18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Tips & Spilforslag : Bernard Tomic - Tomáš Berdych: Over 39,5 Partier

Match center
30. jun. 2013 kl. 18:02 (Opdateret 13. dec. 2018 kl. 17:00) 30/06
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Spillemyndighedens hjælpelinje: stopspillet.dk
Selvudelukkelse: rofus.nu | Spil ansvarligt | 18+
Chance (Over-Under): 60-40%
Betvalue: 108,00%
Spilbar ned til odds: 1,67
Rigtig/forkert:
Ladbrokes Spil nu hos Ladbrokes
Wimbledon (mænd) – 4. runde – græs

Spillet går på, at der mindst spilles 40 partier i kampen.

To gode servere skal kunne klare denne linje, hvis kampen går til mindst fire sæt.

Berdych er med rette gjort til favorit i dette opgør, men jeg tror på mindst fire sæt her, og så står vi med en ret gavmild linje på 39,5. Tomic spillede genialt mod Gasquet i sidste runde, og vi kan godt mane sygdomsrygterne til jorden. Han fejlede intet mod Gasquet og spillede en af de bedste kampe, jeg nogensinde har set ham spille. Hans tennis er som designet til underlaget, og kan han først komme ind under huden på Berdych, så kan det godt gå helt galt for tjekken.

Tomic er dog ofte selv en ret ustabil spiller, hvor lidt modgang kan betyde en halv times håbløse valg af slag.

Berdych har mere power, men Tomic er god til at bruge den fart, og han er i mine øjne lidt af et taktisk geni, når tempoet ikke bliver for højt for ham.

Netop Berdychs opskruede tempo kan blive bettets undergang, men sådan som Berdych spillede mod Anderson, så kan Tomic godt være med, og så skulle det undre mig, hvis ikke Berdych falder i et par huller undervejs i kampen.

1-2-cv

Det ligner umiddelbart en 70/30-kamp i Berdychs favør, men jeg ligger nok tættere på 65/35 end på 70/30.

Tomic er med sine kun 20 år Australiens helt store håb for tennisfremtiden. Desværre har hans karriere allerede lidt alt for megen overlast pga. en åbenmundet og aggressiv far, der senest valgte at slå Tomic’ hitting partner i gulvet.. Farmand er derfor ikke med på tilskuerpladserne for tiden, hvilket Tomic officielt er ked af, for ”han er jo min far”, men faktum er, at han ikke har spillet så godt, som han gør nu, siden starten af sæsonen.

Jeg synes, han er en utrolig klog spiller. Der er lidt Radwanska over ham. Masser af vinkler, lækkert touch, variationer en mas, en god psyke, når han er mentalt til stede og som regel en taktisk overlegenhed. Derudover har han faktisk en rigtig god serv, som skaffede ham mange afgørende point mod Gasquet i sidste runde. Han har været igennem en ret svær vej frem til denne kamp med sejre over Querrey, Blake og Gasquet, og de forlydender der har været ang. sygdom, tror jeg ikke, vi behøver tænke mere på. Mod Gasquet spillede han kløgtigt og var fuldt fokuseret hele vejen igennem uden at være synligt påvirket fysisk.

For to år siden nåede han kvartfinalen her, og det er ikke umuligt, han når lige så langt i år. Det kræver dog først og fremmest, at han tror 100% på, det lader sig gøre. Har han den rette fokus, så kan han spille op med næsten alle på græs, men er han lidt lad, så ligner han ofte en, der er totalt overmatchet, fordi hans stil kræver, at han er mentalt indstillet på at gøre de rigtige ting hele tiden. Begynder han at slå med Berdych, så dør han hurtigt. Jeg forventer naturligvis, han har lagt den rette slagplan, og det vil være vanvid, hvis han forsøger at lege power-spiller med Berdych.

Berdych var i finalen her i 2010 og i kvarten i 2007, men ift. han er nr. 6 i verden og burde kunne spille godt på græs, så er det ikke skræmmende, hvad han har af meritter fra Wimbledon. Kan han levere 2010-niveau, så skal han nok komme igennem Tomic, men det man så mod Anderson i sidste runde var meget langt fra hans 2010-niveau. Anderson har efterhånden gjort en karriere ud af at choke mod Berdych, og lørdag var ingen undtagelse, da Anderson smed *5-3 i fjerde sæt og bankede et ekstra søm i egen kiste, hvad angår den indbyrdes historik mod Berdych, som nu lyder på ni nederlag af ni mulige. Vi taler ni kampe på halvandet år…

Anderson skulle mindst have været i fem sæt i kampen i lørdags, og Berdych, som modtog behandling undervejs, spillede ikke på topniveau. Det gjorde Tomic, og kan han gøre det igen, mens Berdych hænger en lille smule, så er der udsigt til en ganske tæt kamp her.

Head to head

0-0

  • God service

Interesseret i mere? Så sørg for at se vores daglige odds tips og betting tips.

Kommentarer

Feedback