18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Bodoe/Glimt - Sarpsborg 08: 1

Match center
28. juni 2020 kl. 18:00 - Fodbold, Norge - Eliteserien
Aspmyra Stadion    Mohammad Aslam
22. jun. 2020 kl. 23:00 (Opdateret 28. jun. 2020 kl. 19:56) 22/06
254
+2
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Kommentarer (1)

Glimt fortsetter med storspillet fra ifjor

Chance (1-X-2): 68-17-15%
Betvalue: 105,40%
Spilbar ned til odds: 1,47
Rigtig/forkert: 2-1
Bwin Spil nu hos Bwin

Glimt blev nummer to ifjor og har startet denne sesongen helt forrykende med ti scoringer i sine to første kampe. Sarpsborg rykket nesten ned ifjor og har heller ikke set gode ud i 2020.

Dansker klubben Glimt har startet sesongen fantastisk. De lå under to gange mod Viking ude i første kamp, men vant 4-2. Kasper Junker havde målgivende, mens Zinckernagel både scoret og la op til et mål.

Storspillet fortsatte i kamp nummer to, hvor KFK blev slået 6-1 i Bodø. KFK tabte kun fire udekampe ifjor er bruger at være vanskelige at bryde ned. Junker blev kampens spiller med tre scoringer. Zickernagel sto igjen bag et mål og 3.danske, Skytte afsluttet til 6-1. Forøvrig efter målgivende af Ola Solbakken.

Glimt sagde fravel til mange af sine bedste spillere foran denne sesongen, men har erstattet dem fint. 

Glimt var bunnsolide hjemme forrige sesong med kun et tab.

Sarpsborg udviklet sig fint med Geir Bakke som sjef og var faktisk med i Euro Cup gruppespil for noen år siden. Ifjor endte det nesten med nedrykk.

De har startet med 2x 1-0 tab uden og de har slidt med at skabe sjanser.

Begge hold spiller torsdag. Sarpsborg møder Godset hjemme og en sejer her kan give selvtillid.

Mere spennende er det med Glimt sin torsdags kamp. De skal møde "storebror" Rosenborg i Trondheim. RBK har haft en grusom start på sesongen med 0 scoringer et poeng iog tab mod rivalene Molde. Treneren som har været presset det mest af sin periode i RBK er nu under gevaldig press. Oddsen indikerer dog at RBK kan få det svært mod Glimt. RBK er nødt til at dominere kampen og skabe langt mere end hvad tilfeldet så langt har været og det mod måske ligaens bedste kontringshold. 

Bør man vente til efter torsdag med at spille på søndags kamp? Vil en Sarpsborg sejer og Glkimt tab sende oddsen på Glimt sejer op? Næppe. Da er det heller større risiko for at Glimt faktisk matcher en haltende ligafavoritt og at oddsen synker på Glimt sejer søndag.

Glimt har ingen spillere i fare for suspensjon med mindre de bliver udvist og heller ingen skader pt. 

PS. Jeg overså 1,56 Comeon.

  • Stort spiludbud
  • Fremragende livebetting-sektion
  • Stærk mobil platform

Kommentarer

Feedback