Annonce

Calle Halfvarsson - Finn Haagen Krogh: 1

30. december 2017 kl. 10:00 - Langrend
2. maj. 2018 kl. 16:29 02/05
Denne side indeholder henvisnings-links
Chance (1-2): 57-43%
Betvalue: 105,45%
Spilbar ned til odds: 1,75
Rigtig/forkert:
Betsafe Spil nu hos Betsafe

Svensken har set stærk ud denne sesongen. Flere finaler i sprint, nr 10 i touren i Ruka, men har som vanlig mislyktes i skiathlon. Touren har to sprint løb som passer Halfvarsson godt.

Han har tidligere vist sig ok op den sidste bakken. Forrige sesong deltog han ikke i tds og VM blev ikke helt som han havde håbet på, med kun en medalje som kom i staffet.

Krogh har gang i en grusom sesong. 13.plads i tpuren i Ruka og en 6.plads er det bedste han har presteret. Han har nok været nødt til at træne mere end tidligere sesonger, hvor han var med sprint landsholdet og gået over til at træne mere distance. I flere løb har han regelret givet op og tvinges nok med til touren for at have en sjanse til at få deltage under OL.

Halfvarsson har været klart bedst af disse to denne sesongen.

Krogh har 27.plads som bedste sprint resultat denne sesongen. For en som normalt er hurtig, så er det selvfølgelig meget bekymrende.

Krogh var i bedre form forrige sesong, men brøt da hurtig ud af touren og mente det kom af beskidt hotelværelset. Det har han nok styr på denne gangen - men det kan jo være noget andet som ødelegger for han.

Begge har haft usikre perioder midt i december. Krogh regnet med at det ville løsne da han fik trent lidt mindre - og gik så sit bedste rend med 6.plads, bare for at gå 53. bedste tid dagen efterpå. Det var også i Sveits. Det er tvilsomt at Krogh pt. er i stand til at gå syv gode rend og hans bunnivå er slemt.

Halfvarsson følte sig ikke helt rask og gik sidste rend på Lillehammer 3.december.

Begge løbere kan droppe ud om det ikke går deres vej under touren. Krogh har klaget hele sesongen på en krop som ikke vil, mens Halfvarsson jo har historie for at blive syg når det gælder.

Jeg tviler på at begge løberne fuldfører touren og det kunne fx godt ende med at disse to dropper Val Di Fiemme - i så fald passer det Halfvarsson veldig godt at det er to sprint løb af de fem, før avslutningen i Italia.

  • Stort udvalg
  • Livebetting i toppen af markedet
  • Højt support-niveau
Feedback