Brøndby IF - FC Nordsjælland: 1

Match center
28. maj 2017 kl. 16:00 - Fodbold, Danmark - Superligaen
Broendby Stadion    Lars Christoffersen
2. maj. 2018 kl. 16:25 02/05

Kommentarer (2)
Denne side indeholder henvisnings-links
Chance (1-X-2): 48-24-28%
Betvalue: 105,60%
Spilbar ned til odds: 2,08
Rigtig/forkert:
Bet365 Spil nu hos Bet365

Odds 2,20 på hjemmesejr til Brøndby i sidste spillerunde af superligaen. Det er simpelthen for højt et odds og det er der flere grunde til.

• Der er motivationsforskel mellem holdene. Brøndbys sidste kamp i en flot sæson. Man vil gerne slutte med en sejr, foran et (sandsynligvis) talstærkt publikum, der kommer for at se Brøndby-spillerne få sølvmedaljerne hængt om halsen efter kampen. Det er alt andet lige sjovere hvis man også vinder kampen. FCN udspillede deres rolle i superligaen med sidste rundes hjemmenederlag til FCM, og står nu for første gang i sæsonnen overfor en kamp der reelt er uden betydning. Måske er der lidt mere sommerferiestemning i hovedet på FCN spillerne, end Brøndby spillerne som skylder publikum en sejr, efter 5 nederlag på stribe.


• Brøndby er et lidt stærkere hold end FCN spiller for spiller.


• Brøndby er på hjemmebane.


• Bookmakerne undervurderer Brøndby. Man lægger for meget i formen, som på papiret ser horribel ud med 5 nederlag i træk. Bag tallene skjuler der sig dog en anden sandhed. De 5 nederlag forklaret kort: FCM-Brøndby (4-2) midtugen forinden havde Brøndby vundet pokalsemifinalen over netop FCM, og da sølvmedaljerne var sikret valgte man at spare en 4-5 profiler til ligakampen mod FCM. Mentalt var man bestemt ikke helt oppe at ringe, og FCM er en habil modstander på udebane, så helt naturligt nederlag. FCK-Brøndby (1-0) Brøndby stillede i stærkeste (på nær Phiri). Fortjent FCK sejr, men Brøndby var dog fornuftigt med i kampen i 2. halvleg. Hæderligt nederlag til ærkerivalen som trods alt er et meget stærkt hold. Brøndby – Lyngby (0-2) Her stillede Brøndby faktisk også stærkt. Man var på hjemmebane, og ville gerne give hjemmepublikum en sejr, og tanke selvtillid til pokalfinalen. Brøndby fik dog en udvisning helt i starten af kampen, hvilket påvirkede kampforløbet en hel del. Man spillede egentlig en fornuftig kamp med de 10 mand, og kunne godt have hentet 1 point. SønderjyskE – Brøndby (3-0) Brøndby med fuldt fokus på pokalfinalen stillede nærmest et rent reservehold, og tabte helt naturligt til et motiveret SønderjyskE hold. FCK – Brøndby (3-1) Pokalfinalen – kampen Brøndby havde fokuseret alt energien på. Nederlag, men man spillede helt lige op med FCK, og kampen kunne være gået begge veje. Altså 5 nederlag i træk, men ingen af dem der bekymrer i mine øjne, og ingen af dem der fortæller mig at Brøndby er gået ned i niveau.

Jeg kan godt forstå de mekanismer der sender Brøndby-oddset op i 2,20 men det er simpelthen ikke retvisende ifht. Brøndbys muligheder for at vinde kampen efter min mening. Det skal retfærdigvis nævnes at der er et par ting der taler imod Brøndby-sejr;

- FCN har haft flere hviledage end Brøndby da FCN ikke har spillet pokalkamp i midtugen.

- Brøndbys nederlag i pokalfinalen kan have sat sig mentale spor hos Brøndby-spillerne.

- FCN spillerne ser sikkert gerne Ingvartsen som ligatopscorer (3 mål foran Pukki lige nu) og vil i hvert fald ikke ende i en situation hvor Brøndby vinder en stor-sejr med muligheden for mange Pukki-mål til følge.

- Brøndby har både 1. og 2. valget på venstre back pladsen i karantæne.

- Brøndby kan muligvis finde på at give spilletid til Kahlenberg, da det sandsynligvis er hans afskedskamp for klubben.

Trupper/startopstillinger


Brøndby: Kliment, Sikosek, Arajuuri og Crone er ude. Det svækker venstre back positionen, men det er ikke et stort problem. (Man er lidt svage her i forvejen og Holst eller Larsson kan dække pladsen). Jeg forventer Brøndby går efter at vinde kampen, og stiller stærkest muligt. Mulig startopstilling:
Rønnow, Holst, Hermannsson, Röcker, Larsson, Austin, Phiri, Nørgaard, Mukhtar, Pukki, Wilczek.


Kalmar starter muligvis i stedet for Phiri, og Nilsson starter måske i stedet for Wilczek.


FCN: Jeg er ikke 100% skarp på FCN, men det ser ud til de mangler et par stykker som kunne have været kandidater til start-11; Tobias Mikkelsen, Godsway Donyoh, Da Silva og Fellah.

Hvis Brøndby stiller i stærkeste som forventet i morgen, vil jeg tro vi ser odds-fald på Brøndby op til kampstart.

  • Stort udvalg
  • Tidlige odds
  • Markedets bedste livebetting

Kommentarer

Feedback