18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Burnley - Tottenham Hotspur: Over 2,5 Mål

Match center
28. november 2021 kl. 15:00 - Fodbold, England - Premier League
Turf Moor    Peter Bankes
26. nov. 2021 kl. 16:49 (Opdateret 28. nov. 2021 kl. 14:16) 26/11
132
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

Burnley byder Tottenham velkommen, en kamp som jeg har kigget lidt på, og som jeg godt kunne forestille mig blev underholdende.

Chance (Over-Under): 54-46%
Betvalue: 106,92%
Spilbar ned til odds: 1,85
Rigtig/forkert:
Marathonbet Spil nu hos Marathonbet
Det taler for
 • Begge hold har hårdt brug for tre point, og det forventer jeg man kommer til at kunne se. Burnley ligger i bunden, og skal have point for at komme over stregen, og Tottenham skal gerne spille sig op i tabellen, og revanchere et dårligt europæisk resultat i midtugen.
 • Burnley har et par profiler ude, som gør sig til i den defensive afdeling, og de vil være savnet (se holdinfo)
 • Tottenham har nogle gode offensive profiler, og når de bliver forløst så skal der nok komme mange mål fra de tre i front. I dette opgør får Kane lidt nemmere betingelser når Tarkowski er ude, og derudover så har Burnley nogle fysisk stærke folk i forsvaret, men nogle typer som Son og Lucas godt kan udfordre på farten.
 • Kigger vi på Burnley så har de også nogle spændende offensive profiler, i Cornet, Wood og McNeil, og jeg tror de får gode muligheder imod et Tottenham forsvar, som jeg heller ikke er imponeret af.
 • Burnley tillader en god mængde chancer til deres modstandere, og har et xGA på 19,5 hvilket er ret højt, og de har lukket mål ind i 11 ud af deres 12 PL kampe denne sæson. Tottenham på den anden side har formået at holde buret rent i 4 kampe ud af 12, men her var det i de første 3 runder at de holde buret, og sidenhen har det set meget skrøbeligt ud bagtil.
Hold øje med
 • Kigger vi på de to holds xGF så ligger den i den lave ende. Tottenham har en på 13,0 og Burnley ligger på 13,5. Det er ikke just positiv læsning.
 • 3 ud af de seneste 4 opgør er gået under de 2,5 mål.
 • Conte er ikke just en offensiv trænertype, han vil fokusere meget på det taktiske, og de defensive løb, og det synes jeg også man kan se allerede, hvor de i de seneste to PL kampe har spillet meget konservative, og ikke skabt mange flere chancer end, hvad man gjorde med den gamle træner.
 • Hvem vil tage teten i dette opgør? Jeg er nervøs for om Tottenham vil overlade ligeså meget initiativ til Burnley som de gjorde til Leeds i sidste runde. Hvis de gør det tror jeg det bliver en rodet kamp, hvor Burnley vil forsøge men med håndbremsen trukket af respekt for Tottenhams omstillingsevner, og så kan det hele gå hen og blive en taktisk målfattig kamp.
Oddsmarked

Oddset på over de 2,5 mål i 1,80ish de fleste steder, og har så bevæget sig op i de nu 1,98 hos Marathonbet som jeg mener er interessant. 

En Tottenham sejr kunne også være en vej at gå, men jeg tror ikke Burnley kan holdes helt nede fra chancer, og kender de deres besøgelsestid så bliver det muligvis underholdende. 

Holdene:

Burnley:
Hjemmeholdet må se bort fra Tarkowski (fast mand) og Westwood (fast mand) begge er nogen der har en afgørende betydning for Burnley, og vil være yderst savnet i dette opgør.

Pope; Lowton, Collins, Mee, Taylor; Gumundsson, Cork, Brownhill, McNeil; Cornet, Wood

Tottenahm:
Her er Romero (fast mand) ude med en skade, og Lo Celso (fast mand/reserve) tvivlsom, derfor bliver det med følgende 11 de vil starte: 

Lloris; Tanganga, Dier, Davies; Emerson, Højbjerg, Skipp, Reguilon; Lucas, Kane, Son

 • Høj tilbagebetaling
 • stort spiludvalg og egne odssættere. Flot velkomstbonus også

Kommentarer

Feedback