18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Celta Vigo - Osasuna: Begge hold scorer: Ja

Match center
25. april 2021 kl. 18:30 - Fodbold, Spanien - LaLiga
Estadio Municipal de Balaidos    Cesar Soto Grado
24. apr. 2021 kl. 11:11 (Opdateret 25. apr. 2021 kl. 20:26) 24/04
135
+1
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Kommentarer (1)
Chance: 54%
Betvalue: 103,14%
Spilbar ned til odds: 1,85
Rigtig/forkert: 2-1
Bwin Spil nu hos Bwin
Los Celestes måtte seneste se sig slået til et meget velspillende Real Sociedad hold. Selvom de tabte 2-1 var de ikke uden chancer i kampen. Osasuna er i top form, men de får det svært med at holde et clean sheet imod Aspas og Co.
Det taler for
 • Los Rojillos har fået kæmpet sig ind i top 10 tabellen med 3 sejre i streg. En chok sejr over Villarreal startede stimen og de har nu hentet 9 point i deres seneste 3 kampe. Imponerende af et hold der ellers før det havde fire 0-0 kampe på listen. Nu rejser de til havne byen Vigo i jagten på en fjerde sejr og dermed en 8. plads! 
 • Det himmel blå mandskab fra Vigo kan ikke ligefrem prale med 3 sejr i streg. Dog er det heller ikke hold ikke fodbold hold uden evne. De tabte dog seneste 2-1 til Sociedad i en kamp hvor de burde havde fået point. Lidt dårligt målmandsspil og defensivt arbejde gjorde dog at de gav 2 straffespark væk på under 10 minutter, og dermed kunne Sociedad bare køre den hjem. 
 • Celta Vigo var dog bedst i 2. halvleg hvor de igen og igen forsøgte sig med chancer, men der var ikke flere mål at komme efter. Piben tror jeg får en anden lyd til dette opgør når Vigo skal ud at kæmpe for en 10 placering. Vigo er et fremragende offensivt hold, og med Mina tilbage i truppen har de endnu flere takter at true med! 
 • Vigo er ikke et nemt hold at slå. De spiller offensivt og hurtigt, og er bestemt gode i de små rum. Dog er Los Rojillos heller ikke hold at spøge med. De gode i duel spillet og der er de blevet rigtig farlige til at skabe chancer.  Det så man senest imod Valencia da Osasuna der vandt kampen 3-1.  I Celtas seneste fem kampe er begge hold endt på tavlen i 4/5. Ved Osasuna er det sket i 2/5 kampe. 
 • Osasuna har en hård defensiv, men man kunne forstille sig at begge hold spillede en smule mere frit til opgøret her, og ikke kom med en massiv stram organisation. Ingen af holdende når næppe en EL plads heller ikke med 6 runder igen. Dog er der prestige i placerings spillet og det må tænde en flamme under holdende. 
 • Begge holds snit på både xG og xGA listen henover deres seneste kampe er blevet forhøjet. Især er Osasuna er kommet godt med på begge tabeller! 
Hold øje med
 • Kampen sådan som jeg ser der den kunne godt blive åben og mere fritspillet. Men i princippet er det heller ikke en katastrofe med et 0-0 nederlag. Jeg har dog svært ved at se kampen målløs. Men Osasuna har en defensiv der er i mine øjne er mere solid end hjemmeholdets. Derfor kunne de måske godt lukke alt ned for Celta og selv satse på omstillinger! 
 • Selvom udeholdet må komme med en del selvtillid til kampen her, har de førhen haft scorings problemer. Det kan naturligvis forkomme igen. Samtidig skal det siges at Celtas mål imod Sociedad var på en standard sitation også stoppede deres målfest ellers der. Osasuna giver ikke mange standard situationer væk. Så spillet i de små rum og på midtbanen er vigtig for hjemmeholdet!
 • Det er forventet at Osasunas mål bomber Budimir starter inde. Men skulle han starte ude sænker det bestemt chancerne for et mål hos udeholdet. De har dog stadig Calleri der kan gøre det uventede og Torres der seneste scorede på straffespark kan også lave målene. Men chancerne bliver bedre med Budimir på toppen!  ​​​​​​​
 • Celtas defensiv kan være blevet justeret bedre ind ift. hvordan de spillede i deres seneste kamp. Hvor man til Sociedad i 1. halvleg gav et hav af muligheder væk. De lukkede mere eller mindre ned for i 2. halvleg. Formår Celta at lukke ned for Osasunas duel spil på midten kan det blive en affære uden et hav af mål! 
Oddsmarked

På det rene 1X2 marked kan man ved Bet365 lige nu hente oddsen: 2,15 - 3,50 - 3,30! 
Det giver et CV: 44% - 27% - 29%. Personligt syntes jeg at Celta er blevet gjort til lidt for store favoritter her, og der bør være muligheder for at Osasuna godt kan scorer. 
Derfor kunne et andet interessant spil være X2! Celtas seneste to sejre var imod bund holende Alaves og Huesca. Kampen imod Huesca kunne lige så godt have endt med et kryds end en Celta sejr. Samtidig er kryds i denne kamp heller ikke en katastrofe. Så X2 kunne godt ske. 

Dog kan jeg rigtig godt lide spillet her. Begge hold har offensiverne til at kunne score målene og defensiven til at lukke dem ind. Specielt i Celtas kampe bliver der spillet med høj risiko. Kun kampen imod Cadiz der endte 0-0 var forholdsvis tam. Der var Mina også ude, men med ham tilbage i truppen kan man satse endnu mere offensivt igen. 

Ved seneste indbyrdes møde endte kampen der 2-0 til Osasuna. Der kunne man hente odds 2,05 ved en BHS linje. Celta har ikke vundet over nord spanierne siden 2017. Så der må være lidt revanche lyst også! 

Kampens Forløb: 
Jeg ser kampen som værende forholdsvis åben. Det kan dog ske at den bliver taktisk fra start af. Skulle der dog komme et hurtigt mål, bør der virkelig være lukket op for spillet og holdendes organisation. 
Med Aspas i front for Celta Vigo og med Mina ved siden af bør der blive skabt en del chancer for hjemmeholdet. Jeg har en forventning om at Osasuna går benhårdt efter den fjerde sejr og satser offensivt. Det bør skabe rum bagud som Celta kan udnytte sig af via en omstilling som de også er rigtig gode til! 
Jeg forventer samtidig også at begge hold fra start prøver at sætte sig på kampen og dermed får skabt den nødvendige kontrol. Træner Coudet og resten af Celta holdet gør sig ikke meget i "Parkering af bussen" derfor tillader de som regel også en del rum bagud. Osasuna kan dog godt ved en føring parkere bussen. Men om de får lov til at holde målet rent imod Aspas, Mina, Nolito & Suarez har jeg meget svært ved at se! Ikke over længere tid i hvert fald! Derfor tror jeg mere på at træner Arrasate fra start også blæser til angreb og får skabt hurtige muligheder der kan kaste Celtas kontrol over bords. 
Samtidig har hvert holds defensiver en del "tunge" spillere og knapt så hurtige og i La Liga der gælder det virkelig om at kunne læse spillet hurtigt for ikke at indkassere mål. Det har jeg mine tvivl om at holdendes defensiver er gode nok til! 

Trup Nyt: 
Jeg forventer at Celta kommer i en 4-1-3-2 formation. 
Villar - Mallo - Araujo - Murillo - Martin - Tapia - Mendez - Suarez - Nolito - Mina - Aspas
Fravær: Alvarez - Blanco - Mor (Tvivlsom) 

Jeg forventer at Osasuna kommer i en 4-3-3 formation.
Herrera - Vidal - Garcia - Hernandez - Sanchez - Torres - Torro - Martinez - Avila - Budimir - Calleri
Fravær: Ruben - Perez (Tvivlsom)

Kilder

Flashscore.com - Whoscored.com - Understat.com - Oddsportal.com - Laliga.com - Marca.com - Sportsmole.co.uk - Wikipedia.com - Betxpert.com - Rccelta.es - Osasuna.es 

 • Stort spiludbud
 • Fremragende livebetting-sektion
 • Stærk mobil platform

Kommentarer

Feedback