18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Tips & Spilforslag : Benfica - Spartak Moskva: (AH: -0,75) 1

Match center
7. november 2012 kl. 20:45 - Fodbold, Europa - Champions League
Estadio da Luz
Opdateret
0
Profession: Journalist. Uddannelse: cand.oecon og skolelærer.
Har de seneste 17 år beskæftiget sig professionelt med sports-betting med plus på kontoen.
Været spilekspert og spilredaktør hos Berlingske Tidende, Ritzaus Bureau, B.T. samt de seneste syv år TIPS-bladet.
Indstiftede ved årsskiftet 2004/05 på TIPS-bladet det såkaldte Hitrate-regnskab, som løbende monitorerede tilbagebetalingen af væddemåls-anbefalinger.
Resultat 2005: 108,0 %.
Resultat 2006: 113,1 %.
Resultat 2007 (første halvår, indtil start på BetXpert): 129,5 %

Har de seneste fem år været bosiddende fifty/fifty på bookmaker-øen Malta, bl.a. som konsulent for bookmakerfirmaer, og i den italienske fodbold-metropol Milano.
Sprog: Dansk, engelsk, tysk, fransk, spansk og italiensk.
Speciale-område: Fodbold.
Med baggrund i de foregående års regnskaber må det ultimative "jagt-område" beskrives som Europa Cup’en. De seneste syv år har med én sæsons undtagelse givet solidt overskud i Champions League, UEFA Cup og Intertoto Cup. Specielt sommeren/det tidlige efterår er traditionelt overskudsgivende, hvilket vil sige Intertoto Cup’en, kvalifikationen til Champions League samt kvalifikationen og hovedturneringens 1. runde i UEFA Cup’en.
Andre fodbold-områder med traditionelt godt afkast: Landskampe, Italien, Østeuropa, Latinamerika.
Vis mere
Vis mindre
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Spillemyndighedens hjælpelinje: stopspillet.dk
Selvudelukkelse: rofus.nu | Spil ansvarligt | 18+
Chance (1-X-2) inklusiv handicap: 40-26-34%
Betvalue: 102,04%
Spilbar ned til odds: 1,85
Rigtig/forkert:
Ladbrokes Spil nu hos Ladbrokes
Det er en nogenlunde ”normal” Champions League-vurdering jeg har lagt for grund for mit væddemål i denne kamp. Opgøret er super-vigtigt for både Benfica og Spartak Moskvas chancer i gruppen, og i den slags kampe plejer hjemmebane-fordelen statistisk at være tung. Jeg ser ingen årsag til, at det skulle være anderledes i denne kamp, og derudover ser jeg Benfica som værende det marginalt bedre hold af disse to, samt også værende i bedre generel form.

Der ér bestemt ting, som taler imod væddemålet, og den vigtigste er, at Spartak Moskva er et kontra-stærkt mandskab, som nok vil komme til chancer på Estadio La Luz i Lissabon. Samtidigt er det russiske mandskabs forsvar imidlertid ikke overbevisende, og jeg tror, at de vil have svært ved at holde Benfica fra at score minimum to gange.

Begge hold er ramt af svækkende fravær, men det betyder ingen justering i procenterne, da de begge er ca. lige handicappede, og bredden i begge spillertrupper er af ca. samme dybde.

Spil-form: Det er med en smule skelen til gruppe-stillingen og det faktum, at indbyrdes kampe kan få stor betydning (samt naturligvis også med skelen/øje for oddsene), at jeg har valgt at stramme mit væddemål på Benfica fra blot et 1-tal eller et Asian Handicap -0,5 til den højere -0,75-linie. Benfica skal vinde sine to næste kampe, her mod Spartak Moskva og efterfølgende hjemme mod Celtic, for at gå videre fra gruppen, og sejren over russerne skal helst falde med ”bedre” cifre, end de 1-2, Benfica tabte med i Moskva. Det kan selvfølgelig ske med 1-0, men opgøret ikke ligefrem lugter mål-fattigt, så Benfica skal nok satse på at score mere end bare én gang. Med -0,75-linien skal Benfica vinde med to mål, før det bliver til fuld odds-udbetaling, men der ér dog også gevinst ved Benfica-sejr med blot ét mål. I så fald til det ”halve” odds (1,36 Pinnacle, 1,34 Ladbrokes).

Bedste betaling for Benfica på Asian Handicap -0,75: Odds 1,73 hos Pinnacle.

Bedste betaling for Benfica på Asian Handicap -0,75 blandt dansk-licenterede spil-udbydere: Odds 1,68 hos Ladbrokes.

(bemærk venligst, at BetXpert som udgangspunkt ikke kan yde assistance, hvis der opstår problemer med en licensløs bookmaker)

Mine procenter for 1X2:

1: 66 %

X: 22 %

2: 12 %

Mine procenter for 1X2 på H 0-1:

1: 40 %

X: 26 %

2: 34 %

Situationen i gruppe G: Lad os starte med at kigge på stillingen i denne Champions League-gruppe G og det med klar skelen til slut-programmet. FC Barcelona fører suverænt med ni point af ni mulige, Celtic har fire point, Spartak Moskva tre, og Benfica ét. Det er naturligvis en ringe start i gruppen for Benfica, men med Barcas klare dominans er håbet om på gruppens andenplads at gå videre til forårets ottendedelsfinaler ikke ude, så langtfra endda.

Vigtigt for Benfica er det imidlertid at hente maksimum-point i de to næste kampe, denne hjemme mod Spartak Moskva og den efterfølgende hjemme mod Celtic. Bliver det til fuldt udbytte i begge, kan de i så fald indhøstede syv point inden sidste spillerunde-opgøret ude mod FC Barcelona nemlig vise sig nok, og det selvom Benfica skulle tabe på Camp Nou.

Forklaringen skal findes i Barcelonas klare dominans i gruppen. Formoder vi, at Barca gerne vil sikre videre-kvalifikationen så hurtigt som muligt, så vil de gå efter at vinde deres kamp denne onsdag ude mod Celtic, og formoder vi igen, at det lykkes for catalonierne at tage alle tre point i Glasgow, samt at de efterfølgende ikke taber ude til Spartak Moskva, så kan Benfica faktisk være sikret andenpladsen (ved hjælp af bedre indbyrdes resultater mod Celtic og Spartak Moskva) og den videre kvalifikation allerede inden sidste spillerunde.

Derfor er Benficas situation langtfra umulig, blot kræver det seks point i de to hjemmekampe mod Spartak Moskva og Celtic. Samtidigt vil det være en fordel for Benfica, at den krævede sejr over Spartak Moskva bliver med ”bedre” cifre end Spartaks 2-1-sejr i Moskva over portugiserne.

Overordnet vurdering: Derfor har jeg trods Benficas dårlige start på gruppen faktisk stadig portugiserne som favorit til andenpladsen. Benfica har stor international rutine, og spiller-for-spiller har de klassen til i hvert fald at kunne slå Celtic hjemme, og de skal alt andet lige også være relativ klar favorit her mod Spartak Moskva. Benfica vandt sidste sæson sin Champions League-gruppe foran bl.a. Manchester United, og jeg ser dem som berettiget favorit i denne hjemmekamp mod Spartak Moskva. Det russiske hold er ingenunde dårligt, og det er kontra-stærkt, hvilket kan blive et vigtigt våben på Estadio La Luz i Lissabon, men en ”normal” vurdering peger på Benfica-sejr. I min bog bør Benfica smalt være det bedre mandskab af disse to, og dertil kommer den i Champions League altid så vigtige hjemmebane-fordel.

Resultater & form - Benfica: Det vil være synd at sige, at Benfica har haft en god start på Champions League-gruppespillet, tværtimod har resultaterne været klart under forventning. Det startede med uafgjort 0-0 ude mod Celtic, siden fulgte nederlag 0-2 hjemme mod FC Barcelona, og så senest et nyt nederlag 1-2 ude til Spartak Moskva.

I Portugal har resultaterne den senest måneds tid modsat været fremragende: 2-1 hjemme over Beira-Mar, 4-0 ude over Freamunde fra den næstbedste række Liga de Honra (pokalkamp), 3-0 ude over Gil Vicente, og senest i weekenden 3-0 hjemme over Guimaraes.

Benfica har derfor udvist acceptabel samlet form, og de topper Primeira Liga sammen med FC Porto. Kigger man på spillet på banen, så er Benfica i klar fremgang, og dette er, hvis man kigger på det med europæiske øjne, ganske typisk for de portugisiske klubber, da deres sæsonstart i sammenligning med de fleste andre europæiske nationer finder sted relativt sent.

Resultater & form - Spartak Moskva: Champions League-gruppespillet startede med nul point for Spartak Moskva, men indsatsen var ganske lovende i første kamp, hvor det blev til et sent 2-3-nederlag ude mod FC Barcelona. Derefter skuffende Spartak Moskva imidlertid stort i næste CL-kamp hjemme mod Celtic, hvor det igen blev til tab 2-3. Senest lykkedes det dog russerne at vinde 2-1 hjemme over Benfica.

På den hjemlige scene har Spartak Moskva den seneste måned tabt 0-2 hjemme til CSKA Moskva, samt 1-2 ude til Anzji Makatjkala. Derefter er det blevet til 2-0 hjemme over Mordovja Saransk, 0-0 ude mod FC Rostov (pokalkamp, også 0-0 efter forlænget spilletid, hvorefter Spartak Moskva tabte straffespark-konkurrencen), inden Spartak senest vandt 5-0 ude over Krilja Sovetov Samara.

Spartak Moskvas form er svingende, og det er måske endda en lidt for positiv beskrivelse. Seneste sejr, 5-0 ude over Krilja Sovetov Samara, var fin, men modstanden ikke af højeste klasse, og reelt har den russiske hovedstads-klub kun ét godt resultat at vise tilbage til i nu efterhånden temmelig lang tid, nemlig 2-1-hjemmesejren over Benfica. Set overordnet har Spartaks resultater generelt været skuffende.

Trupnyt - Benfica: Både Benfica og Spartak Moskva slås med fraværs-problemer i spillertruppen. Hos Jorge Jesus’ mandskab er situationen som følger:

To spillere er ude med karantæne, den faste forsvarer Luisao og den faste midtbanemand Nemanja Matic. Dertil kommer, at den kreative chance-skaber på midten, Pablo Aimar, midtbane-reserven Carlos Martins og angrebs-reserven Nolito, er ude med skader.

For at fuldende billedet, er den faste forsvarer Lorenzo Melgarejo tvivlsom (jeg har valgt ikke at medtage ham i Benficas nedenstående sandsynlige start-11’er).

Trupnyt - Spartak Moskva: Også Spartak Moskva er skades-ramt. Træner Unay Emery må se bort fra reserve-målmand Sergej Pesjakov, hvilket ikke bør få betydning, med derudover er følgende såillere ude: Forsvars-reserven Serguej Parsjivljuk, de to faste midtbanespillere Romulo og Aiden McGeady, samt angrebs-reserven Pavel Jakovlev.

Dertil kommer, at den faste forsvarer Marek Susji og midtbane-reserven Sergej Brizgalov begge er tvivlsomme og ikke ligner at blive klar.

Laver vi lidt analyse på det, mangler Benfica 3-4 stamspillere, mens Spartak Moskva mangler 2-3. Et måske lille plus til Spartak Moskva på denne front, men ikke noget der for alvor kan rykke procenter. 

Holdene: De sandsynlige start-opstillinger:

Benfica (4-4-2): Artur Moraes; Maxi Pereira, Jardel Vieira, Ezequiel Garay, Luisinho, Eduardo Salvio, André Almeida, Enzo Perez, Nicolas Gaitan, Lima og Oscar Cardozo.

Spartak Moskva (4-2-3-1): Artem Rebrov; Jevgenij Makejev, Juan Insaurralde, Nicolas Pareja, Dmitrij Kombarov, Rafael Carioca, Kim Kallström, José Manuel Jurado, Artem Dzjuba, Djnjiar Biljaletdinov og Welliton.

  • God service

Interesseret i mere? Så sørg for at se vores daglige odds tips og betting tips.

Fremtidige tips

Tirsdag 25. Juni 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
21:00 Danmark - Serbien: 1
2,22
Placer Bet
Lørdag 29. Juni 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
21:00 Bliver slået ud i 1/8-delsfinalerne: Danmark
2,20
Placer Bet
23:00 Tour de France: Pogacar
3,15
Placer Bet
Mandag 1. Juli 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
00:00 Republikansk Vicepræsidentkandidat: Kristi Noem
9,00
Placer Bet
Torsdag 18. Juli 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
20:00 Flest guldmedaljer: USA
1,20
Placer Bet
Torsdag 1. August 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
21:00 EM24: går videre fra gruppen: Slo, Slk, Kro, Sch, Ser, Hol, Rum, Tyr
1,70
Placer Bet
Tirsdag 5. November 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
23:30 Hvilket parti får flest stemmer?: Republicans
4,50
Placer Bet
Onsdag 6. November 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
00:05 Wisconsin: Democrats
7,00
Placer Bet
Tirsdag 10. November 2026
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
20:00 Statsminister: Nicolai Wammen
10,00
Placer Bet

Kommentarer

Feedback