Annonce

Carlos Berlocq - Benoit Paire: 1

Match center
12. april 2017 kl. 14:30 - Tennis, ATP
2. maj. 2018 kl. 16:23 02/05

Kommentarer (2)
Denne side indeholder henvisnings-links
Chance (1-2): 52-48%
Betvalue: 109,20%
Spilbar ned til odds: 1,92
Rigtig/forkert:
Betfair Sportsbook Spil nu hos Betfair Sportsbook

Tennis, ATP, Marrakesh, Grus

34 årige Carlos Berlocq ( 64 ) møder her den 27 årige Franskmand Benoit Paire i 1. runde i grusturneringen i Marrakesh, Marokko.

Jeg bliver simpelthen nødt til at have et spil på denne kamp ..

Jeg er helt pjattet med Carlos Berlocq når der snakkes grustennis, manden er for vild og er så også KUN grusspiller..

Jeg ville gerne have sat en del flere procenter på Berlocq men hans fremskredne alder må man også tage med i betragtning..

Paire kender vi vel alle som den spiller der kun lige spiller godt hvis han lige har lyst men uanset om han ruller sig fuldt ud her eller hvad vil jeg stadig give favoritværdigheden til Carlos Berlocq ..

Han har en rigtig god grusstatistik med 520/267 alltime og stort set alle de kampe han har spillet i karrieren har været på grus ..

Han danser rundt på underlaget og er efter min mening tit undervurderet af bookierne på gruset fordi det kun er der han popper frem og når han endelig er med i de andre underlag jamen så gør han ingen figur af sig for det er kampe han for det meste taber ..

Paire har 206/130 og er derfor heller ikke helt uerfaren på underlaget men tror virkelig han kommer til kort her i dette matchup..

Berlocq elsker at spille med den enhånds baghånd og er eminent til det hvor imod paire elsker at spille med tohånds baghånd .. 

Jeg tror alt i alt at det her er et rigtig godt matchup for Berlocq

  • Høje odds på 2-vejs spil
  • Hyppige promotions til kunder
  • Stort livebetting-udbud

Kommentarer

Feedback