Annonce

Benevento - Torino: 2

Match center
10. september 2017 kl. 18:05 - Fodbold, Italien - Serie A
Stadio Ciro Vigorito    Rosario Abisso
2. maj. 2018 kl. 16:25 02/05

Kommentarer (2)
Denne side indeholder henvisnings-links
Chance (1-X-2): 19-25-56%
Betvalue: 104,72%
Spilbar ned til odds: 1,79
Rigtig/forkert:
Jetbull Spil nu hos Jetbull
Gæsterne fra Torino er kommet godt fra land og bør slå et svagt Benevento-hold, selv på udebane. Hjemmeholdet kan måske have en lille fordel af landsholdspausen, men Torino virker fysisk stærkere og bedre organiseret end oprykkerne.

DERFOR SKAL DU SPILLE DEN:

 • Oprykkerne fra Benevento er blevet udråbt som nedrykker i den kommende sæson, og har endnu ikke fået point.
 • Benevento skabte mere eller mindre intet i den seneste hjemmekamp mod Bologna, og søndag er man oppe mod et endnu bedre mandskab.
 • Hjemmeholdet er blevet straffet i de første to kampe, og har skabt alt for lidt i det offensive, og det kan blive et problem mod Torino som er stærk i det defensive.
 • Tempomæssigt og spillemæssigt er Benevento et niveau under gæsterne, og man virker ikke oppe i Serie A gearet endnu, det er til gæsternes fordel.
 • Torino så rigtig stærke ud i den seneste hjemmekamp mod Sassuolo som blev besejret med 3-0.
 • Gæsterne er et fysisk og stærkt organiseret hold, og netop på fysikken kan man give hjemmeholdet store problemer, da man ikke har den store erfaring i Serie A.
 • Andrea Belotti i gæsternes angreb er utrolig farlig, og bør kunne give hjemmeholdets noget svage forsvar store problemer.
 • Torino drømmer om at spille europæisk fodbold i næste sæson, og det kræver at disse slags kampe vindes, også på udebane.

DET SKAL DU HOLDE ØJE MED:

 • Benevento vil sandsynligvis stå meget kompakt i et opgør, hvor man må forvente at gæsterne fra Torino vil være spillestyrende.
 • Torino spillede 0-0 i den seneste udekamp mod Bologna, hvor man havde svært ved at udnytte de chancer man kom frem til.
 • Landsholdspausen kan være til hjemmeholdets fordel, da man har kunne beholde mere eller mindre samtlige spillere.
 • Benevento skal til at hente point snart, og det kan måske blive mod Torino som skal op i gear igen efter to ugers landsholdspause.
 • Gæsterne fra Torino har ikke vundet i de seneste tre udekampe.

Argumenter i kursiv: De elementer jeg mener oddsætterne/markedet overser/fejlvurderer

Oddset: Også værdi hos Nordicbet og Bet365 odds 1,83.

Oddsudvikling: Oddset åbnede i 1,85 ved Jetbull oddset har senere været stigende, men er nu faldet hos de fleste bookmakere.

Markedsoverblik: En toneangivende licenløs bookmakere åbnede i odds 1,82 og er nu i odds 1,84.

BENEVENTO:

Oprykkerne har ikke fået den bedste start på sæsonen, og er endnu ikke komme på pointtavlen efter de første to spillerunder, hvor det er blevet til nederlag ude mod Sampdoria og senest hjemme mod Bologna, man virker ikke helt gearet til Serie A tempoet endnu og hvor de midste fejl bliver straffet, og det bliver en kæmpe opgave for træner Marco Baroni at overleve i denne sæson.

Benevento er rykket op de seneste to sæsoner i træk, og de færreste havde troet at man vil rykke op i sidste sæson, økonomisk vælter man sig ikke i penge, og derfor har man ikke kunne styrke mandskabet helt som man måske havde håbet på, og efter de to første to spillerunder ligner man en klar nedrykker.

Fysisk og tempomæssigt har man indtil videre været i store problemer, og det kan to ugers landholdspause ikke ændre på, og der venter endnu en svær opgave når Torino gæster det lille intime Stadio Ciro Vigarito søndag aften, man fik hentet marokkanske Lazaar i Newcastle til forsvaret, samt svenske Armenteros til angrebet fra hollandske Heracles, hvor han scorede 19 mål i 28 kampe i sidste sæson, inden markedet lukket, samt albanske Memushaj i Pescara.

Man har i de første to kampe haft store problemer med at skabe de store chancer, hvilket man så senest mod Bologna, og mod et stærkt mandskab, som virker stærke defensivt, og som har farlige Belotti i angrebet, ligner det endnu et nederlag for syditalienerne.

Beneventos hjemmebanestatistik: 0-0-1, Målscore 0-1.

Trupnyt: Amrenteros og Lazaar som kom til inden markedet lukkede starter sandsynligvis begge på bænken, og i angrebet bliver det endnu engang Coda som man har hentet i Salernitana og nyankommende Iemmello som danner angrebsduoen.

Beneventos forventede startopstilling: 4-4-2: Belec, Letizia, Lucioni, Antei, Di Chiara, Ciciretti, Chibsah, Cataldi, D´Alessandro, Iemmello, Coda.

TORINO:

Gæsterne har hentet fire point i de første to spillerunder, og man så rigtig stærke ud i den seneste hjemmekamp mod Sassuolo som blev besejret med 3-0, og hvor Belotti scorede på et saksesparksmål som allerede nu kan blive et af de flotteste mål i dette års Serie A.

Jeg skrev i min Serie A optakt at jeg har Torino som et af de mandskaber som kan overraske i denne sæson, og det bliver jeg ved med at tro på, mandskabet virker utrolig stærk i defensive og velorganiseret man giver ikke mange chancer væk, og virker som et godt sammenspillet mandskab, og selvom man har sagt farvel til Zappacosta i det defensive som blev solgt til Chelsea, var man hurtig til at hente Ansaldi i Inter.

Torino er favoritter i Benevento og bør have gode muligheder for at hente tre point, hjemmeholdet kan få store problemer med at holde Belotti, Niang og Ljajic fra chancer, og gæsterne har så mange flere strenge at spille på, og det bør de kunne udnytte, og hive tre point med hjem, og hjemmeholdet virker ikke til at have de våben som kan gøre ondt på en velorganiseret Torino mandskab som ikke virker et niveau over oprykkerne.

Torinos udebanestatistik: 0-1-0, Målscore 1-1.

Trupnyt: Baselli(fast) på midtbanen er forsat ude, og har endnu ikke spillet i denne sæson, men ellers kan træner Sinisa Mihajlovic stille i noget som ligner stærkeste opstilling.

Torinos forventede startopstilling: 4-2-3-1: Sirigu, De Silvestri, N´Koulou, Moretti, Molinaro, Rincon, Obi, Iago Falque, Ljajic, Belotti.

Kilder: Gazzetta dello Sport, Corriere dello Sport, Sportnotizie24.it, beneventocalcio.club, torinofc.it, Tuttomercatoweb.com

 • Hyppige promotions
 • Ingen gebyrer

Kommentarer

Feedback