Brighton - Manchester City: (AH: +1,5) 1

Match center
12. august 2017 kl. 18:30 - Fodbold, England - Premier League
The American Express Community Stadium    Michael Oliver
2. maj. 2018 kl. 16:25 02/05

Kommentarer (1)
Denne side indeholder henvisnings-links
Chance (1-X-2): 35-20-45%
Betvalue: 105,60%
Spilbar ned til odds: 2,29
Rigtig/forkert:
Betfair Spillebørs Spil nu hos Betfair Spillebørs

Overordnet:

City er massiv favort i denne kamp og ligger omkring 1.35 de fleste steder og det er der ikke noget at sige til. Sidste sæson startede de meget flot ud med at vinde stort set alle kampe og samtidig med det har de spillet meget fint på udebane hele sæsonen i forhold til de andre tophold. City virker som et stabilt hold, et sikkert hold, en "banker" i denne kamp, men når man ser nærmere på kampen lurer der en masse overaskelser under overfladen.

Citys hold er ikke det samme som sidste år, hvor man denne gang har flyttet rundt på en helt del brikker. Nogle spillere er kommet ud, andre spillere er kommet ind og det vil tage tid at få sammenspillet de spillere der nu er i truppen, selvom de har været i klubben før. Hos Brighton har man et hold hvor ikke ret meget er blevet lavet om, et vinderhold der stadig ikke er mentalt knækket af det høje niveau i Premier League. Det skal nok komme efter en række kampe, hvor man måske kommer til at føle, at man skal slide og slæbe i hver eneste kamp bare for at få det ene point med hjem, men indtil det sker, så kommer man med et hold der kommer med en enorm vindermentalitet. Et hold der vil blæse frem på banen selvom City kommer foran med et eller 2. Det er et hold der tror så meget på dem selv at de vil tage alle midler i brug for at vise at det er deres hjemmebane og selvom det er City der kommer forbi, så har de ikke tænkt sig at pakke sig nede ved forsvaret for at prøve at køre tåleligt nederlag hjem. Det er derimod et hold der er vandt til at dominere på eget græs og netop dette tror jeg de dyre city spillere vil blive overasket over, da de forventer, at de vil få lov til at spille deres eget spil lige med det samme, da det blot er et lille hold de møder. Sådan kommer det ikke til at at gå og i mine øjne vil det tage tid inden city spillerne kommer til at finde hinanden og få noget stabilitet i truppen så vi har et hold der kan præstere kamp efter kamp. Derfor er der i mine øjne en alt for stor hype omkring dette 2 tal på mange betting foraer hvor det skal være årets sikreste spil. Det vil det måske være i slutningen af sæsonen, hvor city bare SKAL vinde få at fuldende mesterskabet og Brighton vil være ramt af skader og ikke have flere brikker at smide ind fra bænken der vil kunne lukke hullerne, men lige nu, der kommer Brighton med friskt blod, med fuld styrke, og jeg tror at mange vil blive overaskede over hvor meget en positiv indstiling til en kamp kan gøre i dette tilfælde.

Skader og Karantæner:

Mendy er skadet hos City, derfor skal den nye mand Danilo gøre kunsten efter, men at forvente at det sker i den første kamp, hvor han knapt nok kender holdet er en anelse for optimistisk i mine øjne. Spiller for spiller er city guld værd, ingen tvivl, men om de kan spille sammen som hold, når hjemmeholdet her har intet at tabe er en helt anden sag. Det der svækker spillet er at Knockaert og Baldock i tvivlsomme i denne kamp hos hjemmeholdet, hvilket skulle udgøre de offensive kræfter, men på den anden side er det ikke i offensiven denne kamp skal afgøres. Den skal afgøres ved at den slides hjem på midtbanen, hvor nærkampe vindes og man får opbremset citys angreb allerede der så de ikke får lov til at spille deres eget hurtige spil og  presse hjemmeholdet i bund, og her har brighton alle mand klar, hvilket gør, at spillet fastholdes.

Indbyrdes:

De to hold mødte hinanden i 2008/2009 i carling cuppen, hvor brigton vandt 3-2 efter straffesparkskonkurrence. Den gang var city også pæn favorit, 1.46 så det er ganske fine minder Brighton har fra det seneste møde. Der er naturligvis forskel på carling cuppen som de store hold ikke lægger så meget i og så denne kamp i EPL, hvor city skal komme godt fra start, men city burde alligevel havde vundet den kamp, med de stjerner de havde siddende på bænken. I denne kamp bliver det derfor også stjernespækkede individualister mod et godt sammenspillet hold der ikke er bange for at tabe, og i mine øjne kan der kun lure en overaskelse her, dog ikke stor nok til at jeg tager det rene kryds.

Kilder:

Holdnyt.dk

  • Bredt udvalg
  • Høje odds
  • Høj likviditet
  • Brugervenligt website

Kommentarer

Feedback