18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Tips & Spilforslag : Brasilierão: : Palmeiras rykker ned

29. september 2012 kl. 23:30
Opdateret
2
0
Oddsnørd og tidligere arbejdet i spillebranchen. Følger industrinyheder og udviklingen på det danske spillemarked tæt.
Vis mere
Vis mindre
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Spillemyndighedens hjælpelinje: stopspillet.dk
Selvudelukkelse: rofus.nu | Spil ansvarligt | 18+
Kommentarer (2)
Chance: 65%
Betvalue: 104,00%
Spilbar ned til odds: 1,54
Rigtig/forkert:
Unibet Spil nu hos Unibet
Storklubben Palmeiras står overfor 12 ´finalekampe´ i de sidste spillerunder i årets Brasileirão, og det ligner en lang hård kamp for overlevelse.

Rigtig meget er gået galt for São Paulo-klubben i denne sæson, og Palmeiras er lige nu placeret på 18.-pladsen med 5 point op til Coritiba på den frelsende 16.-plads.

Det er så absolut muligt at indhente med hele 12 kampe tilbage, men der er meget at arbejde med for den nye træner Gilson Kleina, der overtog efter Scolari blev fyret efter nederlaget til rivalerne Corinthians.

Nedrykningsdramaet ligner et opgør mellem Palmeiras, Sport og Coritiba, der sandsynligvis kommer til at lege stoledans om 16.-pladsen.

Palmeiras har kvalitet og profilerne til at sikre endnu en sæson i Brasileirão, men problemet er, at det har Coritiba faktisk også, mens Sport også kan overraske.

Det ville være trist at se Palmeiras tage turen ned til Serie B, men efter 26 spillerunder med alt for få lyspunkter ligner Palmeiras en klar nedrykningskandidat.

Sidste spillerunde agvikles den 2. december, hvor Palmeiras møder Santos, mens Coritiba tager imod Figueirense.

 

SCOLARI VILLE BACK TO BASICS

Det var sådan set et scoop, da Palmeiras kunne lokke træner Felipe Scolari tilbage til São Paulo. Efter VM triumfen i ´02 havde "Felipão" styret taktikken for den gyldne portugisiske generation med stjerner som Luis Figo, Nuno Gomes og Rui Costa inden han havde større problemer med at få Chelsea´s store personligheder til at ramme topformen.

Men inden alt dette havde Felipe Scolari gjort Palmeiras til den dominerende stormagt i Sydamerika med Libertadores titlen i ´99.

Palmeiras hentede Libertadores triumfen med profiler som Edmundo, Rivaldo, Zinho, César Sampaio, Roque Júnior og keeperen Marcos. Men det er ikke lykkes at holde samme niveau siden, og det blev til nedrykning i en skuffende 2002 sæson.

Fansene havde derfor håbet på en ny succesfuld periode med Scolari ved roret. Første sæson under Scolari blev meget turbulent med intern strid mellem den stædige træner og stjerner som angriberen Kleber og Jorge Valdivia.

Palmeiras endte på en 11. plads og var ligaens mest målfattige hold med et mandskab i en stram taktisk spændetrøje.

PALMEIRAS TVUNGET TIL AT FYRE SCOLARI

Libertadores var det store mål for Scolari og han opnåede at kvalificere Palmeiras ved at hente ligacuppen Copa do Brasil tilbage i juli måned. Satsningen på Copa do Brasil kostede point i ligaen og efter finalesejren mistede truppen motivationen til ligakampene, da Libetadores billetterne allerede var sikret.

Så Palmeiras dalede langsomt, men sikkert ned i nedrykningszonen. Offensiven manglede kreativitet. Den chilenske 10´er Jorge Valdivia har ikke kunnet bidrage med meget i denne sæson og mangler f.eks stadig at score første ligamål.

Scolari satsede fuldt ud på dødboldeksperten Marcos Assunção, der skulle smække bolden i ind feltet til den store argentinske angriber Hernán Barcos. Det er en effektiv taktik, men også voldsom primitiv, og da den 36årige anfører  Marcos Assunção blev skadet midt i sæsonen var Scolari sat skakmat. Han havde en bunke boldflyttere, der var fastlåste i den stramme taktiske spillestil, og uden Marcos Assunção faldt korthuset sammen.

Med Palmeiras på 18. pladsen med 5 point op til overlevelse var direktionen nødt til at ofre Scolari for at kickstarte truppen til de sidste 12 dramatiske spillerunder.

BUNDSTILLINGEN I BRASILEIRÃO EFTER 26. SPILLERUNDE

14. Nautico (9-4-13) 31 point

15. Bahia (7-10-9) 31 point

16. Coritiba (8-4-14) 28 point

---------------------------------

17. Sport (6-9-11) 27 point

18. Palmeiras (6-5-15) 23 point

19. Figueirense (5-7-14) 22 point

20. Atlético GO (4-8-14) 20 point

Som stillingen afslører, så har Palmeiras hele 8 point op til Bahia og Nautico, og det er (for) meget at skulle hente i 12 kampe, så det er hovedsageligt de 5 point op til Cortiba, som Palmeiras skal have fokus på at indhente.

Men udover de 5 points forspring står Coritiba med flere trumfkort i ærmet. De har hentet angriberen Deivid i Flamengo til en stærk slutspurt. Han har scoret 2 mål i de hidtil 3 kampe for Coritiba og den rutinerede måltyv ligner redningsmanden i offensiven.

I de sidste 12 spillerunder har Coritiba 7 hjemmekampe, og det kan gøre forskellen på sidste spillerunde. De to mandskaber skal stadig mødes i et sandt bundbrag, hvor Palmeiras har hjemmebanefordel. Eller det vil sige, at det har Palmeiras ikke alligevel. Det var tilskueruroligheder i 0-2 nederlaget til Corinthians og det har fodboldforbundet straffet med at fratage Palmeiras hjemmebanefordelen i opgøret mod Coritiba (12/10) som så i stedet bliver afviklet i Araraquara.

Med scoringerne fra nyindkøbte Deivid, en stabile pointhøst i de resterende 7 hjemmekampe og måske også en pointdeling mod Palmeiras i Araraquara, så skulle Coritiba undgå kunne nedrykning.

PALMEIRAS - BEDSTE CHANCE FOR OVERLEVELSE

Udover at opgøret mod Coritiba bliver en nøglekamp, så skal Palmeiras håbe på, at den nye træner Gilson Kleina kan skabe en ny stemning i truppen og løse nogle af de interne stridigheder i klubben.

Marcos Assunção - Hernán Barcos er stadig vanvittig vigtigt, men man skal også have en Plan B klar i taktikposen for at overliste modstanderne, og det kan komme fra en Jorge Valdivia, der helt sikkert er lykkelig over at komme af med Scolari.

Målsætningen fra Gilson Kleina er 21 point i de sidste 12 kampe, men der er en frisk "én kamp af gangen" holdning hos den nye træner, der kan blive redningsmanden for Palmeiras.

Men vi må ikke glemme Sport. Det hjælper ikke meget, at Palmeiras overhaler Coritiba, hvis det alligevel ender med, at Recife klubben Sport render med den sidste overlevelsesbillet.

Det ligner derfor en svær opgave for Palmeiras. Fyringen af Scolari kan være kommet for sent, og det er svært for Gilson Kleina at få vendt bøtten.

ALTERNATIVE ODDS

Der er odds 1,30 for Sport rykker ned, og de ligner topkandidat til at følge Atletico GO, Figueirense og Palmeiras/Coritiba.

Man kan også finde det beskedne odds 1,15 hos Unibet for Flamengo ikke rykker ned. Rio klubben besejrede topholdet Atletico MG i den udsatte midtugekamp, og de har nu skabt et forspring på 7 point ned til nedrukningsstregen.

  • Stort udvalg af sportsgrene
  • Ofte fokus på Skandinavien/DK
  • Stærk mobil platform

Interesseret i mere? Så sørg for at se vores daglige odds tips og betting tips.

Fremtidige tips

Onsdag 17. April 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
21:00 Bayern München - Arsenal: 2
2,75
Placer Bet
Torsdag 18. April 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
21:00 Atalanta - Liverpool: Over 5,5 hjørnespark af Liverpool
1,83
Placer Bet
Tirsdag 7. Maj 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
21:00 Eurovision: Irland går videre
3,50
Placer Bet
21:00 Eurovision 2024 - går videre: Island
4,55
Placer Bet
Søndag 26. Maj 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
11:00 Carlos Alcaraz Grand Slam titler 2024: : O Grand Slam titler
3,25
Placer Bet
11:00 Antal Grand Slams Novak Djokovic: : 0 sejre
2,70
Placer Bet
Fredag 14. Juni 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
21:00 Kommer med i den engelske EM-trup: Kalvin Phillips
2,00
Placer Bet
21:00 EM 24 - når finalen: ☆ Skotland ☆
101,00
Placer Bet
21:00 Gruppe C-special: Danmark går videre fra gruppespillet
1,75
Placer Bet
21:00 Gruppe D-special: Holland går videre fra gruppespillet
1,75
Placer Bet
21:00 EM24: går videre fra gruppen: Slo, Slk, Kro, Sch, Ser, Hol, Rum, Tyr
1,70
Placer Bet
21:00 Går videre: Italien
1,55
Placer Bet

Kommentarer

Feedback