18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Cadel Evans - Andy Schleck: 1 - Tips & Spilforslag

18. juli 2013 kl. 12:20
18. jul. 2013 kl. 01:16 (Opdateret 13. dec. 2018 kl. 17:00) 18/07
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE: STOPSPILLET.DK
SELVUDELUKKELSE: ROFUS.NU | SPIL ANSVARLIGT | 18+
Kommentarer (6)
Chance (1-2): 35-65%
Betvalue: 105,00%
Spilbar ned til odds: 2,86
Rigtig/forkert:
Bet365 Spil nu hos Bet365
18. etape

Et lidt vovet spil her - men Cadel Evans sparede sig på enkeltstarten, siger han selv. Det tror jeg egentligt gerne på, for BMC virker 'desperate' efter at få en etapesejr ud af løbet, og Evans er deres bedste bud i det kommende terræn.

Hold den normalt stabile Cadel Evans op imod den svingende Andy Schleck, der dog kørte en god enkeltstart, og vi har en interessant duel.

Schleck er favorit fordi han har set stærk ud på det seneste og sandsynligvis vil køre sig fuldt ud på Alpe d'Huez, mens Cadel Evans måske vælger at satse på fredagens etape, men jeg synes oddset for australieren er lidt for højt her.

Cadel Evans. Jeg erkender gerne, at jeg har lidt svært ved at finde ud af ham lige nu. Jeg forventede, at han ville få det meget svært i årets Tour de France, særligt i den sidste del. Han har dog haft det svært gennem hele løbet, og han var ude af klassementet, før hans enkeltstart onsdag. Her slappede han af, ifølge ham selv, og det tvivler jeg egentligt ikke på. 

Er der en rytter, som jeg er endnu mindre klog på i øjeblikket, så er det Andy Schleck. Han var ret skidt kørende på Mont Ventoux, men han kørte til gengæld en fremragende enkeltstart. Her kan jeg godt tvivle lidt, hvorfor han ikke sparede sig, men omvendt må det også være en personlig sejr for Andy Schleck at levere sådan et resultat efter en meget svær periode.

Cadel Evans udtaler, at han sparer sig for at køre efter en sejr på en af Alpe-etaperne. Det kan godt ske, at han på forhånd har udpeget en (den på fredag ser bedst ud til angrebsforsøg udefra), men på den anden side kan han næppe være alt for kræsen. Løbet slutter meget snart, og BMC har indtil videre fået lige præcis ingenting ud af det. Andy Schleck vil naturligvis også køre efter sejren her på Alpe d'Huez. 

Jeg holder Andy Schleck som stor favorit her mod Cadel Evans, fordi han er stabil (hvilket er vanvittigt sjovt, når man tænker over det). Det skal forståes på den måde, at jeg forventer, at han kører sig fuldt ud, mens jeg har en mistanke om at Cadel Evans kan tage en rolig dag og spare kræfter. Hvis han rent faktisk kører for det bedst mulige resultat, så ser jeg denne duel ganske lige med Schleck som svag favorit grundet enkeltstarten, der indikerer god form. Odds 3,00 kan derfor ikke helt forsvares.

  • Stort udvalg
  • Tidlige odds
  • Markedets bedste livebetting

Fremtidige tips

Kommentarer

Feedback