18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Besiktas - Ajax: (AH: -1,5) 2

Match center
24. november 2021 kl. 18:45 - Fodbold, Europa - Champions League
Vodafone Stadyumu    Irfan Peljto
5. nov. 2021 kl. 10:48 (Opdateret 24. nov. 2021 kl. 20:38) 05/11
491
+2
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Kommentarer (7)
Chance (1-X-2) inklusiv handicap: 61-0-39%
Betvalue: 111,15%
Spilbar ned til odds: 2,56
Rigtig/forkert: 1-2
Unibet Spil nu hos Unibet

Game over for Besiktas
Der var store forventninger til Besiktas ved sæsonstart, da de netop pga. Champions League hentede Pjanic, Batshuayi og Teixeira. Umiddelbart har det dog vist sig, at de blot er navne, der pynter på papiret, for på banen har præstationerne på ingen måder levet op til forventningerne og man må nok erkende at Champions League er en tand for svær til de tyrkiske hold. Tyrkerne ligner nogle der har smidt håndklædet i ringen og troen på at udrette noget er lig med nul. Fokus må derfor endnu engang være rettet mod den hjemlige liga, hvorfor Ajax med god grund kan besøge Istanbul og sikre sig en sejr - endda en målrig af slagsen!

Det taler for spillet:

 • Besiktas har stort set ikke noget håb tilbage i Champions League og har fået et knæk i selvtilliden efter fire nederlag streg. 
 • Der var store kvalitetsforskel at se i de fire kampe, som Besikas har spillet mod Sporting, Ajax og Dortmund. Særligt i defensiven har Besiktas haft store udfordringer. Dødbolde er generelt en svaghed for Besiktas, kontra Ajax, der i høj grad er effektive ved disse. 
 • Inden dette opgør, skal Besiktas spille mod Alanyaspor i ligaen, som forventes at blive en hård omgang. Besiktas har en forholdsvis "ældre" trup, der ikke har en særlig imponerende løbestatistik, og mod Alanyaspor, som er det stikmodsatte, bliver Besiktas med sikkerhed nødt til at præstere ud over det sædvanlige. 
 • Besiktas har det fint med bolden, men problemerne opstår, når spillerne skal positionere sig, mens modstanderne er i boldbesiddelse. Her har de større navne som Ghezzal, Batshuayi, Larin og Teixeira ikke den fornødne arbejdsmoral. 
 • Matematisk set har Besiktas stadig en chance i gruppen (3.plads), men det kræver at man vinder de sidste to kampe med mange mål, hvilket med nuværende formkurv er ren utopi. 

Hold øje med:

 • Besiktas kommer til at spille kvit og frit og uden bekymringer. Det kan nogle gange være en så stor fordel, at man præsterer over det forventede. 
 • Ajax er sikret avancement i gruppen og kan med et enkelt point mere sikre sig 1. pladsen. Der er dermed heller ikke lagt op til at Ajax vil storme frem eller forsøge at "ydmyge" modstanderen. 
 • I det første opgør, hvor Besiktas og Ajax mødte hinanden, spillede hollænderne heller ikke i 5. gear. De gjorde snarere det nødvendige. 
 • Selvom Besiktas på papiret har fået meget tæv i Champions League, har de både mod Dortmund og Sporting (i det første opgør) haft perioder i kampene med mange muligheder. Batshuayi, Pjanic, Teixeira og Ghezzal kan, når Besiktas har bolden, godt trylle lidt. 

Forventede startopstillinger:

Besiktas: Destanoglu - Rosier - Vida - Wellinton - Yilmaz(Meras) - Hutchinson - Pjanic - Ghezzal - Teixeira - Larin - Batshuayi.

Ajax: Pasveer - Mazraoui - Timber - Martinez - Blind - Gravenberch - Alvarez - Antony - Berghuis - Tadic - Haller

Oddsmarked: Jeg er tidligt ude med dette spil, da jeg forventer en ren Ajax sejr til at ligge på odds omkring 1,30-1,40, når dagen nærmer sig. Unibet tilbyder odds 2,85 for en asian handicap (-1,5) sejr til Ajax. 

Kilder: BeInsports - Aspor - TRTspor - Transfermarkt - Mackolik

 • Stort udvalg af sportsgrene
 • Ofte fokus på Skandinavien/DK
 • Stærk mobil platform

Kommentarer

Feedback