Annonce

Bliver Benzema i Madrid?: ja

1. september 2015 kl. 23:59
2. maj. 2018 kl. 15:58 02/05

Kommentarer (1)
Denne side indeholder henvisnings-links
Chance: 85%
Betvalue: 127,50%
Spilbar ned til odds: 1,18
Rigtig/forkert:
Betsafe Spil nu hos Betsafe

Bliver Benzema i Madrid i dette sommer-transfervindue?

Lad mig først kort opremse argumenterne imod:

Der er pt. blevet pisket en stemning op om at Arsenal vil blive engelske mestre, hvis de købte en ekstra klasseangriber i skikkelse af Benzema - yderligere forstærket af deres nederlag i deres første kamp i sæsonen.

Samtidig siges det, at Real Madrid eksperimenterer med at spille med kun to angribere, dette skulle så være Ronaldo og Bale, og dermed er Benzema i overskud i Madrid. Der i øvrigt før har chok-solgt profiler, nemlig da de for to år siden ud af det blå pludselig solgte Özil til netop Arsenal.

Utallige tvivlsomme blogs og "journalister" mener handlen er så godt som hjemme, og Benzema er ligefrem flere gange blevet rapporteret allerede at have klaret lægeundersøgelsen i Arsenal.

Her kommer så argumenterne for dette spil:

Arsenal har fine angrebskræfter oppe foran, Giroud og ikke mindst Alexis Sanchez. Wenger har sagt at han er fint tilfreds og ikke specielt er på udkig efter en ny angriber.

Det er allerede et godt argument for spillet. Men hovedargumentet er Real Madrids situation.

Klubben har kun tre klasseangribere, og kun Benzema som kan spille i midten. Hvad end der skal spilles 4-3-3 eller 4-4-2, så er det helt utænkeligt at man vil gå ind i den nye sæson som starter lige om lidt med kun to angribere til de to eller tre pladser. Tværtimod viste sidste sæsons afslutning med skader til Bale og Benzema, at man faktisk allerede er for tyndt besat her. Jeg kunne sagtens se de købte en ny offensiv mand uden at sælge nogen af dem de har.

Sælger man Benzema, skal man ud at købe en ny verdensklasseangriber - og hvem skulle det være? Morato er lejet ud et år endnu, Zlatan er ved at være for gammel og alt tyder på at Cavani bliver i PSG. Man kommer hurtigt til at bruge væsentligt flere penge end man har fået ind på en dårligere spiller.

Og vigtigst: Real Madrid er slet ikke en sælgende klub. Den sæson man solgte Özil var den man havde købt bl. a. Bale, og dermed var en god rundt milliard i minus på transferkontoen. I år har man ikke købt noget af betydning, og selv et par hundrede millioner til de Gea, hvis det skulle blive til noget, er småpenge for Real.

Og så endelig rygterne: De kommer alle fra tvivlsomme blogs og netsladder på jagt efter nemme klik, men der er intet fra seriøs side, som tyder på en handel er under opsejling. Real Madrid har afvist historien fuldstændig. Benzemas agent har afvist den 100 procent. Og da Wenger for nyligt blev spurgt om de prøvede at købe Benzema, var svaret:"Nej. Absolut ikke!".

Der kan selvfølgelig også komme andre klubber ind i billedet (F. eks. Manchester United), men jeg tvivler ærlig talt på at Real Madrid vil skyde sig selv i foden ved at sælge Benzema til nogen som helst så tæt på transfervinduets lukning. Jeg kan ikke se mere end max 15. procents chance for at han skulle blive solgt. Så mine penge er på, at Benzema bliver i Real til det absurde odds 1,5!

  • Stort udvalg
  • Livebetting i toppen af markedet
  • Højt support-niveau
Feedback