18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Cagliari - Parma Calcio 1913: Under 2,5 Mål

Match center
17. april 2021 kl. 20:45 - Fodbold, Italien - Serie A
Sardegna Arena    Paolo Valeri
13. apr. 2021 kl. 09:17 (Opdateret 17. apr. 2021 kl. 22:41) 13/04
136
+1
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Kommentarer (2)
Chance (Over-Under): 45-55%
Betvalue: 104,50%
Spilbar ned til odds: 1,82
Rigtig/forkert: 4-3
Bet365 Spil nu hos Bet365
Det ligner et opgør hvor frygten for at tabe og nerverne ikke kan undgå at spille ind på Sardinien. Parma har spillet masser af målrige opgør på det seneste, men det ligner en taktisk affære med få chancer og mål, og hvor man ikke må tabe.
Det taler for
 • De færreste havde forventet at disse to mandskaber skulle være placeret til nedrykning inden sæsonen startede, men det er tilfældet med otte spillerunder tilbage af denne sæson, og det bør betyde et meget taktisk opgør mellem de to mandskaber, og hvor frygten for nederlag ikke kan undgå at spille ind.
 • Cagliari stod stærkt defensivt senest i Milano, og hvor Inter først fik scoret et kvarter før tid, og kan man stå ligeså stærkt i dette opgør så kan Parma kom i problemer med at lave mål.
 • Gæsterne fra Parma er svækket til dette opgør da man må undvære Gagliolo som er i karantæne, yderligere er Iacoponi, Inglese, Karamoh og Mihaila alle tvivlsom til opgøret, hvilket vil betyde at man har få kort at spille med på bænken.
 • Cagliari har set meget skidt ud offensivt i de seneste to opgør mod Verona og Inter, og hvor man har haft utrolig svært ved at skabe chancer, og det kan blive tilfældet igen mod et sandsynligvis defensivt Parma mandskab.
 • Det tyder på at Parma stille med Pellé og Gervinho i det offensive, førstnævnte har knap spillet for klubben siden han skiftede i januar, og Gervinho har skuffet i denne sæson med kun fire mål, og har ikke samme fart som tidligere.
 • Ni af Cagliaris femten hjemmekampe i denne sæson er gået Under 2.5 mål, og kun tolv af Cagliaris tredive opgør i sæsonen er gået Over 2.5 mål.
 • Den sardinske bagkæde har i Godin, Rugani, og Klavan tre spillere med masser af erfaring som kan lukke ned for Parmas offensiv.
Hold øje med
 • Begge mandskaber skal hest have tre point i dette opgør, og det kan betyde et opgør med fuld fart fra start i jagten på de tre point.
 • I de seneste ti opgør som Parma har spillet er de ni gået Over 2.5 mål.
 • De seneste fem opgør som Cagliari har spillet er de tre af opgørene gået Over 2.5 mål.
 • Cagliari er måske uden stærke Alessio Cragno i målet som var ude senest med Covid-19, selvom Vicario gjorde det godt i Milano så er han på ingen måde på niveau med Cragno, og det kan give usikkerhed hos øboerne.
 • Parmas defensiv har været til at tale med i hele sæsonen, og Cagliari har spillerne som kan gøre ondt på gæsterne.
Oddsmarked

Bet365 er i odds 1.90 på Under 2.5 mål i lørdagens opgør på Sardegna Arena, mens Nordicbet er i odds 1.88, og Bwin, Unibet, 888sport alle er i odds 1.83

CAGLIARI: Trænerskiftet af Di Francesco og Leonardo Semplici gav gevinst i de første tre opgør hvor man hentede syv point, herefter er det blevet til fire nederlag i træk og med kun otte spillerunder tilbage er øboerne presset i nedrykningskampen da Torino er fem point foran i tabellen, og har spillet et opgør mindre og det gør at man står med et ben i Serie B i øjeblikket.

Mandskabet er alt for stærkt til at rykke ned og ikke mindt pga de penge man har brugt på truppen i de seneste to sæsoner, men spillet har ikke fungeret over hele sæsonen, samtidig med at man ikke har haft heldet på sin side, og Di Francesco nok skulle have været fyret tidligere på sæsonen efter en utrolig dårlig stime.

Cagliari er favoritter i lørdagens opgør på Sardegna Arena, og bør have gode muligheder mod et Parma mandskab som bliver ved med at tabe runde efter runde, og som yderligere er ramt af skader i truppen til dette opgør, Frygten for at fejle endnu engang kan ikke undgå at spille ind hos øboerne, og derfor må man forvente at se et meget taktisk og afventende Cagliari mandskab i dette opgør, men som skal prøve at sætte sig på kampen fra start, men det dufter ikke af en målfest.

Cagliaris hjemmebanestatistik: 3-3-9, målscore 15-26.

Trupnyt: Cagliari kan til opgøret stille i noget som ligner stærkeste opstiling, dog er der tvivl omkring Alessio Cragno som var ude senest mod Inter med Covid-19 er han ude vil det betyde at unge Vicario endnu engang for chancen i målet, hvilket er en svækkelse og selvom han gjorde det godt senest i Milano mod Inter.

Cagliaris forventede startopstilling: 3-5-2: Vicario- Klavan, Godin, Rugani- Nandez, Marin, Nainggolan, Duncan, Lykogiannis- Joao Pedro, Pavoletti.

PARMA: Efter kun tre sæsoner i Serie A ser det ud til at Parma må en tur ned i Serie B og som det er tilfældet hos Cagliari har tingene heller ikke fungeret i det norditalienske, og hvor man satsede på Fabio Liverani som træner i starten af sæsonen, men det fejlede ganske enkelt og D´Aversa som var manden bag oprykningerne fra Serie D til Serie A vendte tilbage igen, men det har ikke været nogen succes.

Defensivt har man været til rotterne i denne sæson og har yderligere været hårdt ramt af skader igennem hele sæsonen og det har betydet at man nærmest ikke har kunne stille med samme startopstilling to opgør i træk, og efter to ganske gode sæsoner i Serie A, og hvor man har overlevet uden de store problemer har denne sæson kun været et mareridt for den lille traditionsklub.

En sejr på fire en halv måned taler sit tydelig sprog om Parmas sæson og med et ganske svært slutprogram ser det ud til at løbet er kørt for mandskabet, yderligere må man til lørdagens opgør undvære Gagliolo som er i karantæne, samt er både Inglese, Karamoh, Iacoponi, Mihaila og Cyprien alle tvivlsom til opgøret, og det kommer til at betyde at man har få kort at spille med på bænken, og det dufter af endnu et nederlag til Parma.

Parmas udebanestatistik: 1-6-7, målscore 19-32.

Trupnyt: Gagliaolo(fast)venstreback, Inglese(fast-reserve) i angrebet er tvivlsom, Iacoponi(reserve-fast) forsvaret er tvivlsom, Mihaila(reserve) i angrebet er tvivlsom, Cyprien(reserve) på midtbanen er tvivlsom.

Parmas forventede startopstilling: 4-3-3: Sepe- Conti, Bani, Bruno Alves, Pezzella- Kucka, Kurtic, Hernani- Man, Pellé, Gervinho.

Kilder

Gazzetta Dello Sport, corrieredellosport.it, cagliaricalcio.com, unionesarda.it, parmacalcio1913.com, sportface.it, tuttomercatoweb.com

 • Stort udvalg
 • Tidlige odds
 • Markedets bedste livebetting

Kommentarer

Feedback