18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Besiktas - Konyaspor: Halvleg/fuldtid: 1/1

Match center
7. februar 2021 kl. 17:00 - Fodbold, Tyrkiet - Spor Toto Super Lig
Vodafone Stadyumu
2. feb. 2021 kl. 21:52 (Opdateret 7. feb. 2021 kl. 18:53) 02/02
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Kommentarer (1)
Chance: 43%
Betvalue: 107,50%
Spilbar ned til odds: 2,33
Rigtig/forkert: 0-0/1-0
Bet365 Spil nu hos Bet365

Besiktas tager ingen chancer på egen bane.
Konyaspor forsøger at holde sig over nedrykningsstregen ved at gå efter point i de kampe, hvor marginalerne er med dem, men mod Besiktas kan det blive rigtigt svært. Hjemmeholdet skal vinde for at bevare deres position i toppen af tabellen, mens Konyaspor nok vil pakke sig helt ned og se kampen an. Besiktas har lettere ved at lukke kampene, når de spille hjemme i Inönü, hvilket også må være målet i denne kamp. 

Det taler for spillet:

 • Besiktas har næsten alle spillere klar (venstrebacken Yilmaz er ude), og det betyder at omstændighederne for at levere deres agressive spil, som de plejer på hjemmebane, bør være tilstede. 
 • Besiktas er sammen med Alanyaspor de bedste i SüperLig til at udnytte deres hjemmebanefordel. Ser man bort fra den dårlige start på sæsonen, formåede Besiktas at lave en serie på 8 sejre i streg. 
 • Konyaspor kommer til Istanbul for at grave sig ned - ingen tvivl om det, men det giver Besiktas mulighed for at sætte sig tungt på Konyaspors banehalvdel fra start. 
 • Konyaspor klarer sig generelt bedst, når de er kommet helskindet igennem 1. halvege, hvilket Besiktas med sikkerhed vil forsøge at undgå. Det handler om at låse op for Konyaspor så hurtigt som muligt, da man ellers vil opleve frustrationer som minutterne skrider frem. 
 • Hjemmeholdet holder bolden mest på jorden, og her er deres baneforhold, som er tyrkiets bedste, helt oplagt. Det har vist sig at være perfekt for hurtige Nkodou og Ghezzal, der godt kan lide at løbe med bolden. 

Hold øje med:

 • Konyaspor har skrabet point sammen på mange interessante måder i denne sæson. Mange gange har de formået at parkere bussen, hvor så man har fået succes med kontra, eller ventet på et evt. rødt kort til modstanderne, for så at slå til. 
 • Besiktas er blandt ligaens mere agressive hold, mens Konyaspor ingen udvisninger har fået. Det kan netop blive en kamp, hvor Konyaspor satser på at pille ved hjemmeholdets nerver. 
 • I skrivende stund har hverken Besiktas eller Konyaspor spillet midtugens runde, hvorfor der til weekendens kamp kan opstå skader/karantæner, der kan ændre værdien i oddset. 
 • Besiktas er ligaens mest scorende hold, men er samtidig mere svækket defensivt, end f. eks. Fenerbahce og Galatasaray. Besiktas har indkasseret 25 mål efter 21 spillerunder. 

Forventede startopstillinger:
Kommer onsdag aften kl. 20.00
* Opdateret torsdag d. 4. februar
Besiktas må undvære Bernard Mensah, der skal sidde ude med karantæne.

Besiktas: Destanoglu - Rosier - Vida - Wellinton - N'sakala - De Souza - Hutchinson - Ghezzal - Larin - Nkodou - Aboubakar. 

Konyaspor: Birnican - Skubic - Calik - Bardakci - Guilherme - Jevtovic - Hadziahmetovic - Sekidika - Cikalleshi - Milosevic - Kravets.

Oddsmarked:

Lige nu virker oddset til en Besiktas sejr i min optik højere end den burde være, hvilket muligvis skyldes at den indeværende runde endnu ikke er slut, og at begge hold endnu ikke har spillet deres kampe. Besiktas til at vinde halveg/fuldtid (1/1) til odds 2,50 hos Bet365 virker attraktivt. Alternativt kan man vælge en ren Besiktas sejr til 1,60 hos selvsamme bookmaker. 
Mit CV for en ren Besiktas sejr: 63%

Kilder: Mackolik - Sporx - BeInsports - Transfermarkt - Hürriyet - Fanatik

 • Stort udvalg
 • Tidlige odds
 • Markedets bedste livebetting

Kommentarer

Feedback