18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Chelsea - Liverpool: (AH: 0,0) 2

3. marts 2020 kl. 20:45 - Fodbold, England - FA Cup
3. mar. 2020 kl. 10:51 (Opdateret 3. mar. 2020 kl. 10:52) 03/03
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Kommentarer (6)

Chelsea - Liverpool

Chance (1-X-2) inklusiv handicap: 45-0-55%
Betvalue: 105,60%
Spilbar ned til odds: 1,82
888sport Spil nu hos 888sport

FA Cup 1/8-finale mellem Chelsea og Liverpool

***Disclaimer***

Meget står og falder med Klopps dispositioner til denne kamp. Stiller han fortrinsvist med reserver og youngsters, bortfalder værdien, som jeg ser det. 

Liverpool tabte i weekenden 3-0 til Watford, mens Chelsea fightede uafgjort hjem på Stamford Bridge mod Bournemouth. At sige, at der er krise i Liverpool ville være en gedigen overdrivelse, men ikke desto mindre har de nu tabt to kampe inden for en relativt kort periode. Chelsea famler rundt, og det virker som, Lampard har sit at slås med, hvad angår spillet. 

Umiddelbart kunne man dog fristes til at placere et bet på Chelsea, fordi Klopp har nedprioriteret FA Cuppen i år, læg dertil, at Merseyside-klubben har en svær returkamp mod Atletico Madrid i Champions League. Alt dette kunne tale for, at Klopp endnu engang vil stille med nogle af de unge, og lade et antal reserver få spilletid.  

Fokus er (formentlig) for Liverpools vedkommende på at sikre sig Premier League-titlen og at spille sig videre i Heineken-Cuppen. FA Cuppen må have en lavere prioritet - det sagt! så er vi for det første så dybt i cuppen, og så er det i år, de skal vinde alle de tre store, hvis det skal være - tror jeg. 

På den anden side står Chelsea, der er så godt som ude af Champions League efter 0-3 mod Bayern i først kamp. Chelsea kæmper hårdt i ligaen, hvor de kan konstatere, at de så småt er ved at smide 4. pladsen væk - noget skal i hvert fald ændres, hvis de skal sikre sig en Champions League-plads igen næste år. 

Det må være så tæt på stensikkert, som det nærmest kan være, at Lampard stiller med den del af Champangne-truppen, som han har til rådighed. Kante, Pulisic og Abraham er ude - hvilket er noget rigtig møg for Lampard. Særligt, som jeg ser det, er Kantes fravær noget skidt, og så er Lampard udfordret offensivt, fordi Abraham har været hans klare førstevalgt på 9'er-positioner. Nu ligner det, at Pedro, Batsu og Willian skal udgøre angrebstrioen. 

Nuvel, Kante har været ude et stykke tid nu, så det er ikke en ny situation, men spillet har sejlet lige siden. 

Liverpool giver formentlig plads til Gomez, der er frisk igen. Det betyder så forhåbentlig for spillet her, at Lovren, der har en placeringsevne som en blind mand på en vindeltrappe ryger ud på bænken. På midten antager jeg, at Lallana får spilletid og måske får Ox også en plads. Helt fremme forestiller jeg mig, at Klopp kommer med Salah, Firmino og Mane - altså fuld gaspedal med en midtbane, der også er offensivt orienteret.

Chelseas spillemæssige udfordringer, og deres problemer med at lukke af defensivt, kan Liverpool måske lukrere på i aften.

Hvad angår motivation, så er jeg ikke så bekymret for Liverpool her. Spillere, der normalt varmer bænken vil sandsynligvis være opsat på at vise sig frem for Klopp. 

God kamp!

  • Mange specialspil
  • Ingen gebyrer
Feedback