18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Chelsea - Fulham: Kalou scorer - Tips & Spilforslag

10. november 2010 kl. 20:45
9. nov. 2010 kl. 23:21 (Opdateret 13. dec. 2018 kl. 17:00) 09/11
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE: STOPSPILLET.DK
SELVUDELUKKELSE: ROFUS.NU | SPIL ANSVARLIGT | 18+
Kommentarer (2)
Chance: 40%
Betvalue: 110,00%
Spilbar ned til odds: 2,50
Rigtig/forkert:
Betsafe Spil nu hos Betsafe
En hjemmesejr til Chelsea over Fulham er meget sandsynlig. Men odds 1,23 er ikke meget, jeg vil maks. give Chelsea 80% for at vinde kampen.

Jeg lurer i stedet for på et spil på Salomou Kalou til at score i kampen til odds 2,75 ved Betsafe. Chelsea er muligvis uden Anelka og/eller Drogba til kampen. Jeg forventer at det bliver Kalou, Malouda og Anelka/Drogba, der kommer til at spille på de offensive pladser i Chelseas 4-3-3 opstilling.

Odds 2,75 for et mål af hurtige og målfarlige Salomon Kalou (5 mål i 7 PL-kampe i denne sæson) ser jeg som særdeles spilbart. Han er helt nede i odds 2,00 ved Gamebookers og Sportingbet foar et mål.

Chelsea scorer mange mål i kampene mod de ”mindre” hold i Premier League. Man har nettet hele 27 mål i de 11 kampe, som man har spillet i Premier League denne sæson. Man er det hold, der har scoret flest mål i denne sæson indtil videre. Derudover har man nettet 12 gange i 4 Champions League kampe.

Kalou har nettet 5 gange i 7 Premier League kampe denne sæson, hvilket taler for spillet. Kigger man på de seneste 10 kampe, så har han nettet 4 gange. Han scorer primært sine mål i Premier League, men han er som regel reserve for Anelka og Drogba.

Chelsea må undvære Frank Lampard og Yossi Benayoun til kampen, mens Drogba må betegnes som tvivlsom til kampen grundet malaria. Derudover er Alex (forsvar) og Anelka (angriber) også tvivlsomme til kampen.

Fulham har indkasseret mål i de seneste 5 udekampe i Premier League i kampe, hvor man har mødt middelmådige hold. Alligevel er man et af de hold, der har inkasseret færrest mål i sæsonen. Det er bare blevet til 12 indkasserede mål i 11 kampe, men man har endnu ikke mødt nogen af de 5 store hold i Premier League (Man. City, Arsenal, Man. Utd, Chelsea og Liverpool). Man har mødt Tottenham, der vandt 2-1 på Graven Cottage.

Trupperne:

Chelsea: Cech, Ivanovic, Terry, Alex, Cole, Obi, Essien, Ramires, Zhirkov, Drogba, Anelka, Kalou, Malouda, Drogba, Turnbull, Van Aanholt, McEachran, Borini, Bruma, Ferriera, Sturridge, Kakuta.

Fulham: Schwarzer, Kelly, Hangeland, Hughes, Duff, Davies, Greening, A Johnson, Murphy, Gera, Dembele, Dempsey, Stockdale, Pantsil, Etuhu, E Johnson, Briggs.

"Let's Beat The Bookies"

  • Stort udvalg
  • Livebetting i toppen af markedet
  • Højt support-niveau

Fremtidige tips

Kommentarer

Feedback