18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

BIG - Heroic: (AH: -1,5 Maps) 2

23. oktober 2020 kl. 13:00 - DreamHack Open Fall 2020
23. okt. 2020 kl. 00:44 (Opdateret 23. okt. 2020 kl. 14:41) 23/10
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Kommentarer (2)

DreamHack Open Fall 2020

Chance (1-X-2) inklusiv handicap: 66-0-34%
Betvalue: 105,40%
Spilbar ned til odds: 2,94
Rigtig/forkert:
Betfair Sportsbook Spil nu hos Betfair Sportsbook
To hold der altid godt kan lide, at spille tætte kampe. Kan Heroic lukke kampen hurtigt, eller vil BIG mere, end de viste senest mod Vitality?
Det taler for
 • Heroic har vundet de sidste 2/3 indbyrdes. Det er godt nok kun blevet til 1 x 2-0 til Heroic, men havde man set kampene, kunne de alle sagtens havde været endt 2-0 til Heroic.
 • Heroic har den seneste måned allerede slået BIG, Astralis & OG 2-0. Derudover skal de ud og vise, hvorfor de lige nu er verdens bedste "online" hold eller i top3 hvert fald. Rammer Heroic det niveau de har haft de seneste 1-2 måneder. Så er Heroic gode favoritter til ren sejr, men også gode muligheder for en 2-0
 • BIG holdet er langt fra, hvor de var for bare en måned eller halvanden siden. Tager vi bare de seneste kampe, så der 2 kampe ud af de 5, hvor spillet sejler. Bliver revet over til både Faze og Vitality. Derudover sidder spillet der bare ikke, som det gjorde. Timingen er dårlig, kommunikationen fejler mere, end den plejer. Formkurven er dalende. Det bestemt ikke det sikre BIG hold, vi ser mere.
 • En trio bestående af tre store talenter i Niko, Stavn & Teses. Tre spillere man skulle tro, havde spillet top5 cs i flere år. Ja der dukker lidt fejl op her og der. 1.09, 1.12 & 1.11 i rating. Deres impact 1.07, 1.10 & 1.17. De bringer mere fire-power til serveren, end BIG kan håndtere. Dertil skal det med, at Cadian har ramt sin anden ungdom. Fint niveau samtidigt med, at han dirigere 4 unge.
 • Raw fire-power, taktisk og kampform, der ligger Heroic bare bedre. Tabsen, Tizian & k1to er tre herre der lå godt stykke over 1.05 i rating, for kort tid siden. Deres niveau lige nu, er ringe i forhold til hvor de lå. Hold mod hold, der har Heroic en del flere strenge, at spille på. BIG er afhængig af to mand, skal levere.
 • Nuke, Vertigo, Overpass & Mirage burde være de fire maps, vi ser i vetoen. Inferno & Mirage er i min bog, meget lige. Overpass & Nuke, der har jeg bare Heroic, som favoritter. Rammer Heroic, bare i nærheden af, deres A-game, så har jeg godt nok svært ved, at se BIG følge med.
Hold øje med
 • Vi skal ikke mange måneder tilbage, hvor BIG viste noget, af deres bedste online spil i lang lang tid. Rammer BIG bare tæt på deres topniveau, så ser det svært ud for Heroic.
 • BIG har en bred map pool. 6/7 maps bliver spillet .Nogle bedre end andre. Men BIG kommer til, at kunne udfordre Heroic på samtlige maps. Heroic kommer ikke sovende til noget her.
 • Heroic smider rigtig mange dumme runder. De er endnu et meget ungt hold, som mangler noget LAN erfaring. Trods dette er online, så kunne den erfaring som lan giver, godt give dem noget positivt her. Der sker for mange individuelle fejl endnu. Dumme runder og maps, bliver tabt. Så selvom Heroic har kontrol, kan denne ryge meget hurtigt. En ting BIG vil udnytte.
 • Duoen Syrson & Xantares gør ondt på alle. 1.10 & 1.10 i rating. 1.14 & 1.05 i impact. To herre med en fire-power der kan matche de fleste hold/spillere. Nærmer de sig, deres topspil, så har BIG uden tvivl en chance i denne kamp. Gider Tizian eller Tabsen, at lege med. Så får Heroic en del, at se til.
 • Selvom Heroic er nummer 2 i verdenen. Så har holdet kun vundet 3 kampe ud af de seneste 9 kampe. Selvtilliden kan sagtens havde fået, et rids i lakken. Hverken spillet senest mod Sprout eller North, var super overbevisende.
Oddsmarked

Ikke alle har åbnet odds på denne kamp - værdi er der hos bookies uden licens og comeon samt Onsidebetting.

Mirage har altid været et map, Heroic har følt sig fint hjemme på. Et map, hvor man har slået de bedste hold i verdenen. Formen på mappet har dog været lidt faldende, og man har tabt nogle dumme kampe. Det så dog godt ud senest mod Sprout, hvor Heroic viste flot spil. BIG har vundet de sidste to gange på mappet mod Heroic, godt nok 16-14, men alligevel et map, hvor de har vist flot spil også. Så helt lige map i vente, hvis vi skulle ende på Mirage.

Inferno er et map BIG har svingende præstationer på. Kun en sejr efter OT mod Godsent er det blevet til. Dertil har der været 5 nederlag.  Så en sejr i hele Oktober måned. Ikke overbevisende på nogen måde. Heroic har omvendt, heller ikke set for gode ud. De har tabt deres seneste 3 kampe på mappet. 

Jeg har dog svært ved, at have BIG som storfavorit på nogen maps. Der er et par stykker, som er helt lige. Det er trods alt to hold er ligger meget godt til hinanden. 

Ren sejr til Heroic 1.7 ser jeg også lidt værdi i. Jeg går dog efter det lidt mere krydret odds.

Rammer BIG det spil, de gjorde mod Vitality, så denne kamp slut før den startede. Men spiller de som de gjorde mod Faze for bare 8 dage siden, så det måske Heroic der har tabt før kampen er startet. Omvendt, så der ikke langt fra succes til fiasko i denne online cs verden, vi lige nu befinder os i. Heroic har ikke vundet mange kampe på det seneste, så det kan måske give lidt hak i selvtilliden.

Kilder

www.hltv.org

www.Betbrain.com

www.oddsportal.com

Deres respektive twitter kontoer + evt hjemmesider

 • Høje odds på 2-vejs spil
 • Hyppige promotions til kunder
 • Stort livebetting-udbud
Feedback