18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Brighton & Hove Albion - Fulham: x

Match center
27. januar 2021 kl. 20:30 - Fodbold, England - Premier League
The American Express Community Stadium    Craig Pawson
27. jan. 2021 kl. 15:10 (Opdateret 27. jan. 2021 kl. 22:22) 27/01
85
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

Brighton og Fulham har i spillet rigtig mange kampe uafgjorte i år. Jeg tror vi får endnu et jævnbyrdigt opgør, hvor X vil være tåleligt for begge mandskaber.

Chance (1-X-2): 45-30-25%
Betvalue: 105,00%
Spilbar ned til odds: 3,33
Rigtig/forkert: 0-0
NordicBet Spil nu hos NordicBet
Det taler for
 • Nr. 17 mod nr.18. Det bliver ikke meget mere spændende. 5 point skiller de to hold, og hvis Fulham skal gøre sig nogen forhåbninger om at fange holdene på den rigtige side at stregen, er det i sådan en kamp de skal have point, og jeg tror de vil se sig tilfreds med 1 i dette opgør.
 • Taktisk bliver det et opgør, hvor begge mandskaber er ganske fornuftige på bolden, og hvor hverken Fulham eller Brighton vil stille sig ned, men være gode i deres boldbesiddelse, så jeg er ikke nervøs for at vi ser en total dominans fra et af holdene, de er yderst jævnbyrdige i min optik..
 • Hverken Brighton eller Fulham er alt for godt kørende, og har brug for succes oplevelser. Brighton har de seneste 7 PL kampe 1 sejr - 4 X'er -2 nederlag. Fulham har på deres seneste 7 kampe 0-sejr - 5 X'er - 2 nederlag. At der ikke er det store momentum hos holdene kan gøre det til en hakkende forestilling.
 • De to holds defensiver er jeg meget imponeret over, og jeg tror ikke vi får et målshow i denne kamp, men det bliver med to meget stærke defensiver.
 • Kigger vi på tallene så har Brighton en xG forskel efter 90 min på +0,22 og det er uhyrt tæt, og vidner om at Brighton har en større xGF i snit, men generelt er det meget tæt. Fulham ligger på -0,43 i deres xG forskel efter 90 min. Og er en god forklaring på hvorfor de er under Brighton.
 • Brighton har flere offensive profiler ude, og har i forvejen svært ved at få scoret for tiden.
Hold øje med
 • Brighton er på papiret et bedre hold end Fulham, og er da også favoritter i dette opgør.
 • Offensivt så er der meget uforløst hos Brighton, og hvis de får hul på bylden så tror jeg de kan scoret mere kontinuerligt end de gør nu her. Chancerne er de gode til at skabe, men historien i denne sæson har været, at det er blevet stolpe ud.
 • Kan Fulham leve med endnu et X? det er ved at være tid til en sejr for gæsterne. Afstanden bliver jo ikke mindre med et X, så hvis Fulham vil satse lidt, og jagte et resultat så kan det åbne op i begge ender.
 • Jeg er spændt på Brighton's offensiv. I dette opgør er de uden Lamptey, Lallana, Welbeck og Connolly, alle spillere der ville være i spil til start 11'eren, men istedet må man i dette opgør gøre brug af Mac Allister. Jeg er i tvivl om Brighton har særlig meget at skyde med fra bænken af, hvis de vil lave om eller skal satse.
Oddsmarked

Oddset på X står i 3,35 langt de fleste steder, og det indikere da også at det er et tæt opgør, hvor Brighton dog er favoritter. 

Holdene:

Brighton 
Er uden Lamptey (11 kampe, 1 mål fast starter) Jahanbakhsh (reserve, 11 kampe 1 fra start) og Welbeck (fast/reserve, 9 kampe 2 mål ) og derudover er Lallana (fast starter, 14 kampe) og Connolly tvivlsomme, (fast/reserve, 11 kampe 2 mål)

Start 11'eren er noget ala det her, i en 3-5-2
Sanchez; Webster, Dunk, Burn; Veltman, White, Bissouma, March; Mac Allister, Trossard; Maupay

Fulham
Her er Alphonse Areola, Kenny Tete og Ruben Loftus-Cheek tilbage igen efter de fik en pause i FA Cuppen. 
Kigger vi til fravær så er Robinson (fast starter) ude med karantæne, og derudover Cairney og Kongolo (som er blevet brugt sporadisk i år).

Start 11-eren bliver meget tænkeligt sådan her, med 3-4-2-1
Areola; Aina, Adarabioyo, Andersen; Tete, Reed, Anguissa, Bryan; Cavaleiro, Loftus-Cheek; Lookman

 • Tidlige odds
 • Stort udbud af over/under
 • Stærk app

Kommentarer

Feedback