18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Bodoe/Glimt - Tromsoe: 1

Match center
9. maj 2021 kl. 18:00 - Fodbold, Norge - Eliteserien
Aspmyra Stadion
Se kampen på Eurosport Player|Discovery+
2. maj. 2021 kl. 10:59 02/05
139
+2
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Kommentarer (6)

Ligamester Bodø Glimt klar favorit mod oprykker.

Chance (1-X-2): 62-21-17%
Betvalue: 108,50%
Spilbar ned til odds: 1,61
NordicBet Spil nu hos NordicBet

Bodø Glimt vant ligaen med utrolige 26-3-1 / 103-32. Alle rekorder blev slået i en vanvittig sæson.  Glimt har beholdt de fleste af sine spillere og har hentet fornuftig ind. Tromsø blev og ligamester i 2020 da de rykket op fra 1.div. Tromsø har også handlet lidt ind, men har det svært økonomisk og har begrænset med muligheder for at styrke holdet. 

Glimt har i årevis spillet 433 og har stort set haft sine gode perioder når de har haft mange spillere fra lokalområdet og holdt fast i spillestil og haft en træner som kan man 433. For nogle år siden blev Kjetil Knutsen manager og han skabt en stærk vinderkultur i klubben og lidt utypisk norsk så spiller Glimt på mere eller mindre samme måde, uanset modstander. Glimt havde tre spillere som fik det mest af opmærksomheden forrige sæson - alle er nu fortid i klubben. Hauge blev tidlig klar for AC Milan, Zinckernagel dro gratis til Watford og Junker fik til slut presset igennem en overgang til kinesisk fodbold.  Disse tre scoret 61 af de 103 mål - så de er ikke så nemme at erstatte. En af de større talenterne i Glimt, Boniface blev alvorlig skadet og er ude hele sæsonen.

Glimt har hele tiden vist at de ville miste en del spillere og var tidlig ude at hente nye spillere ind. Hugo Vetlesen(Stabæk), Kongsro(Åsane), Sørlie(Kristiansund), Lindahl(Degerfors), Kvile(Åsane) og Moberg(Silkeborg). I tillegg blev Fet kjøpt efter at han var på lån forrige sæson, Morten Konradsen var længe skadet og har nu fået en god pre season. Specielt Sørlie ventes at gå ret ind på holdet og som erstatter for Junker har Glimt hentet Botheim - som blev fristillet af Rosenborg. Mindst like positivt er det at Glimt har klart at holde på nøglespillere som Bjørkan, Lode, Satlnes og Berg. To af disse har kommet med på det norsk landshold.

Glimt kan dermed stille med samme defensiv og midtbane, men med et helt nyt offensiv. Ud i fra tal forrige sæson så er det naturlig at tro at Glimt bliver svagere denne sæson, men for de som kendte Junker/Zickernagel fra dansk bold, så er det vel ikke for dristig at sige at de ikke er umulig at erstatte.

Glimt blev hele norges darling forrige sæson, men har i vinter blevet mindre populære. I et så konservativt land som Norge, så møder man modstand om man ikke gør som de fleste andre - og Glimt gik fullstændig i mod strømmen da de valgte at rejse utenlands på træningslejr. Flere klubber gik ud og mente at man skulle boikotte dem i vendskamperne i vinter! øget opmærksomhed i den forbindelse og suksessen i 2020 kan måske forstyrre Glimt, men det virker som om de har holdt bakkekontakten og igen vil være med at kæmpe om guldet.

Tromsø har noget sværere med at tiltrække sig nye spillere, så de har hentet flere spillere fra lavere div. Hovedsaglig fra Nord Norge(Alta, Tromsdalen, Fløya) og lidt mere spændende har de hentet Totland i Sogndal, Sivertsen i Kristiansund, lånt Espejord i Heerenveen og Amundsen i nettop Bodø Glimt og så tre spillere fra HamKam. Specielt Tromsø favoritten Espejord kan blive vigtigt hvis Tromsø skal holde sig oppe.

Disse to mødtes i en vendskamp i Bodø i april og da endte det 1-1.

Det er et rivalopgør. Det er de to eneste store klubber nord for Trondheim.

Glimt har spillet 26 hjemmekampe uden tab. Sidste 16 hjemme er vundet(12 har dækket -1.5)

Det har været en lang pre season hvor de norske klubber ikke har fået spillet nok vendskampe, haft svært ved at rejse udenlands, præsset økonomi, det er derby kamp og det er 1.kamp - det er og usikkert om glimt uden få kampe til at bygge nye relationer - er gode allerede fra dag 1.

  • Tidlige odds
  • Stort udbud af over/under
  • Stærk app

Kommentarer

Feedback