilket vil betyde status quo ift. afstanden mellem hinanden, og samtidig så er PL så tæt i år, at 1 point kan være afgørende til sidst.
Oddsmarked

Jeg ville gerne have været tidligere ude på dette spil, men jeg har først haft tiden til at slå det op nu, men oddset har ikke bevægede sig meget, hvilket jeg er lidt overrasket over især efter Alderweierld er meldt ude de næste 2-4 uger.
Oddset står i de 2,15 og har faktisk bevægede sig meget lidt den seneste uge. 

Holdene:

Chelsea har, af hvad jeg kan læse, ikke nogle mangler til dette opgør. Både Pulisic og Havertz er klar igen, men kommer næppe i spil til start 11'eren. Mit bud på hvordan Chelsea stilelr er herunder

Chelsea startopsilling - 4-3-3 
Mendy; James, Zouma, Silva, Chilwell; Havertz, Kante, Mount; Ziyech, Abraham, Werner

Tottenham har Alderweireld ude, og derudover er Bergwijn, Lo Celso og Lloris tvivlsomme, men jeg tror dog de stiller med Bergwijn og Lloris, det er i hvert fald, hvad jeg kan læse mig til, så derfor er mit bud på en Tottenham opstilling herunder:

Tottenham startopsilling 4-2-3-1 
Lloris; Doherty, DSanchez, Dier, Reguilon; Sissoko, Hojbjerg; Son, Ndombele, Bergwijn; Kane

 • Høje odds på 2-vejs spil
 • Hyppige promotions til kunder
 • Stort livebetting-udbud

Kommentarer

Feedback