18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Catania - SSC Napoli: X - Tips & Spilforslag

Match center
29. oktober 2011 kl. 18:00 - Fodbold, Italien - Italien Serie A
Stadio Angelo Massimino
28. okt. 2011 kl. 23:04 (Opdateret 13. dec. 2018 kl. 17:00) 28/10
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE: STOPSPILLET.DK
SELVUDELUKKELSE: ROFUS.NU | SPIL ANSVARLIGT | 18+
Chance (1-X-2): 32-33-35%
Betvalue: 105,60%
Spilbar ned til odds: 3,03
Rigtig/forkert:
Ladbrokes Spil nu hos Ladbrokes
I 10.runde tager hjemmestærke Catania lørdag aften imod Napoli på Stadio Massimino. Hjemmeholdet er nr 10 med 11 point, gæsterne er nr 4 med 14.

Catania spillede uafgjort i onsdags i Rom mod Lazio, og holdet har fået en god start på sæsonen med kun 1 nederlag i de første otte spillerunder, og ingen nederlag i de seneste fem kampe. Catania henter normalt de fleste point på hjemmebane hvor man ikke har tabt siden april, og man har blandt andet spillet uafgjort mod Juventus, og vundet over Inter indtil videre i sæsonen. Til lørdagens kamp er den hurtige midtbanemand Gomez (manglede i Rom) tvivlsom.

Napoli kommer til Sicilien med en 2-0 sejr fra onsdagens hjemmekamp mod topholdet Udinese. Ifølge italienske medier vælger træner Walter Mazzarri at starte med blandt andet Hamsik, og Maggio på bænken da man skal spille CL onsdag i München. Gæsterne har på udebane vundet ude over Cesena og Inter samt tabt mod Chievo og spillet uafgjort mod Cagliari. De må undvære Campagnaro i forsvaret, og Gargano på midtbanen.

Jeg forventer et tæt opgør mellem disse to mandskaber, og det kunne godt blive til en pointdeling som det har været tilfældet i de seneste to kampe på Sicilien. Napoli har ikke vundet i Catania siden 2002.

CATANIA:

Sicilianerne har fået en rigtig god start på sæsonen under den nye træner Vincenzo Montella som kom til fra Roma i sommers, det er nemlig kun blevet til et nederlag i de første otte spillerunder, og det var ude mod Genoa 3-0 i tredje spillerunde. Catania har fået nogle flotte resultater mod nogen af de store hold i turneringen man spillede senest 1-1 ude mod Lazio i Rom, men man har også spillet uafgjort i Firenze mod Fiorentina, og har spillet uafgjort mod Juventus, og vundet over Inter hjemme på Stadio Massimino.

Jeg har været meget imponeret af Catanias spil indtil videre de har nemlig spillet meget offensivt specielt på udebane, hvor man i de seneste sæsoner har haft det meget svært med at hente point, man er nemlig kendt for at hente de fleste point hjemme på Sicilien, men under Montella er man begyndt at se et Catania hold som tør mere når de spiller ude. Som sagt er det på hjemmebane at Catania de seneste sæsoner har hentet de fleste point der har betydet at holdet har overlevet i Serie A gang på gang, og man har ikke tabt på hjemmebane siden april 1-4 mod Lazio.

Man har indtil videre vundet to kampe, og spillet to uafgjorte hjemme på Stadio Massimino det blev til skuffende 0-0 mod oprykkerne fra Siena, og herefter vandt man 1-0 over Cesena, inden det blev til et fortjent 1-1 resultat mod Juventus, mens man for fjorten dage siden besejrede Inter med 2-1 efter at man kom tidligt bagud i kampen.

Lørdag gælder det så endnu et af de store hold når Napoli kommer på besøg, hjemmeholdet har dog ikke tabt siden 2002 på Sicilien mod gæsterne de seneste to opgør er sluttet uafgjort, mens de to foregående kampe begge blev vundet med 3-1 og 3-0, og i de ti kampe man har spillet mod hinanden i Serie A på Sicilien der er det blevet til fem hjemmesejre, og fem uafgjorte kampe.

Jeg forventer at det bliver et tæt opgør lørdag aften som det var tilfældet i sidste sæson hvor man spillede 1-1, hvor Cavani bragte Napoli foran, og Alejandro Gomez fik udlignet, men til lørdagens kamp må hjemmeholdet måske undvære Gomez som døjer med skade, og det er et lille handicap da argentineren indtil videre har spillet rigtig godt på Catania midtbanen, han har dog ikke været med i de seneste to kampe, og han bliver måske afløst af Gennaro Delvecchio som scorede i den seneste udekamp mod Fiorentina. Men ellers stiller hjemmeholdet med et slagkraftigt hold med Almiron og Lodi på midtbanen, samt de to argentiner i angrebet Maxi Lopez og Bergessio som til sammen har scoret fire af klubbens ti sæsonmål, og så må man ikke glemme Andujar i målet som har set meget stærk ud indtil videre i sæsonen.

Hjemmebanestatistik: 2-2-0, målscorer 4-2.

Trupnyt: Gomez (fast) på midtbanen er tvivlsom, og yderligere må man undvære Ledesma (fast) i sidste sæson på midtbanen samt Capuano, Llama, Capuano, Alvarez, og Suazo som alle er backup spillere.

Catanias forventede startopstilling: 5-3-2: Andujar, Izco, Bellusci, Spolli, Legrottaglie, Marchese, Almiron, Lodi, Delvecchio, Maxi Lopez, Bergessio.

NAPOLI:

Gæsterne skal spille deres femte kamp på fjorten dage, og til lørdagens kamp der tyder det på at Træner Walter Mazzari vælger at starte med Christian Maggio, og Marek Hamsik på bænken da man onsdag aften skal spille i München mod Bayern i Champions League. Yderligere er Gargano (fast) på midtbanen skadet, og Hugo Campagnaro(fast) i forsvaret har man valgt at spare i lørdagens opgør.

Napoli kommer til Sicilien med en 2-0 sejr fra onsdagens hjemmekamp mod topholdet Udinese hvor Lavezzi, og Maggio scorede målene i en kamp hvor gæsterne så meget stærke ud, og kom frem til en del chancer efter at man i de foregående to kampe havde tabte skuffende med 1-2 hjemme mod Parma, og spillede 0-0 på Sardinien mod Cagliari. Der venter Napoli nogle meget vigtige opgaver i de kommende uger Bayern Munchen, og Manchester City i Champions League samt Juventus, og Lazio på hjemmebane i Serie A derfor er man så småt begyndt at spare profiler da klubbens mål i denne sæson er at komme videre fra Champions League gruppespillet.

Gæsterne ligner et hold der igen i denne sæson skal kæmpe med om mesterskabet spørgsmålet er så om Napoli kan være med på to fronter over en hel sæson samt Coppa Italia indtil videre ser det sådan ud, man har besejret Milan hjemme, og vundet ude over Inter, men man kommer dog ikke udenom de to nederlag ude mod Chievo, og hjemme mod Parma. I udekampen mod Chievo valgte man også at starte med et par profiler på bænken, mens i kampen mod Parma der virkede det som om napolitanerne allerede havde Bayern kampen i tankerne, og de to nederlag kan komme til at koste dyrt når vi når til afslutningen på sæsonen.

Spørgsmålet er så om Napoli mandskabet allerede har onsdagens kamp i tankerne eller om de har lært af den seneste kamp mod Parma før et Champions League opgør, at hvis man ikke er klar i de her kampe i Serie A så kan man komme i problemer. Jeg tror at gæsterne har lærte af det, og med det kampprogram der er i den kommende weekend hvor Juventus skal en tur til Milano og møde Inter, og Milan skal en tur til Rom, og møde Roma så vil det ikke være den store katastrofe hvis Napoli kun henter et point i Catania.

Jeg forventer en kamp hvor gæsterne vil spille afventende, og måske også en smule forsigtig med henblik på onsdagens kamp i Tyskland, og kan man få et point med hjem fra Sicilien, og uden skadet spillere så tror jeg at træner Walter Mazzarri vil være meget tilfreds.

Napolis udebanestatistik: 2-1-1, målscorer 6-2.

Trupnyt: Campagnaro(fast) i forsvaret bliver sparet, Gargano(fast) på midtbanen er skadet.

Napolis forventede startopstilling: 3-4-2-1: De Sanctis, Fernandez, Cannavaro, Fideleff, Zuniga, Dzemaili, Inler, Dossena, Mascara, Lavezzi, Cavani.

Tidligere opgør:

2010-11 Catania-Napoli 1-1

2009-10 Catania-Napoli 0-0

2008-09 Catania-Napoli 3-1

2007-08 Catania-Napoli 3-0

  • God service

Interesseret i mere? Så sørg for at se vores daglige odds tips og betting tips.

Kommentarer

Feedback