18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Burnley - Chelsea: Under 2,5 Mål

Match center
31. oktober 2020 kl. 16:00 - Fodbold, England - Premier League
Turf Moor    David Coote
29. okt. 2020 kl. 18:08 (Opdateret 31. okt. 2020 kl. 17:51) 29/10
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Kommentarer (1)

Burnley har under Sean Dyche altid været et notorisk stærkt defensivt hold, som er rigtig svære at scorer imod. Det kunne man se sidste sæson hvor deres xGA var bedre end bl.a. Tottenham, Everton, Arsenal m.fl. I år fortsætter det gode forsvarsspil, hvor

Chance (Over-Under): 50-50%
Betvalue: 114,50%
Spilbar ned til odds: 2,00
Rigtig/forkert: 0-3
NordicBet Spil nu hos NordicBet
Det taler for
 • Chelsea kommer lige fra en kamp i Rusland, hvor de bankede Krasnodar 4-0 og var ganske overlegne. Kigger vi på turen, så er det altså godt og vel 8 timer i fly fra London til Krasnodar. Chelsea spillede d.28, og står overfor Burnley d.31. Jeg tænker de vil være mærket af en kort restitution, og lang flyvetur hjem mod London. Det kan være at vi derfor kommer til at få et afventende kampbillede.
 • Burnley har et super lavt xGF og xGA, hvilket de også havde sidste sæson. Kigger vi defensivt, så har Burnley efter 5 kampe, lukket 9 mål ind, hvilket er godkendt, men kigger vi på xGA så har de en der hedder 1,12 pr. kamp. (Det er bedre end Man City, Aston Villa og Man United som er de eneste hold der også kun har spillet 5 kampe).
 • Burnley er et godt defensivt hold, og deres største profiler er også at finde i bagkæden, hvor Nick Pope og Tarkowski er at finde. De to er super vigtige for Burnley, og især sidste nævnte kommer til at være afgørende i dette opgør. Tarkowski har været rygtet væk denne sommer, men er stadig i Burnley og er nu også at finde i startopstillingen.
 • Chelsea har mange ny indkøb der skal finde sig selv, lærer Lampards taktik samt få opbygget nogle relationer til hinanden. Det tager tid, og her i opstarten syntes jeg også man kan se at de rent offensivt ikke helt har fundet melodien endnu. Mod United havde de et xG på 0,2 mod Sevilla var den på 0,5 og generelt set så har det været svingende offensive præstationer, i min optik.
 • Chelsea virker til at have fundet sig en god keeper i Mendy, og dernæst så har de rent defensivt sat nogle gode kampe sammen, bl.a. mod Man. United stod de godt, og tillod relativt få chancer.
 • Chelsea har scoret 13 mål i denne sæson, men kigger vi på xG så står den på 9.1 og barberede vi alle deres straffespark væk så ville den ligge på 6,1. Det fortæller mig lidt, at Chelsea i det etableret spil ikke skaber helt så meget som måltotalen måske viser.
 • Burnley har fået 1 point efter 5 runder. Jeg kunne godt forestille mig at, hvis kampen står på vippen så ser vi ikke et Burnley hold der jagter en scoring. Burnley har derudover heller ikke ret mange der ville kunne jagte, da hele holdet er meget defensivt sat op, og det fører også til at de lukker få mål ind, men offensivt har de altså også kun scoret 1 mål i deres seneste 4 kampe.
Hold øje med
 • Burnley skal have point i denne kamp, og hvis de kommer hurtigt bagud, så kan dette opgør godt gå hen og blive målrigt.
 • Sidste sæson var Chelsea overlegne da de mødte Burnley, og vandt fuldt fortjent 3-0, hvor xG var helt oppe på 2.6 til Chelsea. Det er et andet Chelsea mandskab vi har i denne sæson, men ikke dårligere i min optik. Finder de offensive folk hinanden så kan det blive svært for Burnley at holde dem på under 2 mål.
 • Chelsea har så mane forskellige spillere offensivt at kunne bringe i spil, og hvis kampen er ved at dø lidt, så har Chelsea i den grad noget at skyde med fra bænken. Chelsea bliver, i min optik, ikke dårligere når de skifter ud, og det føre til at Chelsea kan køre på i længere tid, og dermed også være farligere i hele kampen.
Oddsmarked

Oddset statede i de 2,30-,35ish og har bevæget sig nedad mod de nu 2,29 hos NordicBet. 
En kamp hvor Chelsea er sat som stor favorit, og måske også for store, i hvert fald i min optik. +1 asian til Burnley er ikke tosset, hvor bet365 giver 2,05 tilbage. 

Holdene:

Chelsea har stort set alle mand klar, og kan derfor vælge og vrage imellem, hvem de foretrækker. 
Mit bud på en startopstilling er:

Mendy - chilwell, Silva, Zouma, James - Jorginho, Kante - Pulisic, Havertz, Ziyech - Werner 

Om det bliver Mount, eller Ziyech er jeg usikker på, men mit bud er sidst nævnte.

Burnley på den anden side er i deres sædvanlige 4-4-2, hvor jeg faktisk er ret sikker på følgende opstilling.

Pope - Lowton, Long, Tarkowski, Taylor - Gudmundsson, Westwood, Brownhill, McNeil - Barnes, Wood.

Sådan startede de mod Tottenham, hvor de gjorde det ganske fornuftigt. 

 • Tidlige odds
 • Stort udbud af over/under
 • Stærk app

Kommentarer

Feedback