18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Bologna - Lazio: Over 10,0 Hjørnespark AH

Match center
27. februar 2021 kl. 18:00 - Fodbold, Italien - Serie A
Stadio Renato Dell'Ara    Piero Giacomelli
25. feb. 2021 kl. 18:41 (Opdateret 28. feb. 2021 kl. 08:02) 25/02
161
+1
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Kommentarer (2)
Chance (over-præcis-under): 52-9-39%
Betvalue: 102,60%
Spilbar ned til odds: 1,75
Rigtig/forkert:
Bet365 Spil nu hos Bet365
Når romerne fra Lazio rejser en tur til Bologna, bør vi se en underholdende kamp hvor vi især kommer til at se en del hjørnespark. To hold der bruger kanterne meget og er gode i optakts spillet skal nok ligge op til en kamp med masser af indlæg.
Det taler for
 • Bologna er inde i en lidt svingede form. De tre point har på det seneste virket svære at få, hvor de kun imod Verona har vundet indefor deres seneste 5 kampe. Ellers de spillet et hav af uafgjorte kampe. Især på eget græs har de 1-3-1 i deres seneste 5 kampe. De kan med 3 point spille sig tættere på top 10, hvor de i min optik også hører til. 
 • Lazio havde en svær kamp på eget græs i Tirsdags da de taber 1-4 hjemme til Bayern Munchen. Det er dog ikke noget de kan dvæle for meget ved. Lazio klare sig fint i ligaen hvor de har 4-0-1 i deres seneste 5 kampe. De ligger nr. 6 og kan med 3 point rykke i top 4. Så der er masser af jagte selvom energien kan være lav. 
 • Begge hold er rigtig gode til at skabe chancer på indlæg. Især Lazio bruger meget kanterne til at angribe med, hvor imod Bologna ikke ville have noget imod at stille sig tilbage og satse på omstillinger. Hjemmeholdets forsvar skal nok give Lazio nogle hjørnesparks muligheder væk. Imens er Lazio ikke et hold står godt imod omstillinger, så der kan Bologna skabe deres chancer. 
 • Der er har været 10 eller flere hjørnespark i 4/5 af Bolognas seneste kampe.  Der har været 10 eller flere hjørnespark i 2/5 af Lazios seneste kampe. Bologna får i snit tilkæmpet sig 5,73 hjørnespark pr. kamp og samtidig giver de 5,36 væk på eget græs. På fremmed græs får Lazio tilkæmpet sig 4,27 hjørnespark pr. kamp og giver 4,09 væk. 
 • Seneste 2 indbyrdes kampe er også gået over! 
 • Jeg ser Bologna stille sig en smule afventende også angribe Lazio når der mulighed. Lazio kan komme til opgøret en smule udmattet efter deres midtuge kamp. Så Bologna bør have energien til at angribe så snart der er rum. Lazio ser jeg, at de sætter sig på spillet fra start og går efter det hurtige mål. 
Hold øje med
 • Begge hold kan komme lidt mere defensivt ud til opgøret. Det tror jeg nu ikke, da begge hold helst gerne skulle jagte de 3 point. Men Lazio kan være trætte efter opgøret i midtugen og derfor stille sig mere defensivt og lade Bologna skabe spillet. 
 • Slaget kan blive rykket mere op på midtbanen end i enderne. Det kan skabe en kamp der både er chancefattig og fattig på hjørnespark. 
 • Lazio er klart det mere offensive hold hvor Bologna imod de små hold er mere offensive end når de møder de størrer. Derfor sker det også at der er flere hjørnesparks situationer i Bolognas kampe imod de små hold, da de tilkæmper sig en del i jagten på standard situationer. Lazio har det fint med midtbane spillet og kreative indlægs spil langs kanterne. 
 • Begge hold kan i princippet stille sig tilfredse med 1 point. Det ser jeg dog forholdvis usansynligt at de gør. Men det kan ikke afvises at står der 1-1 efter 70 minutter at kampens energi bliver tonet lidt ned. 
Oddsmarked

På det rene 1X2 marked kan man ved bet365 få odds: 3,50 - 3,60 - 2,05. Det giver et CV på 27% - 26% - 46%. 
Oddset på en ren Lazio sejr syntes jeg er lidt lavt. 
Et interessant spil kunne dog være et spil på at begge hold score i kampen. 

Generelt er Bologna et hold der godt kan lide disse standard situationer. Derfor syntes jeg faktisk også prisen er passende. Rammer vi præcis 10 hjørnespark får vi pengende retur, men vi håber selvfølgelig på flere end 10. 

 

Som sagt ser jeg kampens forløb som værende, at Bologna nok stiller sig lidt mere afventende og Lazio der kommer ud for, at sætte sig på spillet og dermed hurtigt skabe chancerne. Når Lazio angriber skaber de også det rum som Bologna kan udnytte og derfor kan det gå hurtigt og det bør give os gode muligheder for en del hjørnespark. 

Trup nyt: 
Bologna forventer jeg i en4-2-3-1 formation. 
Skorupski - De Silvestre - Soumaoro - Danilo - Tomiyasu - Svanberg - Dominquez - Sansone - Soriano - Orsolini - Barrow. 
Bologna må undvære Santander - Dijks - Farago & Hickey.

Lazio forventer jeg i en 3-5-2 formation.
Reina - Gabarron - Acerbi - Musacchio - Marusic - Savic - Leiva - Alberto - Lulic - Immobile - Correa.
Lazio må undvære Proto - Felipe - Radu - Escalante. 

Kilder

Whoscored.com - Thestatsdontlie.com - Oddsportal.com - Betxpert.com - Flashscore.com - Gazzetta.it - Bolognafc.it - Sslazio.it 

 • Stort udvalg
 • Tidlige odds
 • Markedets bedste livebetting

Kommentarer

Feedback