Annonce

Brøndby IF - AGF

Infokamp
Match center
9. november 2018 kl. 19:00 - Fodbold, Danmark - Superligaen
Broendby Stadion    Anders Poulsen
8. nov. 2018 kl. 21:33 (Opdateret 9. nov. 2018 kl. 20:58) 08/11

Kommentarer (3)
Denne side indeholder henvisnings-links
Sidste sæson var Brøndby snublende nær mesterskabet, og nu ligger de nr. 8. Også AGF har gjort det skidt og lukket atypisk mange mål ind. Defensiven halter også hos BIF, der dog har spillet okay på det seneste. Værdi?

Det taler for en sejr til Brøndby:

  • Efter en fornuftig start så er det i den grad gået ned ad bakke for AGF, der er uden sejre i 6 kampe (inkl. pokalen) og de seneste 3 kampe er tabt.
  • Særligt defensiven har set skidt ud for AGF, der ellers har været god, og i de seneste 5 kampe har de lukket hele 14 mål ind.
  • Spillet har på det seneste set bedre ud for Brøndby end resultaterne antyder, og med FCM og FCK i de sidste kampe, har programmet også været svært.
  • Som altid er der stor opbakning på lægterne på Brøndby Stadion, og selvom det er en fredagskamp, forventes der igen at komme tryk derfra.
  • Brøndby har flere store offenisve profiler, og særligt Wilczek og Mukhtar er spillere, der potentielt kan afgøre kampen.

Det taler for en sejr til AGF:

  • Presset er stort på Brøndby, der efter endnu et nederlag mod FCK er røget ned på 8. pladsen og altså pt. ude af mesterskabsspillet.
  • Hjemmebanen der normalt er god for Brøndby, har ikke fungeret i denne sæson, hvor de kun har formået af slå FCN i deres 8 hjemmekampe.
  • Kun 2 hold har lukket flere mål ind end Brøndby, og der har været stor usikkerhed i defensiven, hvor der har været skiftet en del ud.
  • AGF viste i starten af sæsonen stor defensiv styrke, hvilket hentede dem mange point, og de har potentialet til at lukke Brøndby ned.
  • Mod FCK fik Brøndby Uffe Bech skadet, og derudover har de allerede Kasper Fisker og Kevin Mensah ude.

Chancevurderinger:
Kom gerne med input.

Trupnyt:
Brøndby:
Hjemmeholdet er uden Kasper Fisker (midtbane fast/reserve) og Kevin Mensah (angriber reserve), mens Uffe Bech (angriber fast/reserve) blev skadet mod FCK og formentlig også er ude.

AGF:
Gæsterne er uden Andre Riel (angriber reserve), Niklas Backman (forsvar fast) og Roman Mysak (målmand reserve).

Kilder

https://brondby.com/nyhed/2018/11/07/optakt-info-og-stats-om-broendby-if-agf
https://www.agf.dk/klubben/nyhedsarkiv/2018/november/truppen-mod-broendby/
https://www.tipsbladet.dk/nyhed/superliga/optakt-broendby-if-agf-3

Kommentarer

Feedback