18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Besiktas - Galatasaray: Under 1,5 1. halvleg (1H)

Match center
17. januar 2021 kl. 17:00 - Fodbold, Tyrkiet - Spor Toto Super Lig
Vodafone Stadyumu
15. jan. 2021 kl. 23:24 (Opdateret 17. jan. 2021 kl. 17:49) 15/01
92
+1
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Chance (Over-Under): 32-68%
Betvalue: 102,00%
Spilbar ned til odds: 1,47
Rigtig/forkert:
NordicBet Spil nu hos NordicBet

Forsigtighedsprincippet kan være dominerende i Istanbul derbyet. 
Både Galatasaray og Besiktas har generelt været gode til at score mål i denne sæson, men i wekendens derby kan vi komme til at se to meget forsigtige hold, der venter på de helt "rigtige" tidspunkter, hvilket kan komme langt ind i 2. halveg. Det er længe siden at de tre største klubber Galatasaray, Fenerbahce og Besiktas har været i en så tæt kamp, hvilket også indikerer at man for guds skyld ikke må tabe denne kamp. 

Det taler for spillet:

 • Besiktas træner Sergen Yalcin er normalt ikke så glad for kompakt og defensiv fodbold, men lige netop i denne kamp, kan han blive nødt til at frasige sig sine principper. 
 • Hos Galatasaray er der endnu engang problemer mellem ledelsen og træner Fatih Terim, og et nederlag ovenpå alt dette vil ikke se pænt ud. Fatih Terim har i de senere år mange målfattige derby kampe på cv'et og har dermed også frasagt sig sine offensive principper. 
 • Galatasaray har kun indkasseret 14 mål efter 17 spillerunder, hvoraf 5 af målene har været målmandsdrop. Det er med andre ord et solidt forsvar gæsterne kommer med til kampen. 
 • Kigger man på de seneste fem indbyrdes kampe, har de alle haft målfattige 1. halvege, som er gået under linjen 1,5. 
 • Galatasaray har ikke verdens hurtigste spillere, og styrken ligger i pasningsspillet, men mod forsigtige modstandere, som besiktas nok vil være i denne kamp, kan det blive svært at få succes med en høj boldbesiddelse. 
 • Der forventes sne i Istanbul på kampdagen, og det kan generelt trække tempoet ned. 

Hold øje med:

 • Besiktas er uden karantæneramte midterforsvarer, Wellinton, der nok skulle have haft til opgave at dække Galatasarays angriber, Diagne. Diagne er en vaskeægte boksspiller, der primært scorer sine mål ved indlæg og ved at positionere sig rigtigt. 
 • Hos Besiktas er der den hurtige og driblestærke angriber, Aboubakar, der også scorer mål på stribe. Hans kvikke bevægelser kan dog pludselig skabe problemer for Galatasarays forsvarsspillere, Luyindama og Marcao, der ikke er de hurtigste. 
 • Hvis et af holdende får et tidligt mål, kan begge trænere miste tålmodigheden og vende tilbage til deres offensive principper. Det gælder især for Fatih Terim, der er uvenner med ledelsen, og har meldt ud at hans kontrakt udløber til sommer. 
 • Galatasarays offensive spillere er ikke så gode til at hjælpe i forsvaret, når det gælder. Det kan give hjemmeholdets backs mere plads. Især Rosier på højrebacken hos Besiktas er med til at bygge spillet op, når han kan komme til det. 

Fravær/forventet startopstillinger: 

Besiktas mangler som nævnt forsvarsspilleren Wellinton, men kan udover dette stille i stærkeste opstilling, som nok kommer til at se ud på følgende: Destanoglu - Rosier - Montero - Vida - Yilmaz - Hutchinson - Uysal - Josef - Ghezzal - Larin - Aboubakar.

Galatasaray mangler stadig den kronisk skadede Falcao, som man efterhånden har opgivet at få succes med. Den faste målmand Muslera er tilbage i træning efter 8 måneder med skade, men forventes ikke at starte inde. Derudover er man også uden den norske højreback, Omar, der nytårsaften var ude for et uheld med fyrværkeri. 
Forventet startopstilling: Kocuk - Linnes - Luyindama - Marcao - Sarrachi - Taylan - Belhanda - Turan - Kilinc - Feghouli - Diagne. 

Oddsmarked:

Mange ting i optakten taler for en uafgjort, og jeg tænker også at der klart kan findes værdi i X, men på den anden side tænker jeg at situationen med transfers, økonomi og ledelse i begge klubber er så anspændte, at et enkelt mål, udvisning, manglende udvisning, diskutable VAR-kendelser mm., kan få temperamentet op til det højeste. Derfor holder jeg mig til under 1,5 mål i 1. halveg som kan fås til odds 1,50 hos NordicBet. 

Kilder: BeInsports - Sporx - Footystats - Transfermark - Fanatik - Mackolik

 • Tidlige odds
 • Stort udbud af over/under
 • Stærk app

Kommentarer

Feedback