18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Brøndby IF - Esbjerg fB (sæsonplacering): 1

19. juli 2013 kl. 18:00
12. jul. 2013 kl. 20:00 (Opdateret 13. dec. 2018 kl. 17:00) 12/07
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Kommentarer (25)
Chance (1-2): 55-45%
Betvalue: 101,75%
Spilbar ned til odds: 1,82
Rigtig/forkert:
NordicBet Spil nu hos NordicBet
Esbjerg var den helt store overraskelse sidste år med pokaltriumf og 4. plads, mens Brøndby igen skuffede de mange fans og først undgik nedrykning i sidste spillerunde.

Men der er sket meget i begge klubber i denne sommer.

Esbjerg har mistet deres succestræner Jess Thorup, mens spillere som Nicolai Høgh, Jesper Lange, Kenneth Fabricius, Steffen Ernemann, Youssef Toutouh og Arnor Smarason alle har forladt klubben.

Derudover er det lykkes Brøndby at hente keeperen Lukas Hradecky til Vestegnen fra netop Esbjerg og Vestjylland, mens Esbjerg har lejet unge Frederik Rønnow.

Det ser dermed ganske svært ud for den nye Esbjerg-træner Niels Frederiksen, der også har Europa League-kampe på programmet i den kommende sæson. Der er dog stadig profiler som Ankersen-brødrene og Martin Braithwaite i front.

Hos Brøndby skal Thomas Frank opbygge et nyt slagkraftigt mandskab med mange unge spillere, og der lader til at være friske vinde over Vestegnen. Flere løntunge spillere har forladt truppen, og der venter et stort arbejde for at finde stabiliteten, men med Hradecky i buret, Ørnskov på midtbanen samt Makienok og Antipas i angrebet bør Brøndby være favorit til at ende højere i tabellen end Esbjerg.

ODDS

Brøndby: odds 1,85 hos Nordicbet

Esbjerg: odds 1,85 hos Nordicbet

Brøndby: odds 1,40 hos Betsafe

Esbjerg: odds 2,70 hos Betsafe

Se alternativt sæsonspil:

http://www.betxpert.com/ekspert/tips/superliga-saesonspil-broendby-i-top4-nej-1

  • Tidlige odds
  • Stort udbud af over/under
  • Stærk app
Feedback