18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Bronzetti/Udvardy - Kolodziejova/Maleckova: 2

1. september 2021 kl. 16:30 - w60 - Prag - grus
1. sep. 2021 kl. 13:54 (Opdateret 1. sep. 2021 kl. 16:41) 01/09
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Kommentarer (7)

Damedouble i Tjekkiet.

Chance (1-X-2): 55-0-45%
Betvalue: 101,25%
Spilbar ned til odds: 2,22
Rigtig/forkert:
Bet365 Spil nu hos Bet365

Spiller for spiller er Udvardy og Bronzetti bedst, men double er en helt anden disciplin.

Det Tjekkiske par har mange turneringer under bæltet, men har ikke haft den store succes på grus i år sammen, men har vundet på hardcourt.

Bronzetti er den eneste der har en negativ trackrekord i double, men har en 1 titel i Italien hvor alle 4 kampe blev vundet 10-7 eller 10-8 i Match Tiebreak. Udvardy har titler fra Sydamerika, og har en trackrekord lige på den rigtige side på 50 %. Udvardy spillede en forfærdelig kamp i dag mod Glushko, og virkede ramt fra sin tur til USA.

Kolodziejova smed i dag hvad der lignede en sikker føring mod Parry, og måtte efter 3 timer gå slukøret fra kampen med et nederlag. Maleckova er i skrivende stund i gang mod Frech, der må forventes at køre denne kamp hurtigt i mål.

Det Tjekkiske par har begge en meget positiv trackrekord, men det skal tages med måde, da der kan være stor forskel på størrelsen af events man har vundet og tabt i.

Trods Bronzetti er den der kan stille friskest op, går tvivlen mere på Udvardy's motivation. Skulle en motiveret Udvardy stille op, er det stadig en ny konstellation, mod et par der har kampe sammen. Små marginale afgøre som regel disse type kamp, men forventer at de Tjekkiske spillere, har smag på at tage den 1 runde længere.

Bet365 er eneste odds udbyder indtil videre, og virker til at oddset vil stige en smule til kampstart hvilket vil passe mig fint.

God kamp.

  • Stort udvalg
  • Tidlige odds
  • Markedets bedste livebetting
Feedback