18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Catania - Palermo: X

Match center
3. april 2011 kl. 15:00 - Fodbold, Italien - Serie A
Stadio Angelo Massimino
30. mar. 2011 kl. 18:52 (Opdateret 13. dec. 2018 kl. 17:00) 30/03
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Chance (1-X-2): 40-34-26%
Betvalue: 105,40%
Spilbar ned til odds: 2,94
Rigtig/forkert:
Expekt Spil nu hos Expekt
Derby della Sicilia spilles søndag eftermiddag hvor Catania (nr 15) hjemme på Stadio Massimino tager imod rivalerne fra Palermo (nr 8).

Hjemmeholdet fra Catania tabte den seneste udekamp mod Udinese, men har vundet de seneste tre hjemmekampe i træk i Serie A. På Stadio Massimino har Catania kun tabt tre ud af femten kampe i denne sæson, og man henter generelt de fleste point hjemme på Sicilien hvor det er blevet til 28 point i femten kampe. Til weekendens opgør må hjemmeholdet undvære Potenza i forsvaret, men ellers kan man stille i stærkeste opstilling.

Gæsterne fra Palermo vandt den seneste hjemmekamp 1-0 over topholdet Milan efter at have tabt de foregående fem kampe i træk. Palermo har tabt de seneste fem ud af seks udekampe, og har kun vundet fire ud af femten udekampe i denne sæson. Palermo kan stille i stærkeste opstilling dog bliver Mattia Cassani (fast) i forsvaret meldt tvivlsom, men skulle blive klar.

Jeg forventer et tæt opgør mellem disse to mandskaber, og det kunne godt blive til pointdeling i lokalopgøret, selvom Catania har vundet de tre seneste hjemmekampe mod Palermo.

CATANIA:

 

Hjemmeholdet er placeret som nummer 15 i tabellen med 32 point, og er forsat med i kampen om at undgå nedrykning til Serie B, man har nemlig kun fire point ned til Lecce som ligger tredjesidst med 28 point, og umiddelbart er det kun Bari som ligger sidst med 17 point som man kan betegne som nedrykker med otte spillerunder tilbage i turneringen.

Det er bestemt hjemme på Stadio Massimino at Catania skal hente sine point i kampen om overlevelse, man har nemlig kun hentet fire point på udebane i denne sæson i femten kampe, og man er det eneste hold i tabellen som endnu ikke har prøvet at vinde en udekamp i denne sæson.

I januar der valgte ledelsen at fyrer Marco Giampaolo, og ind hentede man argentinske Diego Simeone som dog langtfra har været den store succes i klubben det er nemlig kun blevet til ti point i 10 kampe efter han tiltrådte, og inden den seneste hjemmekamp mod Sampdoria der valgte 400 fans at udtrykke deres store skuffelse over holdets indsats indtil videre i sæsonen, og hvor kravet fra fansene var tre point i hjemmekampen som blev vundet 1-0.

Der mangler forsat otte spillerunder, og hjemmeholdet er langtfra sikker på overlevelse da der forsat venter en del svære opgaver man skal nemlig ud over lokalopgøret mod Palermo spille mod Lazio, og Roma på hjemmebane som begge forsat er med i kampen om Champions League deltagelse, og yderligere venter der tre svære udekampe mod Juventus, Inter, og Brescia i tredjesidste spillerunde, og det kan umiddelbart godt ligne tre udekampe hvor Catania ikke henter point.

Søndagens opgør er utrolig vigtig, og er en kamp som hjemmeholdet helst skal vinde hvis man skal få endnu lidt luft til holdene som ligger lige efter i tabellen, men med den store rivalitet der er mellem disse to klubber så tvivler jeg stærkt på at Palermo vil give noget som helst væk i dette opgør, også pga at gæsterne forsat er med i kampen om Europa League billetterne, og hjemmeholdet vil med et uafgjort resultat forsat holde de nederste tre hold i tabellen under sig efter denne spillerunde. Catania må kun undvære Alessandro Potenza som er fastmand i forsvaret han bliver afløst af Giovanni Marchese som kun har spillet otte kampe i sæsonen.

Hjemmeholdet har vundet de seneste tre hjemmekampe i træk, og har kun tabt tre ud af femten hjemmekampe i sæsonen, og det seneste nederlag på hjemmebane var tilbage i slutningen af januar hvor man tabte mod Milan med 0-2.

Hjemmebanestatistik: 8-4-3, målscore 18-14.

Trupnyt: Potenza(fast) i forsvaret er skadet, og yderligere må man undvære Martinho (reserve) Capuano (fast-reserve) Sciacca (reserve) Biagianti (reserve) Llama (reserve) som alle er ude med skader.

Forventet startopstilling: Andujar, Alvarez, Silvestre, Spolli, Marchese, Carboni, Lodi, Schellotto, Ricchiuti, Bergessio, Maxi Lopez.

PALERMO:

Det går bestemt ikke bedre i Palermo end det indtil videre har gjort i Catania gæsterne var nemlig udråbt som en af outsiderne til Champions League billetterne som glippede i sidste sæson, men efter et katastrofalt 0-7 nederlag på hjemmebane til Udinese i slutningen af februar der valgte klubbens præsident Maurizio Zamparini at fyrer træner Delio Rossi, og ind kom 52 årig Serse Cosmi som tidligere har stået i spidsen for Perugia, Udinese, og Livorno i Serie A.

De første to kampe med Cosmi som ny træner blev det til to udebanenederlag mod Lazio, og Genoa, men i den seneste hjemmekamp mod Milan for snart fjorten dage siden der vandt man med 1-0 på et mål af rumænske Dorin Goian i en kamp hvor Palermo igen lignede det hold som i starten af sæsonen spillede offensivt, og underholdne kampe.

Gæsterne ligger nummer otte i tabellen med 43 point, og er syv point efter Roma som ligger nummer seks, og er forsat med i kampen om Europa League billetterne selvom det ser lidt svært ud, men man er i Coppa Italia semifinalen hvor Milan venter i to kampe, og skulle Palermo gå videre til finalen, og eventuelt møde Inter i en finale så er man sikret Europa League i næste sæson da Inter efter alt at dømme kommer til at spille i Champions League igen i næste sæson.

Palermo har bestemt ikke været skræmmende på udebane i denne sæson man har nemlig kun vundet fire ud femten udekampe, og yderligere har man kun vundet en ud af de seneste seks udekampe man har spillet, og det var mod Lecce 4-2 tilbage i starten af februar, og de seneste tre udekampe mod Bologna, Lazio, og Genoa er alle blevet tabt.

Træner Serse Cosmi har alle mand klar til søndagens opgør der er dog lidt tvivl omkring forsvarsspilleren Mattia Cassani som er tvivlsom til opgøret, men som dog meldes klar hos flere italienske medier. Gæsterne har tabt de seneste tre lokalopgør i Catania, men ser man på de to hold så har Palermo et bedre hold på papiret end hjemmeholdet specielt i det offensive med Miccoli, Pastore, og slovenske Ilicic, og så må man ikke glemme Sirigu i målet, og Balzaretti i forsvaret som er inde omkring det italienske landshold, og som var med i startopstillingen i fredagens udekamp mod Slovenien.

Jeg tror at Palermo vil være godt tilfreds med et point i søndagens opgør specielt når man kigger på de seneste udekampe hvor det bestemt ikke er gået alt for godt, og med stærkeste opstilling så burde der være en mulighed for at gæsterne kan få point med hjem fra denne kamp.

Palermos udebanestatistik: 4-2-9, målscore 19-25.

Trupnyt: Alle mand meldes klar, selvom Cassani (fast) i forsvaret meldes tvivlsom til opgøret, men burde blive klar til søndagens lokalopgør, ifølge La Gazzetta dello Sport.

Forventet startopstilling: Sirigu, Bovo, Goian, Migliaccio, Cassani, Bacinovic, Nocerino, Balzaretti, Pastore, Ilicic, Miccoli.

Tidligere opgør:

2009-10 Catania-Palermo 2-0

2008-09 Catania-Palermo 2-0

2007-08 Catania-Palermo 3-1

2006-07 Catania-Palermo 1-2

  • Bredt udvalg
  • Høje odds
  • Skandinavisk fokus

Kommentarer

Feedback