18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Bradley Wiggins (DNB: Tony Martin) - Feltet: Draw no bet: 1

25. september 2013 kl. 09:00
20. sep. 2013 kl. 23:01 (Opdateret 13. dec. 2018 kl. 17:00) 20/09
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Kommentarer (4)
Chance (1-X-2): 36-47-17%
Betvalue: 103,88%
Spilbar ned til odds: 1,47
Rigtig/forkert:
Partybets Spil nu hos Partybets
VM 2013 enkeltstart – herre-elite

Tony Martin er favoritten til at vinde VM, men Bradley Wiggins viser i øjeblikket forrygende form. Det ligner således enten en britisk eller tysk sejr, mens Phinney og Cancellara skal fyre en kanon-enkeltstart af, hvis de vil overraske favoritterne.

Bemærk: Dette er et DNB-spil. Spillet går på at Bradley Wiggins vinder VM i enkeltstart, men indskuddet gives retur, hvis Tony Martin løber med sejren. Få forklaring på oddset længere i 'OM ODDSET'-afsnittet.

Derfor skal du spille den:

  • Wiggins viser storform i Tour of Britain lige nu, og han ser ud til at have fundet lidt af 2012-formen, hvor han var dominerende på enkeltstarterne.
  • Tony Martin har været sæsonens bedste enkeltstartsrytter, og normalt ville han være storfavorit til at vinde titlen.
  • Ruten passer bedst til Martin og Wiggins
  • Fabian Cancellara udtaler selv, at han ser Martin, Wiggins og Phinney som favoritterne. Han deltager, men fokuserer på linjeløbet.
  • Taylor Phinney har ikke imponeret alt for meget i de seneste enkeltstarter.

Det skal du holde øje med:

  • Man må aldrig afskrive Fabian Cancellara, særligt ikke fordi han er i topform, hvilket enkeltstartssejren i Vueltaen vidner om.
  • Taylor Phinney er et kæmpe talent, der allerede sidste år var tæt på at vinde VM.

OM ODDSET:

Dette spil går på at Tony Martin vinder VM i enkeltstart. Indsatsen returneres hvis Bradley Wiggins løber med titlen.

Følgende odds er brugt:

Bradley Wiggins vinder til odds 2,90 hos Partybets (54,55 % af indsatsen placeres her)

Tony Martin vinder til odds 2,20 hos Bet365 (45,45 % af indsatsen placeres her)

Benyt eventuelt BetXperts ’draw no bet’-værktøj, som kan hjælpe ved både oddsændringer og ved at fortælle hvor meget, du skal placere på de forskellige udfald: http://www.betxpert.com/odds-tools/draw-no-bet

NOTE TIL SPILLET:

Årets VM-rute har en stigning i starten af løbet, der er ganske kort, og herefter handler det ellers om en ret flad rute med mange, lange strækninger, der går lige ud. Det ligner dermed en tonserrute, og det bør passe Wiggins og Martin vældigt godt.

Konkurrenterne er Fabian Cancellara og Taylor Phinney, mens feltet herefter ikke bør have store chancer for at gøre noget som helst i kampen om guldet. Cancellara vil måske gerne vinde både enkeltstarten og linjeløbet, men det er linjeløbet, der betyder mest for ham, og med hans lavere vægt bør ruten ikke være helt oplagt for ham. Jeg ville ikke blive helt overrasket, hvis han misser podiet.

Ser man bort fra sejren på enkeltstarten i Vuelta a España (kuperet rute), så har han også været Tony Martin underlegen i lang tid, ligesom Wiggins i 2012 også var et niveau over ham. På den her type rute er det Martin og Wiggins, der favoriseres.

Taylor Phinney har ikke helt været imponerende i enkeltstarterne i den seneste tid, men jeg tror nu nok, han skal være med fremme. Han har dog ikke helt vist den forventede udvikling i enkeltstartsdisciplinen i denne sæson, hvilket måske skyldes at han har fokuseret mere på klassikere og andre områder – men jeg tror, han får svært ved at nuppe guldet.

Alt i alt ligner det en sejr til enten Tony Martin eller Bradley Wiggins. Normalt ville Martin være storfavorit (og odds 2,2 en lille gave), men Wiggins viser i den grad styrke under Tour of Britain, og jeg tager et spil på Wiggins til 2,9, men dog med Tony Martin i ’draw no bet’-varianten.

Læs mere i optakten: http://www.betxpert.com/artikel/vm-i-enkeltstart-det-tohovede-monster

  • Mange livebetting-markeder
  • Brugervenligt website
  • Tidlige odds
Feedback