18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Bernhard Eisel - Danilo Hondo: Bernhard Eisel

6. juli 2010 kl. 12:40
6. jul. 2010 kl. 02:14 (Opdateret 13. dec. 2018 kl. 17:00) 06/07
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Kommentarer (6)
Chance: 65%
Betvalue: 113,75%
Spilbar ned til odds: 1,54
Rigtig/forkert:
Bwin Spil nu hos Bwin

Dette spil går på at Bernhard Eisel slutter foran Danilo Hondo på 3. etape i årets Tour De France.

Jeg er helt uenig i bookmakernes vurdering af Bernhard Eisel vs Danilo Hondo. Bernhard Eisel er både en bedre sprinter og bedre til at køre på brosten. Det sidste får han brug for på 3. etape, da Tour ledelsen i år har valgt at rytterne skal køre på brosten på netop denne etape. Hvis begge ryttere havde en fri rolle, ville Eisel uden tvivl være stor favorit og endda med en god chance for etapesejr.

Der er dog bare det at hverken Eisel eller Hondo har sådan en rolle på deres hold. Spørgsmålet bliver hvor frie tøjler de får. Jeg tror ikke at Hondo får nogen særlig bunden rolle, men tilgengæld tvivler jeg også på at han får lov til at gå efter en etapesejr. Den største sandsynlighed er at han blot triller igennem etapen.

Eisel derimod er mere usikker. Han har en reel chance for at tage en etapesejr og etapen passer faktisk ret perfekt til ham. Der er brosten, men formentligt ikke nok til at han bliver sat (ligesom han f.eks. er blevet i Paris-Roubaix) og i en mindre gruppespurt vil han være en af favoritterne. Når det er sagt kan man risikere at han skal hjælpe Rogers og Martin over brostenene og derfor ikke får lov til at køre hans egen chance. Den risiko er der, men jeg vil dog mene at hans kvaliteter opvejer det og så er Brian Holm og Co. kendt for at gå efter etapesejre, selvom det går ud over deres klassementsryttere. Det hænger selvfølgelig sammen med at Rogers ikke ligefrem er favorit til at vinde touren. Hvis man f.eks. sammenligner med Saxo Bank som står i samme situation, så vil Riis uden tvivl bruge enten Cancellara eller Breschel(+ O'Grady) til at hjælpe Schleckbrødrene over brostenene. Selvom de to ryttere også ville være storfavoritter til en etapesejr, må en af dem nok affinde sig med at skulle hjælpe deres kaptajner. Personligt tror jeg at det bliver Cancellara og så får Breschel lov til at køre hans egen chance(medmindre formen viser noget andet når de er ude på ruten).

For at komme tilbage til væddemålet, så mener jeg helt klart at der er værdi på Eisel, selvom hans rolle er noget usikker. Han er simpelthen bare en markant bedre rytter end Danilo Hondo, som trods alt også snart stiller cyklen.

  • Stort spiludbud
  • Fremragende livebetting-sektion
  • Stærk mobil platform
Feedback